przez Sunny Sky » 11 gru 2012, o 12:08
Zepchnęła go. No jakim prawem, ja się pytam? Pozbierał się z podłogi, mrucząc coś pod nosem.
-Flamy, kochanie, nie wiem co byście musiały robić, by mnie zgorszyć. Aż chyba wejdę bez pukania, by zobaczyć co tam przygotowałyście. - Pocałował ją znowu w policzek. - I chyba aż się pośpieszę, bo jakoś mnie teraz ciekawość zżera, jak się będziecie dogadywać. - Uśmiechnął się do April. - Na wszelki wypadek przygotuję bandaże... Nakarmicie dzieci zanim wezmę je do żłobka? - Rzucił do obu klaczy i, nie czekając, zszedł do garażu. Miał tam swój motor, powoli już o nim zapominał, ech... Wrócił stamtąd z nieużywanym do tej pory jednoosobowym wózkiem spacerowym i dwoma jukami. Wniósł to do przedpokoju na parterze. - Dobra, Sunset i Rapid muszą przeboleć juki, bo wózek mam tylko dla Frozen, kupiłem... kiedyś tam.,.. przy jakiejś okazji, na prezent. Mamy jeszcze jeden, ale też jednoosobowy, nie miałem pojęcia że będą bliźniaczki, a poza tym nie mógłbym prowadzić dwóch naraz.... - Popatrzył na juki z zastanowieniem i wzruszył barkami. - Takich samych używa Black.
WS....BS.....S.....T....PER...AG...INT....FEL...WP....HP
25....33.....26...28....36.....37....52....30.......37.....?
+20 pkt za sesję "dorastania"