przez Feather » 18 maja 2012, o 20:00
- Nie tylko ty skrywasz sekrety...
Teraz pomy?la? o swoim ?askotkowym "loszku". Uzna?, ?e na razie Nomi zdecydowanie nie jest na to gotowa i je?li odkryje to, na pewno ucieknie od niego. A przecie? on by? w niej zakochany...
- Jak je polubi?em? No widzisz... jako ?rebak nigdy nikt mnie nie po?askota?. Inaczej. Jedyn? osob?, z któr? bawi?em si? w ?askotki by?a moja siostra, Pirate Watch. Ona te? je lubi. A mój ojcie... ojczym bardzo tego nie lubi?. Mówi?, ?e jestem zboczony. Kara? mnie cz?sto za to, daj?c szlaban na spotykanie si? z siostr?. Czyli siedzia?em ca?y dzie? w pokoju. By?o jej przykro. Po niej te? czasem krzycza?. Bawili?my si? wi?c rzadko. A to by?a nasza ulubiona zabawa. Czasem udawali?my, ?e to tortury, czasem po prostu si? gonili?my. Pierwszy raz po?askota? mnie mój przyjaciel z dzieci?cych lat... Wing Bone. Ale niestety, wyjecha? rok po jego poznaniu. By?em ma?y wtedy. Dwa latka mia?em. Ale w tym roku urodzi?a si? moja siostrzyczka... kiedy? musia?em wyjecha?, ale nie b?de o tym opowiada?. Powiem tylko tyle, ?e wtedy dosta?em pierwszy znaczek. Wró?my do ?askotek. Nowy znaczek dosta?em ca?kiem niedawno. Podoba mi si?. Bo wiesz, ja strasznie lubi? ?askotki. To takie fajne uczucie. Lubi? i ?askota? i by? ?askotanym. Och, wybacz, rozgada?em si?.
Pegaz klapn?? uszka i u?miechn?? si?. Piesek po?asi? si? do niego, tote? pog?aska? psink?. Skoczy?a na kanap? i usadowi?a obok, by móg? j? wygodnie g?adzi?.
HP: 8
WS: 50 amulet Eldena(zdjęty amulet = (-10) pkt)
BS: 31
S: 26
T: 35
PER: 26
AG: 43 amulet Eldena
INT: 20
FEL: 50
WP: 30