przez Shiny Masquerade » 23 gru 2011, o 00:04
- Sakudoshi - darowa? sobie "panie" - ja organizuj? ten spektakl. Jestem jednym z bardziej znanych aktorów, przynajmniej w Canterlot i Manehattanie. I tak si? sk?ada, ?e postanowi?em wystawi? tu jak?? sztuk? na Grzanie Serc. Nie, nie ma nazwy. To b?dzie opowie?? utrzymana w tradycyjnym szablonie - b?dzie w niej o nienawi?ci i jak j? zwalczy?. Scenariusz jest ju? prawie sko?czony. W Ponyville jestem od dwóch, trzech miesi?cy... Przyjecha?em tu na chwil? i zosta?em na d?u?ej - mrugn??. - To miasteczko ma taki... urok. Nocleg... Obecnie jestem goszczony przez mi?? rodzin? ziemnych kucyków, ale znam te? publiczne miejsce... Jest tutaj karczma "Utopia". Po wyj?ciu z K?cika idziesz naprzód mi?dzy domkami, jak miniesz... sze??? Skr?casz w prawo, mijasz kolejne sze?? i potem znów do przodu kolejne sze??... Licz sobie domki. Kiedy miniesz te osiemna?cie domków otworzy si? przed tob? ulica z karczmami i takimi spelunkami... Pod?u?na, niewiele bocznych uliczek. A nawet je?li jest ich wiele, to "Utopia" stoi przy tej g?ównej. I tam chyba mo?na wykupi? pokój, jednak nie jestem pewien. To jest jedyna do której mam zaufanie, na inne lepiej uwa?a?... Przechodz?c tamt?dy widzia?em takie, gdzie pegazy i jednoro?ce nie by?y mile widziane...
WS----BS----S-----T----PER---AG---INT----FEL---WP---HP
20-----34----32---22---33-----37--- 42---- 27---- 30----X
Obecnie jest w przebraniu (pelerynka, maska, takie tam).