przez Azure Dawn » 22 cze 2012, o 22:00
Azure zdecydowa? si? pój?? tutaj... to jeziorko jest mniejsze od poprzedniego, mniej osób je odwiedza (przynajmniej tak si? Azure'owi wydawa?o). Chcia? po prostu pomy?le?. Posk?ada? my?li. Przypomina? sobie ka?d? setn? sekundy poprzedniego wieczoru. Wzrok Uriel, wzrok Winter... emocje po chwili nieco ucich?y. Zast?pione zosta?y przez odr?twienie... my?la?... nerwowe s?owa Uriela... jak to lecia?o? Chwil? ju? pami?ta! "Azure... Pos?uchaj... Widzia?em ten b?ysk w twoich oczach. Ja... Kurde no... Nie wiedzia?em, ?e... Wybacz... I tego... No... Przepraszam stokrotnie" Tia...-pomy?la? Azure.Tylko za co mia?by? mnie przeprasza?? Jeste? odpowiedzialniejszy, rozs?dniejszy, poza tym... skoro Winter wybra?a Ciebie (i niew?tpliwie dobrze, ?e tak si? sta?o) to znaczy, ?e po prostu jeste? lepszy, bardziej jej si? podobasz... nie dziwi? si? jej. Azure nie mia? w?tpliwo?ci... nawet je?li Winter wola?a by jego, to on najzwyczajniej w ?wiecie nie da? by sobie rady, nie sprosta?by takiej odpowiedzialno?ci... poniewa? by? tylko Azurem - Zagubionym, nierozs?dnym, pewnie równie? g?upim... no i jeszcze zakompleksionym. Poza tym... skoro nigdy nie pokaza?, ?e cho? troch? mu na niej zale?y, to nie powinien mie? z?udze?... ech... zaraz b?dzie musia? i?? do centrum Ponyville w poszukiwaniu zarobku... ale to za chwil?... musi da? sobie jeszcze par? minut.
Jedna amnezja to za mało? To zróbmy drugą! I to jeszcze z historią o jechanych innych wymiarach!1!(Wiem, że avek zdeczka ujowy, ale już wolę taki niż ten szajs z kreatora)