Park

W centrum miasta zawsze jest pełno życia. Wiele młodych kucyków idzie do szkoły, na ulicach stoi stragan rodziny Apple... Na samym środeczku wybudowano też niewielką fontannę dla umilenia czasu kucyków.

Moderatorzy: Mistrz Gry, Kojira, Reetmine, ReflexivoArco, Tali, Sal Ghatorr

Re: Park

Postprzez Lucky Star » 3 sie 2012, o 11:17

Lucky popatrza?a z daleka na wykazanego przez pegaza kucyka.
-No podobny ale to na pewno nie on. -znów si? przypatrzy?a. - chocia?. No tak to on!
Odwróci?a si? do Colda i zacz??a go obejmowa?.
-Dzi?kuje, jeste? naprawd? mi?y. Nie wiedzia?am ?e tak szybko mi pomo?esz. Jak mog? ci si? zrewan?owa?. Zorbie wszystko co chcesz. Tylko powiedz ,jedno s?owo a to zrobi?.
Lucky Star
Wieczny Optymista

Uroczy Znaczek: Rozbita szklanka
Lubi: prawie wszystkich iwszystko
Nie Lubi: Bycia samej
Strach: Przed Pajakami
Stan: Panna
Koneksje Rodzinne: Starsza siostra Shooting Satra
Rasa: Kucyk ziemny
Charakter: Wieczna optymistka

Postprzez Cold Air » 3 sie 2012, o 12:07

Cold wyswobodzi? si? z u?cisku Lucky. U?miechn?? si? do niej. by?? dosy? mi?a, ale Baardzo porywcza i zwariowana. To na razie o niej wiedzia?.
-Mo?e nas poznasz- spyta?.
- I nie, nie musisz si? odwdzi?cza?. Po prostu chcia?em pomóc -Zauwa?y?, ?e humor mu si? lekko poprawi?. Spojrza? jeszcze raz na Azura. Wydawa? mu si? znajomy, dziwnie znajomy...
WS --- BS -- S - T -- Per - AG --- Int - - Fel - WP - Hp
34+6 - 31 - 34 - 40 - 32 - 36+4 - 23+5 - 16 - 22 - 14

There is no order and justice you were looking for in the dark;
It is meaningless- Just exist like f***ing reality.
Cold Air
Nadwrażliwy

Tytuł Użytkonika: Wędrowiec (do świtu)
Uroczy Znaczek: tobołek na kiju
Lubi: spokój, świeże powietrze, otwarte przestrzenie, dobrą muzykę
Nie Lubi: Kiedy się z niego śmieją, gdy musi pracować lub się uczyć
Strach: Zbłaźnienie przed Showy, spotkanie z Showy, nigdy się nie spotkać z Showy, itp.
Stan: Zadurzony w Showy Stage
Koneksje Rodzinne: brak
Rasa: pegaz
Charakter: Chaotyczny- dobry
Multikonto: NIE

Postprzez Suisen Kawaii » 3 sie 2012, o 13:38

Susien widzia?a zak?opotanie nomada. Niestety, ba?a si? do niego odezwa?, a nie zna?a te? jego j?zyka, wi?c po prostu po?o?y?a na jego ramieniu kopytko i u?miechn??a si?.
-JA-wskaza?a na siebie.
-POMÓC-zdj??a jedn? juk? z jego grzbietu
-TOBIE-pokaza?a na niego i spojrza?a si? pytaj?co. Najbardziej pytaj?co, jak potrafi?a.
"Kurcze, szkoda go?cia. Wygl?da na przystojnego i silnego, a taki nieporadny..."
Suisen Kawaii
Nadwrażliwy

Postprzez Sandstorm » 3 sie 2012, o 14:05

Sandstorm popatrzy? na ni?, na chwile sie szarpn??, gdy ?ci?gn??a juki.
Pakunek wa?y? ca?kiem sporo i i by? mocno zwi?zany, przystosowany do rozmiarów wielkiego kuca ziemnego a nie w?t?ej jednoro?ki. Wewn?trz brz?cza?o co? metalowego. Ogier przez chwil? zastanawia? si?, czy klaczka nie z?amie si? pod ci??arem du?ego namiotu, a mo?e pomaga?a sobie w tym magi??
Stan??, spojrza? na ni? pytaj?co, jakby chcia? powiedzie? "Co robisz?" lub "Co zamierzasz?"
Sandstorm
Nadwrażliwy

Postprzez Lucky Star » 3 sie 2012, o 15:20

-No nie wiem. -powiedzia?a sceptycznie Lucky po czym. -A w?a?ciwie czemu nie, tylko ostrzegam , ze Azure chcia? by? sam, wi?c mo?e nie b?dzie chcia? z nami rozmawia?.
Lucky wzi??a Colda za kopyto i zacz??a wo?a? na jednoro?ca.
-Azure! Jak tam si? masz, ju? po twoich k?opotach? -dziko pomacha?a pozosta?ym kopytem do przyjaciela. Powtarzaj?c jak katarynka.
-Azure! Azure!....
Lucky Star
Wieczny Optymista

Uroczy Znaczek: Rozbita szklanka
Lubi: prawie wszystkich iwszystko
Nie Lubi: Bycia samej
Strach: Przed Pajakami
Stan: Panna
Koneksje Rodzinne: Starsza siostra Shooting Satra
Rasa: Kucyk ziemny
Charakter: Wieczna optymistka

Postprzez Cold Air » 3 sie 2012, o 15:45

Cold wyswobodzi? kopytko z kopytka Lucky, i u?y? skrzyde?. Nie chcia?o mu si? biec u?ywaj?c kopytek. Jednorog jeszcze go nie zauwa?y?. Cold podlecia? do niego, i wyci?gn?? w jego stron? kopytko, u?miechaj?c si? najmilej, jak w depresji mo?na si? u?miecha?.
-Cze??! jestem Cold Air- Powiedzia?.
WS --- BS -- S - T -- Per - AG --- Int - - Fel - WP - Hp
34+6 - 31 - 34 - 40 - 32 - 36+4 - 23+5 - 16 - 22 - 14

There is no order and justice you were looking for in the dark;
It is meaningless- Just exist like f***ing reality.
Cold Air
Nadwrażliwy

Tytuł Użytkonika: Wędrowiec (do świtu)
Uroczy Znaczek: tobołek na kiju
Lubi: spokój, świeże powietrze, otwarte przestrzenie, dobrą muzykę
Nie Lubi: Kiedy się z niego śmieją, gdy musi pracować lub się uczyć
Strach: Zbłaźnienie przed Showy, spotkanie z Showy, nigdy się nie spotkać z Showy, itp.
Stan: Zadurzony w Showy Stage
Koneksje Rodzinne: brak
Charakter: Chaotyczny- dobry

Postprzez Suisen Kawaii » 3 sie 2012, o 15:55

Klacz pomy?la?a nieco... I dosz?a do wniosku, ?e zacznie pokazywa? na migi. Zacz??a wi?c przekazywa? mniej wi?cej tak? wiadomo??:
"Ja pomog? Tobie, tylko niestety nie rozumiem tego, co do mnie mówisz"
Nagle postanowi?a rzuci? na siebie pewne zakl?cie. Pozwala?o jej mówi? bezokolicznikami ka?dego j?zyka.
- Ja pomaga? ty, nierozumie? twój j?zyk.
Suisen Kawaii
Nadwrażliwy

Postprzez Lightning Ice » 4 sie 2012, o 00:15

- Tak, wychodz? z rana... ?piochu. - U?miechn?? si? do klaczy. Pami?ta?, ?e jego przyjació?ka lubi spa? d?u?ej ni? on. Ju? nie dr??y? tematu o nietoperzu - ptaku - potworze. Zauwa?y?, ?e klacz rozgl?da si? po parku.
- Szukasz kogo?, lub czego?? - Ch?tnie pomo?e, je?li kogo?, lub czego? szuka. Nagle us?ysza? krzyk, jaka? szara klaczka reklamowa?a 'pensjonat'. Pensjonat nazywa si? 'Pensjonat', bardzo kreatywna nazwa. Spojrza? na Starlight i obszed? j? wzrokiem. Troch? si? zmieni?a... Przecie? by jej nie pozna?, gdyby nie skrzyde?ka. Kiedy ostatnio j? widzia?, by?a ma?a, nie granatowa, tylko ciemno niebieska. I mia?a du?o krótsz? grzyw? i ogon. Popatrzy? si? w jej oczy, i nie móg? oderwa? od nich wzroku. Ale ona ma pi?kne, niebieskie oczy. Takie niebieskie jak bezchmurne niebo w ciep?y, letni dzie?. Ca?a jest pi?kna... .
Lightning Ice
Nadwrażliwy

Postprzez Starlight » 4 sie 2012, o 01:30

- Ej, nie jestem ?piochem! Ja tylko ?pi? d?u?ej ni? ty. - Równie? si? u?miechn??a. - Nie szukam nikogo, ani niczego. Rozgl?da?am si? tylko, czy nikt nie przyszed?.
Potem zobaczy?a szar? klacz stoj?c? na jednej z ?awek, która reklamowa?a pensjonat. Przyszed? równie? pegaz w jej kolorze, tylko troszk? ja?niejszy. Zupe?nie nie zauwa?y?a, jak Light si? jej przygl?da?. Mia?a now? propozycj?.
- Mo?e potem, jak masz czas.. to pójdziemy do mnie? - Bardzo chcia?a od?wie?y? relacje ze swoim przyjacielem. Oby mia? czas, oby mia? czas, oby mia? czas... dlaczego ja tak prosz??

<< Akurat zrobi?abym mój domek ^^ >>
Starlight
Wieloświadomy

Uroczy Znaczek: półksiężyc i trzy niebieskie gwiazdy
Lubi: noce, słodycze, tulenie <3
Nie Lubi: pająków
Strach: pająki
Stan: panna
Koneksje Rodzinne: Nie ma lub nieznane
Charakter: neutralny dobry

Postprzez Lightning Ice » 4 sie 2012, o 02:19

- No nie wiem, czy ciebie mo?na nie nazwa? ?piochem. - Zauwa?y? pi?kny u?miech na jej pyszczku. - Aha, bo jak by? czego? szuka?a, to bym ci pomóg?.
Po chwili pegaz zorientowa? si?, ?e by? zapatrzony na Star jak w obrazek. Szybko zmieni? kierunek patrzenia. Propozycja klaczy wyrwa?a go z zamy?lenia.
- Oh, ch?tnie. Ja ca?y dzie? mam czas. - Wyj?? kolejne dwa ciastka, jedno z nich poda? przyjació?ce. - Chcesz jeszcze jedno ciastko? - Ponownie u?miechn?? si? do Starlight.
Lightning Ice
Nadwrażliwy

Postprzez Starlight » 4 sie 2012, o 19:28

Klacz ucieszy?a si?, ?e Light by jej pomóg? szuka? czego?, je?eli by szuka?a. Nic nie powiedzia?a, u?miechn??a si?. A na wiadomo??, ?e mo?e do niej przyj??, u?miechn??a si? jeszcze szerzej.
- Ciesz? si?, ?e przyjdziesz. Tak, ch?tnie. Chyba tego ciastka nie b?d? jad?a tak d?ugo, jak poprzedniego. - Star bardzo si? ucieszy?a, ?e Light mo?e do niej przyj??. B?dzie mia?a z kim pogada?. Chwila, czy ja mam go czym pocz?stowa?? Hmm... a no tak, mam szarlotk?.
Starlight
Wieloświadomy

Postprzez Lightning Ice » 4 sie 2012, o 20:32

Pegaz zjad? swoje ciastko i patrzy? na u?miech klaczy. Chyba si? cieszy, ?e do niej przyjd?. Równie? jest ucieszony, ?e znów widzi swoj? przyjació?k? od ?rebaka. Czeka?, a? ona zje ciastko. Wyszed? na miejsce, gdzie nie ma drzew, ?eby na jakie? nie wlecie? przypadkiem.
- No to lecimy? - Zapyta? przygotowany ju? do lotu. - A mo?e chcesz co? jeszcze zrobi? w Ponyville?
Lightning Ice
Nadwrażliwy

Postprzez Starlight » 4 sie 2012, o 20:37

Gdy sko?czy?a jedzenie ciastka, które trwa?o szybciej ni? poprzednim razem, podesz?a i stan??a obok przyjaciela.
- Nie mam nic do za?atwienia, mo?emy lecie?. - zaczyna?a powoli lecie?. - Ale czy ja wszystko zabra?am? A no tak, nic nie bra?am.
Polecia?a z Lightem do jej domu w Cloudsdale.

[z/t]
Starlight
Wieloświadomy

Postprzez Lightning Ice » 4 sie 2012, o 20:45

- No to lecimy. - Light bardzo lubi lata?, a szczególnie z ogromn? pr?dko?ci?. Ale dostosowa? si? do tempa Star. Zatrzyma? si?, gdy klacz my?la?a, czy nic nie zapomnia?a. Teraz zosta?o mu polecie? do domu przyjació?ki.
[z/t]
Lightning Ice
Nadwrażliwy

Postprzez Sandstorm » 4 sie 2012, o 21:15

Sandstorm spojrza? na jednoro?k? zdziwiony a potem odchyli? g?ow? do ty?u i zacz?? si? ?mia?, ca?kiem dono?nie, trzeba przyzna?.
- Przecie? w?a?nie nim mówisz! - powiedzia?, uspokoiwszy si? po chwili - po co wi?c by?y te szarady? To jaki? tutejszy zwyczaj? - zapyta? - co to w ogóle za miejsce? Nigdy nie widzia?em na raz tyle... magii - ostatnie s?owo wypowiedzia? tak, jakby sam nie móg? w nie uwierzy?. Cofn?? si? kilka kroków. - i nie takiej.
To mówi?c wzi?? swoje pakunki, odwróci? si? i pogalopowa? w wielkim po?piechu, na tyle na ile pozwala?a mu chora noga.

[z/t] bo za d?ugo brak odpisu
Ostatnio edytowano 10 sie 2012, o 12:32 przez Sandstorm, łącznie edytowano 1 raz
Sandstorm
Nadwrażliwy

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Centrum Miasta