przez Bright Dawn » 2 sty 2012, o 17:03
// Diamond, przyjmijmy, ?e przygl?da?e? si? rozmowie, stoj?c nieco za mn?.
Bright, gdy zobaczy?a starego kuca, spojrza?a na niego i zacz??a bada? wzrokiem. Pierwsza faza analizy fizycznej osobnika. Z natury nieufna do wi?kszo?ci obcych, odpowiedzia?a, staj?c przed przybyszem w zdecydowanej postawie, mówi?cej ''uwa?aj na ka?dy ruch''. To, ?e jest klacz? nie oznacza, ?e jest s?aba:
-Witam Ci?. Zanim odpowiem na w?a?ciw? tre?? Twojej wypowiedzi, pozwól, ?e si? wypowiem odno?nie kwestii pobocznej. Tak wi?c: Wygl?dasz mi na kogo?, kto jest do?wiadczony przez wojsko i wojn?. Zatem masz cenne do?wiadczenie bojowe. A z tego co wiem, Królewskie Si?y Zbrojne Equestrii nie pozbywaj? si? ot tak do?wiadczonych ?o?nierzy, tylko awansuj? ich na stanowiska dowódcze. Wyrzucanie do?wiadczonego ?o?nierza to czysta g?upota. Spytasz si?, sk?d to wiem? Moja rodzina ma bogat? wojskow? histori?, tak wi?c i mi si? troch? ona wda?a. Tak wi?c po pierwsze, sprecyzuj to co Ci si? sta?o, je?eli chcesz uzyska? jak?? pomoc.
Bright nie by?a naiwna, wiele razy spotyka?a si? z ró?nymi naci?gaczami. By?a ca?y czas gotowa do dzia?ania w przypadku zmiany sytuacji.