przez Feather » 7 mar 2012, o 13:43
Pegaz widzia?, ?e asasynka spochmurnia?a. On te? mia? wyrzuty sumienia, ale jednak postanowi?, ?e zrobi co obieca?. Gdy klacz otworzy?a pyszczek, by zaczerpn?? powietrza, po wyczerpuj?cej wypowiedzi wetkn?? jej butelk? do?? g??boko, by zawarto?? wla?a si? od razu do gard?a. Nie b?dzie mia?a wyboru. Albo prze?knie ciecz, albo zacznie si? krzstusi?.
-W takim razie ?egnaj nieznajoma, by?o mi?o mi ci? pozna?. Mo?e wpadne nad ranem, zobaczy?, czy jeste? dalej ?ywa, czy mo?e nied?wied? nie postanowi? sobie czego? przek?...WRÓ?! Jeden z twoich towa?yszy nie przyszed? ci? dobi?. Ciesz si? snem, jak b?dziesz mia?a szcz??cie, to umrzesz w nim, w b?ogiej nie?wiadomo??i. Szkoda, bo nie lubi? zabija?, jak mam inne wyj?cie, ale ty stanowisz dla mnie, mojej dzieczyny i przyjació? zagro?enie. Co ja gadam?! Przecie? to nie ja b?de twoim zabójc?! To b?d? albo zwierz?ta, albo g?ód, albo który? ze skrytobójców. Powiedz mi, kto kaza? ci to zrobi?, bo przecie? i tak ?ycie przeleci ci przed oczami. To tylko kwestia godzin, albo nawet i minut.
HP: 8
WS: 50 amulet Eldena(zdjęty amulet = (-10) pkt)
BS: 31
S: 26
T: 35
PER: 26
AG: 43 amulet Eldena
INT: 20
FEL: 50
WP: 30