przez Feather » 29 lut 2012, o 23:17
-Wiesz, pierwszy cz?on mojego imienia z jab?onki nie spad? - pu?ci? oczko do Toli, rozbawiony sytuacj?.
Gdy poczu? mi?ciutki ogon klaczy na sobie, ogarn??o go lekkie podniecenie, które zdo?a? szybko opanowa?. Wypi? haustem swój soczek i postawi? pust? butelk? na stoliku.
- Tak, mieszkam tu sam. Kiedy? tu by?a...moja siostra, ale ju? wyjecha?a. Mog?a zapomnie? kilku rzeczy, wi?c nie przejmuj si? - urwa? na moment - To co? Chce? si? przekona?, jakie sekrety skrywa moja piwnica? - zachichota? pod nosem - ale ostrzegam, to mo?e wygl?da?...zabawnie.
Poczeka?, a? Tolimira wypije swoj? kaw?, po czym zacz?? prowadzi? j? na dó?.
- Tutaj wisi moja zbroja. Mam jeszcze jedn?, ale jest schowana - wskaza? kopytkiem na manekina - A to jest mój miecz. Nie u?ywam go ju?, bo mam lepsz? bro?, ale wi??e si? z histori? mojego znaczka. Obroni?em nim kupców przed bandziorami. Sam. I tak oto dowiedzia?a? si?, dlaczego drugi cz?on mojego imienia to "Blade". Teraz wypada?oby pokaza? ci mój sekrecik. Ale b?agam ci?, zanim cokolwiek powiesz, lub zrobisz zastanów si?, czy faktycznie mam z?e zamiary - pegaz ukl?kn?? i z?o?y? b?agalnie przednie kopytka, po czym wsta? i otworzy? przej?cie do pokoiku, ci?gn?c jedn? z butelek na stojaku.
-Wejd? i zobacz, je?li chcesz. I tak, wiem, ?e to podej?ane...
HP: 8
WS: 50 amulet Eldena(zdjęty amulet = (-10) pkt)
BS: 31
S: 26
T: 35
PER: 26
AG: 43 amulet Eldena
INT: 20
FEL: 50
WP: 30