Привіт усім! Вирішив от розповісти про корисною темою, раптом комусь треба. Останні місяці помітив, що сплю погано, кручусь до ранку, а з самого ранку відчуваю себе, як вичавлений лимон. Грішив на нерви, на дощі, а жінка видала: "Пора оновити постільну білизну на людську, а не оте страхіття з розпродажу". І отут я поліз в інтернет.
Зізнаюсь, вважав, що вибір постільної білизни - це тільки "колір сподобався чи ні". Виявилося, то цілий всесвіт. Там тобі бязь, ранфорс, сатин... А я в таких назвах не розбирався, поки не зайшов на один сайт postilnabilyzna.com.
Друзі, це просто криниця знань! Реально провів майже годину. Там прямо як в довіднику: по поличках розкладені всі типи тканин, від простої бязі до люксового сатину та льону. Навіть там є табличка з порівнянням щільності тканини та того, скільки прань витримує той чи інший комплект. Дуже допомогло зрозуміти, чому один комплект коштує умовні 800 грн, а другий — 2500.
З несподіваного особисто виніс:
- Виявляється, що, наші та євро розміри сітки трохи різняться, і перед замовленням реально бігати з сантиметром міряти свою ковдру, а не просто довіряти напису «сімейний».
- От чесно, не знав, що фланель влітку — це пекло, а сатин дійсно охолоджує, бо в цієї тканини структура особливе.
- На сайті розписано, як доглядати, щоб принт не зліз після кількох прань. Актуально для нас, у кого пралка паше без відпочинку.
В результаті вирішив придбати на пробу сатиновий комплект від нашого виробника (підтримали так би мовити своїх). Поки все чудово — спимо як немовля, білизна дуже приємна до тіла, не ковзає й не б'є струмом.
Загалом, якщо ви, як і я, до цього моменту вважали, що підковдра — це не те, в яку треба заглиблюватись, щиро раджу зазирнути огляд на цьому ресурсі. Справді зберігає нерви на підбір та рятує від покупки неякісної речі. Всім здорового відпочинку!