przez SilentGrass » 23 paź 2011, o 21:20
Silent mia? bardzo dziwny sen... ?ni?o mu si? ?e widzia? Darkyiego który zmieni? si? znowu w maniaka i zn?ca? si? nad biednym Shinym. Powoli podniós? g?ow? ze sto?u, rozmasowa? zasta?e mi??nie i powoli otworzy? zaspane oczy. Przed sob? zobaczy? Darkyiego maniaka zn?caj?cego si? nad biednym Shynim.
Zamruga? par? razy, i korzystaj?c z okazji ?e nikt dot?d nie zwraca? na niego uwagi schowa? si? pod sto?em. Wyci?gn?? z sakwy notes, wielkie z?ote litery z ty?u ok?adki g?osz?ce "Nie Panikuj" doda?y mu odrobin? pewno?ci siebie. Nadal nie zauwa?ony zacz?? skrada? si? za Darkyiego nadal zaj?tego maniakalnym ?miehem. Kiedy znalaz? si? tu? za Darkym postanowi? sprowadzi? go na ziemie si?? argumentów. Podniós? swój argument w postaci ci??kiego zeszytu wysoko nad g?ow? i z ca?ej si?y zdzieli? Darkyiego po tyle g?owy. By upewni? si? ?e si?a argumentu zadzia?a?a zdzieli? go ponownie i tak jeszcze pi?? razy. Kiedy upewni? si? ?e jego argumenty zwali?y maniaka z nóg, odetchn?? z uspokojeniem.
22:26:34 Tomek: Ja tylko wymyślam sytuację, nikogo do niczego nie zmuszam. Jeżeli ktoś posłucha się mojej absurdalnej sugestii to jego wola. Tylko że niektórzy nie łapią tego, że zawsze daję im wybór...
36-23-26-24-36-34-36-35-9001
WS BS S T PER AG INT FEL HP