przez Feather » 16 wrz 2012, o 09:01
Charakter: Miła, ma czas na pomaganie użytkownikom, na czytanie pw, pomocna, jeszcze nigdy mnie nie zawiodła. Wczoraj mi pokazała, że jest dobrą klaczą, bo to ona mi uświadomiła, że każde opowiadanie z "Księgi" i tak będzie źle odebrane, bo nikt nie zna oc, zamysłu. Jestem jej za to ogromnie wdzięczny, bo chyba faktycznie gdyby nie ona, zrobiłbym sobie długą przerwę od PU (ta, wazelina, wazelina...). Czasem nieco zbyt ufna. Ale to tylko czasami. Wierzę, że zależy jej na forum i chciałaby każdemu dogodzić, mimo flamów sprzed paru tygodni.
OC: Nie znam Autumna za dobrze, jednak wydaje się strasznie klimatyczne. Taki BigMac, ale lepszy. Feather chętnie by go poznał (jak 90% OC). Pisanie o nim opowiadania do "Księgi" było interesującym doświadczeniem, bowiem czuło się jego fanatyczne oddanie Celestii, oraz (lalka Celestii!) jego hmmm... Marzenia? No cóż. OCek ciekawy, myślę, że kiedyś spotka Feathera.
Posty: Rozbudowane, dłuższe, warsztat na wysokim poziomie, poczytne. Czytałem parę postów. I te pare mi się podobało.
Ogólnie: Nasza kochana adminka <3 *hugz*
HP: 8
WS: 50 amulet Eldena(zdjęty amulet = (-10) pkt)
BS: 31
S: 26
T: 35
PER: 26
AG: 43 amulet Eldena
INT: 20
FEL: 50
WP: 30