przez Shadow Sky » 26 kwi 2013, o 18:59
Shadow odwrócił się, był już prawie spokojny.
- Nie mam bladego pojęcia, dlatego tu przyszedłem. Wolę załatwić kilka spraw wcześniej niż... później albo wcale. Do niedawna nie miałem nic, ale od kiedy wygrałem turniej, to jestem posiadaczem pewnej kwoty pieniędzy, którą, w razie czego, chciałbym rozdać. Jakieś po dwadzieścia tysięcy dla Sunny'ego, April i ciebie... Dziesięć tysięcy zachowuję na własny pogrzeb... Mój sztylet Sunny'emu, przydał mu się, tobie miecz, z pasem i resztą broni chciałbym być pochowany, albo by chociaż spoczęła w symbolicznym grobowcu, gdyby nie było ciała do pochowania. - Zamilkł na chwilę. Teraz nadchodziła ta gorsza część... - A resztę... Czyli cała reszta moich pieniędzy i porcelanowa łza, artefakt który już raz ocalił mi życie... Do klaczy imieniem Ventaze. Nie wiem jak ją znajdziesz, ale masz to zrobić i jej to dać. - Z zdziwieniem poczuł, że w oczach pojawiły mu się łzy. Tylko pieniądze i coś, co wyciągnął z czyjegoś grobu? To za mało... Rozłożył jedno skrzydło i wyrwał sobie z niego pióro. Trochę zabolało, ale nieważne. Podał je ojcu. - I to też... dla niej... Byłem tchórzem, nie miałem okazji powiedzieć jej, co do niej czuję, a potem opuściła Ponyville... - Nie był w stanie dalej mówić, coś go ściskało za gardło.
HP:9
WS: 50 (+15 za walkę na arenie)
BS: 30
S: 33
T: 41 (+10 za sesję z alicornem)
PER: 41 (+ 10 pkt za sesję NN)
AG: 60 (+ 10 pkt za sesję NN, +5 za sesję z alicornem)
INT: 31
FEL: 29
WP: 24