przez SilentGrass » 21 paź 2011, o 20:56
Nagle z korytarza prowadz?cego w g??b domu, wylecia?a ?elka. Zawistna ?elka w swym pe?nym gracji niebanalnym locie nieuchronnie zbli?a?a si? do g?owy Shinyego. Z pe?n? brutalno?ci? i dono?nym plaskiem ?elka ugodzi?a jednoro?ca dok?adnie mi?dzy oczy.
Chwilk? pó?niej jak gdyby nic do pokoju wszed? Silent, nie zwróci? uwagi na siedz?ce jednoro?ce i od razu skierowa? si? do kuchni. Kiedy wróci? w r?ku mia? szklank? wody, siad? przy stole, porozgl?da? si? po zaskoczonych twarzach kucyków. Wyci?gn?? z sakwy jedn? ?elk? i podniós? j? na wysoko?? swoich oczu tak aby i pozostali dwaj j? dobrze widzieli.
-To jest ?elka. ?elki s? legionem. ?elki nie zapominaj?. ?elki nie wybaczaj?. Spodziewaj si? ich. Powiedzia? zimno po czym z wielkich u?miechem na ustach szybko po?ar? ?elk?. Spojrza? si? na jeszcze bardziej zdziwione miny kuców i nagl? dostrzeg? le??ce na stole kanapki.
-O! Cicho zakrzykn?? i szybko z?apa? kanapk?, rozpocz?? bezecny proces konsumpcji i czeka? na reakcj? jednoro?ców,
22:26:34 Tomek: Ja tylko wymyślam sytuację, nikogo do niczego nie zmuszam. Jeżeli ktoś posłucha się mojej absurdalnej sugestii to jego wola. Tylko że niektórzy nie łapią tego, że zawsze daję im wybór...
36-23-26-24-36-34-36-35-9001
WS BS S T PER AG INT FEL HP