przez Azure Dawn » 16 lip 2012, o 12:47
-Tiaa... Wiem, dosy? g?upie pytanie...-Powiedzia? Azure, kiedy Willow pokaza?a mu swój znaczek, jednak dopowiedzia? jeszcze w my?lach:-No ale przynajmniej spowodowa?o jak?? rozmow?...
-Fakt... Obcowanie z przyrod? jest cudowne...- Przytakn?? jej po chwili, jednak tu? po tym w jego g?owie odezwa? si? jego "koochany" g?osik:-Tia... zw?aszcza jak cztery lata sp?dzi?o si? w szpitalu, wychodz?c z niego raz na dwa miesi?ce... Azure skrzywi? si? na u?amek sekundy... Dawno ju? nie s?ysza? tego chollernego g?osu w swojej g?owie...
Willow zada?a pytanie o jego znaczek... ech... poczu? si? troszk? niezr?cznie... jak ma jej wyt?umaczy?, ?e nie wie sk?d go ma... Ech...
-Có?... co do mojego znaczka... um... lubi? wschody i zachody s?o?ca... sam do ko?ca nie wiem jak i kiedy go zdoby?em...- Chcia? powiedzie? co? jeszcze, no bo w ko?cu raczej nie na co dzie? spotyka si? kuca, który nie pami?ta jak zdoby? swój znaczek... ale... po prostu nie umia?, nie wiedzia? co ma powiedzie?... przecie? nie powie jej: "Jestem po amnezji, jedyne co pami?tam to cztery lata sp?dzone w szpitalu, nie wiem sk?d mam znaczek, nie znam swojej rodziny i w dodatku jestem chwilowo bezdomny." Ech... Azure mia? nadzieje, ?e pegaz nie b?dzie ju? zadawa? ?adnych pyta? zwi?zanych z jego przesz?o?ci?...
Jedna amnezja to za mało? To zróbmy drugą! I to jeszcze z historią o jechanych innych wymiarach!1!(Wiem, że avek zdeczka ujowy, ale już wolę taki niż ten szajs z kreatora)