przez Kaja Redsky » 6 mar 2012, o 19:36
- Zapach!? To jedyne co pami?tam... Nie mog? sobie przypomnie? nic wi?cej. Zupe?nie. Moje obecne ?ycie zacz??o si? trzyna?cie lat temu. Wcze?niej, ilekro? bym nie si?ga? pami?ci?, nie mog? zdoby? ?adnych wspomnie?. - Spu?ci? smutny pysk, wpatruj?c si? w ziemi?, po chwili jednak spojrza? daleko przed siebie, znacznie dalej ni? pozwala?yby to ?ciany cukierni - Pierwszy obraz, jaki mog? sobie przypomnie?, to b?ysk s?o?ca na bezkresnym morzu. Pierwszy d?wi?k jaki mnie dobiega, to monotonne skrzypienie pok?adu. Jednak ju? wtedy p?ywa?em na statku, nawet nie wiem jak pozna?em jego za?og?, jednak ju? wtedy wszyscy wydawali mi si? znajomi, wiedzia?em te? jak p?ywa? na statku, jakbym robi? to od zawsze. Chocia?, co zabawne, zawsze te? ba?em si? wody i nie podchodzi?em do burty. Ale nie mia?em nigdy wcze?niejszych wspomnie?, wi?c uzna?em, ?e mieszka?em na statku od zawsze. Ale twój zapach... na pewno go znam! Wygl?dasz tam samo jak ja! Tylko czemu w takim razie ci? nie pami?tam!? - lekko przestraszony krzykami ogier podszed? do Coya z mlekiem, który w?a?nie gniewnie czochra? sobie grzyw?. Po?o?y? przed nim baniak i szklank? gor?cego napoju. Pirat dopad? go zanim ten zd??y? po?o?y? i wydudli? wszystko w dwie sekundy, po czym wepchn?? mu szklank? - Jeszcze raz to samo!
.. /\
. (゚ 。`> WS-BS-S-Per-T-Ag-Int-Fel-WP-HP
.. l` \ ;'` 31-31-36-38-34-40-32-32-44-14
. (__.)
Jedyny prawdziwy, oficjalny kot na PonyUtopii!
"Reecia: Eh jestem BD."