przez Pirate Watch » 18 maja 2012, o 15:14
Pirate by?a zaskoczona pytaniem bratanka, ale postanowi?a mu na nie odpowiedzie?:
- Nie, kochanie. Nie by?am w instytucie. Je?li chcesz, to mo?esz mi o nim opowiedzie?, a ja z ch?ci? wys?ucham opowie?ci o nim. Z do?wiadczenia wiedzia?a, ze zwykle rozmowa nawet o traumatycznych prze?yciach jest bardzo potrzebna. Chcia?a da? ma?emu czas na wygadanie si?. Domy?la?a si?, ?e posiadanie dwójki dzieci raczej nie pozwala?o Featherowi wys?ucha? ich opowie?ci w takim stopniu w jakim oni tego oczekiwali.
- To co, idziemy ju?, tak? Po drodze mi opowiesz o czym tylko chcesz. Po tym pytaniu klacz ruszy?a powoli w stron? centrum miasta. Mia?a nadziej?, ?e us?yszy jak?? na prawd? ciekaw? histori? w dodatku opowiedzian? przez dziecko. Pirate zauwa?y?a, ze od jakiego? czasu fascynuj? j? dzieci, ich pomys?y, to jak postrzegaj? otaczaj?cy je ?wiat i wszystko bacznie obserwuj?. By?y inne od doros?ych, wi?c zyskiwa?y na ciekawo?ci. A teraz mia?a blisko siebie dwoje dzieci, które mog?a obserwowa? bez problemu.
[z/t]
Ostatnio edytowano 18 maja 2012, o 17:12 przez
Pirate Watch, łącznie edytowano 1 raz
Bo tak na prawdę liczy się tylko wariat :D
Podziękowania Venatze za avka-prezent :3
Koneksje rodzinne:
tutaj