przez Feather » 19 mar 2013, o 17:10
- Wiesz, to może wieczorkiem, zachowajmy tajemniczy klimat - zachichotał - A testy ciążowe... po tygodniu robi się badanie moczu taką płytką, to potem na skali, załączonej do pudełka z tym przedmiotem, wykazuje, czy jesteś w ciąży, czy nie. No cóż.. Ale na pewno nie chciałabyś takiego malutkiego, słodziutkiego źlebacka? - przytulił klacz, idąc z nią w kierunku salonu - Zawsze marzyłem, by mieć dziecko... jeszcze w dodatku mam odpowiednią klacz - pocałował ją w uszko - Wyobraź to sobie... kochalibyśmy się calutką noc, a za jakiś czas przywitali nowe życie. Coś zrodzonego ze mnie i z ciebie, czemu damy to, co w nas najlepsze. Przecież stać nas na wychowanie. I wiesz przecież, że będziemy dobrymi rodzicami - usiadł z nią na kanapie, wtulił się w jej brzuch, łaskocząc go przy okazji grzywą - Oczywiście nie zrobię nic wbrew twojej woli... ja po prostu cię kocham. Chcę zostać z tobą na zawsze i... brakuje mi też trochę tego, że... ech. Dobrze wiesz, że pratkycznie rzecz biorąc straciłem dzieci, gdy ten feniks je postarzał... wybacz, że to brzmi troszkę samolubnie.
HP: 8
WS: 50 amulet Eldena(zdjęty amulet = (-10) pkt)
BS: 31
S: 26
T: 35
PER: 26
AG: 43 amulet Eldena
INT: 20
FEL: 50
WP: 30