przez Rainbow Dash » 26 gru 2011, o 20:53
Jednak od Rainbow Dash, Shining spokoju nie b?dzie mie? przez zapewne... no, jaki? czas.
W ka?dym razie - na niebie mo?na by?o dostrzec co? t?czowego. Co?, co porusza?o si? bardzo szybko, CO?, co po swoim pojawieniu si? ?mign??o kilka metrów nad ?bem Shining, pó?niej sprawnie zawróci?o, wzbi?o si? wy?ej i przelecia?o przez jedn? z chmur, robi?c w niej ca?kiem ?adn? (jak dla kogo...) dziur?. Ostatecznie jednak owo kolorowe co? zni?y?o swój lot, zwalniaj?c stopniowo - przez co ju? mo?na by?o mie? stuprocentow? pewno??, ?e to Rainbow Dash tak ?miga (phfi, a kto inny móg?by by? a? tak szybki?!)!
Rainbow zawis?a w powietrzu ze trzy metry nad Shining Star, a na jej "pysza?kowatym pysku" pojawi? si? pewny siebie u?mieszek. Szczerze mówi?c to zjawi?a si? tu przez przypadek, wykonuj?c jedn? ze swoich ulubionych czynno?ci - po prostu lata?a, ot co. ?wiczy?a. Sprawdza?a swoj? sprawno??, która jak zwykle jej nie zawodzi?a.
Ale jak to tak... ona mia?aby zawie?? sam? siebie?! Przecie? w Equestrii tylko Wonderbolts byli od niej lepszymi lotnikami!
Tak czy inaczej podczas tych swoich lotów dostrzeg?a Shining. A reszt? ju? znacie.
- Shining, przysz?a? tutaj pomy?le?, jak mi jednak przyzna?, ?e moja grzywa jest wspanialsza? - Zmru?y?a zadziornie oczyska i wznios?a si? ciut wy?ej. Ot, dla lepszego efektu. W ko?cu Rainbow wszystko mia?a ?wietne... i oczywi?cie by?a te? wiecznie przekonana, ?e wszystko potrafi zrobi? lepiej.
- Wiesz, nigdy nie b?dziesz tak stylowa... - Tym razem machaj?c skrzyd?ami, roz?o?y?a je nieco szerzej, a?eby je zaprezentowa?. - ...jak ja. Ale ja i tak ch?tnie co? na to poradz?. - kontynuowa?a, spogl?daj?c na klacz z góry. Oj no, Rainbow lubi?a pomaga?... i by? podziwiana... a to pierwsze i drugie cz?sto mia?o z sob? silny zwi?zek.
- A wtedy mo?e staniesz si? chocia? w po?owie tak niesamowita jak ja. - o?wiadczy?a w ko?cu, zamkn??a oczy, unios?a nieco wy?ej pysk i wznios?a si? z powrotem wy?ej, wykonuj?c przy tym ca?kiem ?adny obrót. Tfu, co ja gadam. WSPANIA?Y!
- Cielsko do góry, Shining, roz?ó? skrzyd?a i... zaczynamy! - zawo?a?a do niej z do?u, gdy znowu zawis?a w powietrzu, tyle, ?e ju? wy?ej. Spojrza?a znowu w dó?. O tak, Rainbow Dash bardzo ch?tnie zabawi?aby si? w trenerk? Shining Star!
Swoj? drog?, tak mi?dzy nami - biedna kuzyneczka...
Aby mój avatar si? animowa?:
Google Chrome: http://tinyurl.com/gcapng
Mozilla Firefox i Opera: obs?uga APNG wbudowana
Safari i Internet Explorer: nie obs?uguje APNG