przez Sombra » 21 lut 2013, o 10:09
Sombra zauważył, że ona się zaczerwieniła, i wyglądała na zmartwioną, zastanowił się o cóż takiego jej chodzi? O to, że nie planowali dziecka? Przecież to normalne, miał na głowie wtedy ważniejsze rzeczy niż wychowywanie jakiegoś bachora, a gdyby ona wiedziała, że jest w ciąży, to raczej by od niego nie odchodziła. I tak ma lepiej od niego, on dopiero po wielu latach dowiedział się prawdy o rodzicach, a ci i tak nie byli zadowoleni z synka.
- Co się stało córko, to chyba nic takiego, że nie planowaliśmy początkowo dziecka? Byliśmy młodzi, nie wiedzieliśmy czy będziemy ze sobą na stałe; pokaż mi parę która od początku myśli o potomkach, wyśmieję ich i nazwę głupcami. Ciebie wychowywała matka, mnie oddano na wychowanie rodzinie zastępczej bo nie pasowałem do "kryształowego ideału". Nie wyrzuciłem ciebie ani nie zabiłem, choć mogłem, mnie się wyrzeknięto i robiono wszystko bym tylko nie odziedziczył tronu.- Dopił swój napój, jeszcze raz sprawdził czy ma ze sobą mieszek. Bądź co bądź nie chciał by szła za nim łatka złodzieja.
- Racja, my chcemy przywrócić właściwy porządek rzeczy który tamci zniszczyli. Słyszałem, że nasze królestwo dostało jakąś niepotrzebną imprezę, olimpiadę. Zabawa dla nieudaczników którzy nic nie osiągnęli. I ponoć z nieba spadło coś, co wybuchło nad jakimś wschodnim miastem.
WS....BS.....S.....T....PER....AG...INT....FEL...WP....HP
31....25.....32....26....29....28.....37....27.....39....10...
Zbroja płytowa na korpusie i kopytach.