przez Angel » 29 gru 2011, o 22:44
Angel wszed? do ?rodka, dysz?c ci??ko. Sp?dzi? kilkana?cie minut na odpoczynku, obrzucaj?c spojrzeniem sal?. Zobaczy? jednoro?ca, która spyta?a w?a?nie, czy og?oszenie jest nadal wolne. Shiny wydawa? si? by? zaj?ty, wi?c pomara?czowy jednoro?ec postanowi? to wzi?? na siebie. Podszed? i uk?oni? si?.
- Witam, jestem Valor Angel i mi?o mi ci? pozna?.Tak, og?oszenie jest aktualne i wydaje mi si?, ?e b?d? mie? dla ciebie perfekcyjn? rol?. Usi?d? tam i zaczekaj chwil?, zaraz si? upewni?, tylko za?atwi? drobn? spraw?.
Po tych s?owach podszed? do jednego ze sto?ów niedaleko generatora. Wysypa? na niego nast?pne cz??ci z torby, z których z?o?y? szybko urz?dzenie pozwalaj?ce mu kontrolowa?, z których g?o?ników b?dzie dochodzi? d?wi?k. Chwilowo zapomnia? nazwy, jednak i tak nikt nie b?dzie go za to sprawdza?, co?
Pod??czy? mikrofon i wykrzycza? og?oszenie, upewniaj?c si?, ?e leci na wszystkie cztery kana?y. Przez chwil? zastanawia? si?, po czym wy??czy? trzy ?cie?ki i doda? co? jeszcze. Zadowolony wróci? do stolika.
-No, to co chcesz wiedzie??
Byłem Angelem zanim stało się to mainstreamowe.