przez Azure Dawn » 18 cze 2012, o 15:28
Azure wreszcie móg? zainwestowa? w szczotk? do w?osów! Nie by? ju? nachmurzony jak wcze?niej. Podszed? nad jezioro... by?o tu naprawd? ?adnie. By? w ko?cu (w miar?) uczesany. Zobaczy? Winter i Uriela. Jasne, przecie? mieli ze sob? porozmawia?... a to jest bardzo dobre miejsce na rozmowy. -Pomy?la?. Ale zobaczy?... zobaczy? spojrzenie Winter. Spojrzenie Winter, które kierowa?a na Uriela. Nie, nie móg? si? myli?... takie spojrzenie mog? mie? tylko zakochani... A wi?c ona by?a z Urielem, to takie oczywiste! Azure spu?ci? tylko g?ow? id?c dalej. Ech... Winter przynajmniej wybra?a dobrze... Uriel w przeciwie?stwie do niego by? porz?dnym Ogierem... powa?nym, odpowiedzialnym... On za? by? jak zagubione ?rebie, próbuj?ce odnale?? rodziców. Czu? pustk?... có?... w ko?cu ca?y czas wypiera? si? swojej mi?o?ci do Winter... wi?c teraz musi przyj??, ?e tej mi?o?ci w ogóle nie by?o. Mimo to, po jego policzku spe?z?a powoli ma?a, prze?roczysta ?ezka, która zosta?a skutecznie zakryta, przez jego, przed chwil? (w miar?) u?o?on? grzyw?. Teraz chcia? omin?? Winter... pój?? dalej. Dalej ku nieznanej mu przysz?o?ci. Wszystko wró?y?o przeciwko niemu, by? skazany na niepowodzenie... ale có?... musi i??... nie mo?e si? zatrzyma?.
Jedna amnezja to za mało? To zróbmy drugą! I to jeszcze z historią o jechanych innych wymiarach!1!(Wiem, że avek zdeczka ujowy, ale już wolę taki niż ten szajs z kreatora)