przez Tea Charmer » 10 cze 2012, o 14:25
Hmm.. - zamy?li? si? wyci?gaj?c d?ug? szklan? z lodem i zielon? herbat? - Faktycznie by?em tam - Wyci?gn?? d?ug? kr?con? czarno-bia?? s?omk?, w?o?y? j? do mro?onej herbaty i poci?gn?? ?yk
- Konkretnie to by?y tam moje dwie nieistniej?ce ju? ja?nie, ale to ju? inna historia. I to ja przepraszam, Tea Charmer. Do us?ug. Przypominasz mi kogo?.. - Przyjrza? si? klaczy badawczo, zak?adaj?c swój monokl. ?udz?co przypomina?a mu pewn? klacz któr? niegdy? kocha?, ale musia? j? opu?ci? ze wzgl?du na niebezpiecze?stwo ze strony pewnego ogiera. Musia? j? opu?ci? gdy jej niebezpieczny, adorator, zdecydowa? si? j? po?lubi?. Tea nie mia?by szans w honorowej walce przeciw owemu typowi, wi?c musia? ucieka?, sp?dzaj?c ostatni? upojn? noc z ukochan? - Hate Storm. Zostawi? jej magiczne pude?ko, przez które mog?a wysy?a? mu listy. Tea dostawa? je na pocz?tku do?? cz?sto, z czasem coraz rzadziej, a? w ko?cu dosta? ostatni list, w którym dowiedzia? si? ?e Hate urodzi córk?, która mia?a by? te? córk? Tea, ale ze wzgl?du na wzmo?on? podejrzliwo?? m??a, nie mo?e ju? z nim korespondowa? i musi spali? pude?ko. Kapelusznik nie móg? si? pozbiera? po tamtym li?cie i wyruszy? w kolejn? d?ug? podró?. Lecz nie zapomnia? owej klaczy.
- Przepraszam, nie chc? by? niegrzeczny, ale czy mog? wiedzie? jak na imi? ma twoja matka? - zapyta? pe?nym nadziei ciep?ym g?osem.

Cuś stworzony przez moją Córkę ^^
Ekwipunek: Cylinder.
Ze Official Guide of Pony Utopia, also Prime Tea Provider
WS-BS-S-T-Per-Ag-Int-Fe-WP-HP
31-21-28-34-37-31-40-40-40-11