przez Feather » 5 maja 2012, o 13:56
- Yyyy... pani Toli? Nie wiem. Powinna przyj??, jak b?de móg? zacz?? u niej pracowa?. ?adnie zjedli?cie! Teraz id?cie na gór?, do swojego pokoju. Kupi?em wam co? fajnego. - powiedzia?z u?miechem.
Przys?ucha? si? s?owom Nomiki. Zacz?? nieco si? stresowa?.
- Nomi, ale ja nie mam nikogo innego, z kim... z kim chcia?ym sp?dzi? swoje ?ycie. Ja... wiem... ja wiem, ?e... mo?e to za szybko... ale... ja... ja... ja zakocha?em si? w tobie, Nomi i serce podpowiada mi, ?e chc? sp?dzi? z tob? reszt? mojego ?ycia. Jeste? czu?a, mi?a, s?odka, pi?kna. Pewnie bardzo opieku?cza. Dzieci ci? pewnie polubi?. A nawet pokochaj?. Prosz?... b?agam...
Mówi? tak, jakby ka?de s?owo wychodzi?o z trudem z jego ust. By?o to faktycznie trudne, bowiem wyznanie swoich uczu? osobie, z któr? sp?dzi?o si? do?? niewiele czasu jest zazwyczaj traktowane ró?nie.
- Wybacz. W sumie... za szybko... co ja sobi? my?la?em. - pegaz opar? g?ówk? o kopytko - Pewnie ?adna klacz nie zache mnie, skoro mam dziec... ty Nomiki pewnie te?... w ka?dym razie mi?o by?o ci? pozna?...
Zacz?? cichutko pop?akiwa?. By?o mu przykro, bo czu?, ?e ju? na zawsze bedzie samotny, nie zazna mi?o?ci. Nomiki by?a pi?kna, ale pewnie te? m?oda. Oczywi?cie, wygl?da?a te? na opieku?cz?. Ale czy si? zgodzi zosta? jego klacz??
- Nomi... zostaniesz moj? klacz?? - spyta? - Nie mówi? o ?lubie... ale czuj?, ?e ci? kocham.
Pegaz nigdy nie zdradzi? Blue Sky. Nomiki te? pewnie by kocha?, jak turkusow? pegaz. Teraz jednak tamtej nie by?o. Zosta?a cytrynowa jednoro?ec, która z niepokojem przys?uchiwa?a si? jego s?owom.
HP: 8
WS: 50 amulet Eldena(zdjęty amulet = (-10) pkt)
BS: 31
S: 26
T: 35
PER: 26
AG: 43 amulet Eldena
INT: 20
FEL: 50
WP: 30