przez Tea Charmer » 11 cze 2012, o 19:15
Niee.. nie dam rady, Tei móg?by?? -powiedzia? Tea, po czym pad? pyskiem na blat. Nast?pnie kuc wyprostowa? si? i powiedzia? zupe?nie innym g?osem
- Witaj Arrow. Moje imi? Tei Chermerisu, jestem równoleg?? ja?ni? Tea, pami?tk? po podró?ach mi?dzyplanarnych.
- A wi?c - zacz?? Tei, mo?na bylo te? zauwa?y? ?e ma inne oczy. Teraz bia?ko by?o czarne, a t?czówka jasnopomaranczowa. - Twoim ojcem genetycznym jest ten oto tutaj Tea - powiedzia? wskazuj?c cia?o Tea - a ów ogier, który zosta? zabity przez twoj? matk? by? jej m??em, niezbyt dobrym jednak?e. Ale od pocz?tku. Twój ojciec i matka byli kochankami. Nie b?d? ci mówi? jak bardzo, bo to chyba wida? po stanie twojego ojca - kuc wyci?gn?? z cylindra sake i dola? troch? do herbaty, po czym napi? si? troch?
- ?y?o im si? dobrze dopóki nie pojawi? si? ogier z rodu Ghatorrów. Zadufany w sobie,silny, brutalny ignorant, który zawsze dostawa? to, czego chcia? ze wzgl?du na znaczenie rodu Ghatorrów w Equestrii. Byli oni jednym z najwa?niejszych rodów, jednak?e byli te? strasznie ksenofobicznym rodem, który uwa?a? jednoro?ce za jedyny s?uszny gatunek. Wracaj?c do historii, owemu ogierowi z rodu Ghatorrów spodoba?a si? twoja matka, wi?c chcia? j? mie? tylko dla siebie czyli inaczej chcia? j? po?lubi?. Hate nie mia?a prawa g?osu w tej kwestii,poniewa? mia?a wybór mi?dzy ?lubem z Ghatorrem a ?mierci? z r?ki ich ludzi,gdy? nikt nie odmawia Ghatorrom. Jako ze Tea nie mia?by szans w bezpo?rednim starciu z owym kucem, musia? ucieka? aby ratowa? swoje ?ycie. Sp?dzi? jednak ostatni?, upojn? noc u boku swej ukochanej zostawiaj?c jej magiczne pude?ko, dzi?ki któremu mog?a z nim prowadzi? korespondencj?. Pisa?a do niego regularnie, a? do dnia w którym dowiedzia?a si? ze urodzi dziecko. Dziecko jej i Tea. Ciebie Arrow. Musia?a zaprzesta? pisania listów, gdy? jej m?? sta? si? wobec niej podejrzliwy. Biedny herbaciarz d?ugo nie móg? doj?? do siebie. - powiedzia? ko?cz?c herbat?.
- Ot i ca?a historia. -rozci?gn?? si? na siedzeniu Tei, gdy zauwa?y? wchodz?ce widmo esencji ?adu ?piewaj?cego piosenk?. - ?ad, czy wszyscy Heroldzi musz? odstawia? szopk? na wej?ciu? I chujowo ?piewasz. -powiedzia? Tei zirytowany obecno?ci? Herolda.

Cuś stworzony przez moją Córkę ^^
Ekwipunek: Cylinder.
Ze Official Guide of Pony Utopia, also Prime Tea Provider
WS-BS-S-T-Per-Ag-Int-Fe-WP-HP
31-21-28-34-37-31-40-40-40-11