przez Feather » 24 kwi 2012, o 11:22
- Hehe, tak, to wasza prawdziwa ciocia. Pirate Watch jest moj? kochan? siostrzyczk?. D?ugo si? nie widzieli?my, wi?c nie mogli?cie o niej wiedzie?. - powiedzia? do dzieci.
Tym razem zwróci? si? do siostry:
- Ja nigdy nie mia?em - dzi?ki Celesii - kaca, wi?c je?li mo?esz jako? pomóc ma?emu, to ch?tnie skorzystam. Widzisz, mam takiego nieco "kopni?tego w czerep" znajomego, który... da? dzieciom do?? nietypowe prezenty. Sunny dosta? od niego... pfff... no alkohol. A Shadow kusz?. Dobrze, ?e rozbroi?em j?. Chod?, poka?? ci t? kuchnie, a potem poka?? ci, co ci mam pokaza? - pu?ci? oczko porozumiewawczo do siostry.
"To moja siostra, mo?e niech pomieszka ze mn?? Nie b?dzie Morning przeszkadza?. No, cho?by na jedn? noc. Pewnie chcia?aby zabawi? si? ze mn? w piwnicy, a przy dzieciach mo?e to by? do?? ryzykowne"- pomy?la?. Poszed? do kuchni, prowadz?c za sob? siostr?.
- Prosz?, porozgl?daj si?. Czuj si? jak u siebie. Hmm... a mo?e zosta?aby? u nas, cho?by na jedn? noc? Dzieci pewnie ch?tnie pobawi? si? z cioci?, no i... braciszek z siostrzyczk? te?.
Na pysku pegaza zata?czy? ?obuzerski u?mieszek.
- Przepraszam Shadow, ?e przerwali?my si? bawi?. Mo?e pobawimy si? potem z cioci?, jak zrobi lekarstwo dla Sunniego. No, oczywi?cie na niego te? poczekamy. - powiedzia?.
HP: 8
WS: 50 amulet Eldena(zdjęty amulet = (-10) pkt)
BS: 31
S: 26
T: 35
PER: 26
AG: 43 amulet Eldena
INT: 20
FEL: 50
WP: 30