przez Feather » 31 maja 2012, o 14:35
?askotek ze zgroz? obserwowa?, jak heroldzi przedstawiaj? swoj? "sztuk?", pod postaci? przera?aj?cego kabaretu. Skoczy? za kanap?, poci?gaj?c za sob? Nomi. Tam, przylgn??szy do oparcia mebla, skulony, razem z ?ó?t? jednoro?k? odczeka? na koniec. By?a jaka? puszka, jaki? smród, który rozwia? si?, gdy odeszli heroldzi. Na szcz??cie ucierpia?o tylko okno, z jego ca?ego dobytku. Wsta?.
- Dobra, Nomi. Ja id? wymieni? szyb? - powiedzia? do jednoro?ki.
Polecia? do piwnicy, gdy by?a jedna szklana szyba "na wszelki wypadek". Da?o ?atwo si? j? wymieni?, nieco rozkr?caj?c drewniane okno. Po wszystkim odniós? narz?dzia i pozamiata? szk?o, któe zaraz wyrzuci? do kub?a.
O, zosta?a ta ca?a Rainbow Dash.
- No dobra. Z tego, co widz?, to tylko nieco ba?aganu si? narobi?o. Ja jestem Feather Blade, mówcie mi "Feather", "Piórko", "Piórek", albo "?askotek" - zachichota?.
Pegaz podlecia? do motocyklistki.
- Mi?o mi ci? pozna?, Iron Rose. Jak wnioskuj?, pewnie znasz Pirate Watch, moj? siostr?. Jest pani motocyklistk?, tak? - powiedzia? do popielatej klaczy.
Spyta? ma?ego:
- Mam nadziej?, ?e nie sprawi?e? k?opotu pani Rose, co? - pog?adzi? go po grzywie, po czym ponownie powiedzia? do motocyklistki - Shadow pewnie te? chcia?by si? kiedy? przejecha?, chyba nie mia?aby pani nic przeciwko. Prawda, Mroczku?
Pó?niej zwróci? si? do Rainbow Dash:
- Witaj. Mi?o mi, ?e mog? go?ci? Element Harmonii. Oczywi?cie, mo?emy pobawi? si?... wszyscy razem! Chyba nie macie nic przeciwko, je?li bym si? do??czy?, co?
Pegaz zachichota? pod noskiem.
HP: 8
WS: 50 amulet Eldena(zdjęty amulet = (-10) pkt)
BS: 31
S: 26
T: 35
PER: 26
AG: 43 amulet Eldena
INT: 20
FEL: 50
WP: 30