przez Feather » 18 maja 2012, o 18:57
- Zostawi?a? go? Ale... dlaczego? Skoro cie nie skrzywdzi?, to chyba ?e... umm... mo?e nie spe?nia? twoich oczekiwa?? - zestresowa? si?.
Mo?e uwa?a, ?e nie jestem jej wart? A co je?li ona te? mnie zostawi? Albo co gorsza, skrzywdz? j?? Ojeju...
Nieco si? uspokoi? na kolejne s?owa Nomiki. Sam widzia?, ?e ona tak?e by?a do?? spi?ta.
- Dzi?kuj?... ja te? znam ci? do?? krótko... ale wiesz... czuj?, ?e ci? kocham...
Pegaz zarumieni? si?. Usiad? bli?ej ?ó?tej jednoro?ki. Piesek rado?nie biega? po mieszkaniu, czasem si?uj?c si? z jedn? z poduszek, która spad?a z kanapy.
- Przepraszam, je?li ci? zasmuci?em, Nomi
Przytuli? j?. Sam nie by? pewny, co sta?o si? z jej by?m ogierem i chcia? wiedzie?, o co z tym wszystkim chodzi?o. Przecie? nikt nie rozstaje si? z kim? bez powodu. To musia?o mie? jakie? g??bsze pod?o?e, o czym wiedzia? pegaz. ?askotek posmyra? klacz po ?ebrach skrzyde?kiem.
- No, ju?, u?miechnij si?. Je?li chcesz, mo?esz mi wszystko opowiedzie?. Ale je?li masz rozdrapywa? stare rany, opowiedz mi kiedy indziej. W porz?dku ju?? - U?miechn?? si?.
HP: 8
WS: 50 amulet Eldena(zdjęty amulet = (-10) pkt)
BS: 31
S: 26
T: 35
PER: 26
AG: 43 amulet Eldena
INT: 20
FEL: 50
WP: 30