Jadalnia

To tutaj organizuje się największe przyjęcia w stylu Pinkie Pie! Wszystkie słodkości i wypieki równie? powstają właśnie tutaj. Można przyjść, zamówić sobie coś słodkiego na osłodę życia. Usiąść i chwilkę i odsapnąć.

Moderatorzy: Mistrz Gry, Kojira, Reetmine, ReflexivoArco, Tali, Sal Ghatorr

Re: Jadalnia

Postprzez Sunny Sky » 23 maja 2012, o 21:56

Malucha prawie rozerwa?o z rado?ci i ciekawo?ci, gdy ciocia zaprosi?a t? fajnie wygl?daj?c? pani? do stolika. Wygl?da?a.... Czadooowooo! Sunny nie zna? lepszego s?owa na okre?lenie wygl?du tej pani.
-Dzie? dobry! - Wyrzuci? rado?nie, jedz?c dalej loda. Spojrza? na niego z zastanowieniem, bardzo lubi? si? tuli?, ale z lodem nie mo?na, bo wtedy brudzi si? futro i ubranie. Niby lubi? te? lody, ale na lody jest okazja prawie zawsze, a porz?dne tulenie zdarza si? najwy?ej raz na dziesi?? minut. Przy?pieszy? tempo jedzenia, u?miechaj?c si? serdecznie do Iron Rose. - Sk?d ma pani tak? fajn? kurtk?? - Oczka mu si? za?wieci?y. W takiej kurtce on te? by wygl?da?..... Czadooowooo!
Sunny Sky
Nadwrażliwy

Tytuł Użytkonika: Medyk
Uroczy Znaczek: Słońce wystające zza serca
Lubi: Flame, swoją pracę, żarty, śmiech
Nie Lubi: Więzienia go w ponurych jaskiniach, buraków, Instytutu, zbytniej powagi
Strach: Strata Flame i dzieci
Stan: Narzeczony Flame
Koneksje Rodzinne: Ojciec Feather, brat Shadow, narzeczona Flame, "kochanka" April, córki Sunset, Rapid Fire i Frozen Hope
Rasa: Pegaz
Charakter: Chaotyczny dobry
Multikonto: TAK

Postprzez Pirate Watch » 23 maja 2012, o 22:20

Pirate wzi??a now? znajom? do stolika. Siad?a i zada?a najbardziej nurtuj?ce j? pytania :
- Sk?d jeste?? Ile masz lat? Wygl?dasz m?odo, wi?c wol? si? upewni?. Wiesz, czasami jest do?? trudno oceni? po wygl?dzie kto ile ma lat. Wybacz mi t? moj? ciekawo??, ale nie codziennie spotyka si? kucyki spoza miasta. Przynajmniej w moim przypadku. U?miechn??a si? ponownie w bardzo przyjazny sposób do klaczy. Klacz by?a bardzo ciekawa jaka jest ta nowo spotkana klacz. Widzia?a, ?e próbuje stwarza? pozory gro?nej, ale podejrzewa?a, ?e w g??bi duszy jest zupe?nie inna. Poza tym Pirate mia?a nadziej?, ?e Sunny szybko dostanie odpowied? na swoje pytanie, bo sama tez by?a ciekawa. Od dawna interesowa?a si? krawiectwem, a krój kurtki bardzo przypad? jej do gustu, wi?c postanowi?a zdoby? wi?cej szczegó?owych informacji. W ko?cu wpad? jej do g?owy genialny pomys?. Postanowi?a zaproponowa? Rose wspólny spacer. :
- Rose, je?li mog? ci? tak nazywa?, co masz w planach po doko?czeniu babeczki? Je?li masz ochot?, to mog?aby? do??czy? do nas i i?? z nami na spacer. Ma?y ci? polubi?, wiec na pewno nie ma nic przeciwko.
Bo tak na prawdę liczy się tylko wariat :D

Podziękowania Venatze za avka-prezent :3

Koneksje rodzinne: tutaj
Pirate Watch
Nadwrażliwy

Tytuł Użytkonika: Krawcowa
Uroczy Znaczek: Koło zębate i gogle steampunkowe
Lubi: Śnieg, łaskotki, szycie ubrań i Rose <3
Nie Lubi: Deszczu, rodziców i siostry
Strach: pająki?
Stan: W związku z Rose :3
Koneksje Rodzinne: Rozległe
Multikonto: NIE

Postprzez Iron Rose » 23 maja 2012, o 23:25

Maluch by? bardzo pocieszny, w dodatku dobrze wychowany. Rose u?miechn??a si? pod nosem, gdy pegazik nazwa? j? per "pani". Zaraz potem zada? jej pytanie o jej kurtk?. Niestety zanim zd??y?a odpowiedzie?,  z ust Pirate siedz?cej obok pop?yn?? potok pyta? i wyja?nie?. Jednoro?ka roze?mia?a si? serdecznie, po czym powiedzia?a.
- Nie jestem ?adn? "pani?", oczywi?cie ?e mo?ecie nazywa? mnie Rose. - powiedzia?a weso?o - Zaraz odpowiem na twoje pytania, ale najpierw zamierzam odpowiedzie? Sunnemu. Szkrab pierwszy zapyta? o co?. - powiedzia?a weso?o, po czym zwróci?a si? do Sunny'ego 
- Sk?d mam moj? kurta?k?? - powtórzy?a pytanie, zastanawiaj?c si? chwil? - Z tego, co pami?tam to zdoby?am j? chyba w Fillydelphii, gdy tam by?am. - u?miechn??a si? do malca. Nast?pnie zwróci?a si? do jego cioci, Pirate:
- Lat mam 16. Zapewne jest to mniej wi?cej tyle samo, co ty - u?miechn??a si? - Ze stwierdzeniem, sk?d jestem b?dzie trudniej. Rok temu uciek?am z Manehattanu, gdzie mieszka?am d?ugi czas i od tego czasu zwiedzi?am kawa? Ewuestrii. Najlepiej czuj? si? na trasie, czuj?c wiatr we w?osach.
Propozycja wspólnego spaceru by?a kusz?ca. Rose zastanawia?a si? nad ni? chwil?, prze?uwaj?c Babeczk?.
- Bardzo ch?tnie si? z wami kawa?ek przejd?. Musia?abym jednak najpierw znale?? jakie? miejsce, gdzie mog?abym zostawi? swój motor. Chyba, ?e ci?gn??abym go ca?y czas ze sob?. - Rose u?miechn??a si?. Pirate by?a bardzo sympatyczna. A jej bratanek rownie? by? bardzo fajnym kucykiem. Doko?czy?a swoj? babeczk? i czeka?a, a? pegazik upora si? ze swoimi lodami.
Iron Rose
Nadwrażliwy

Postprzez Winter Tea » 24 maja 2012, o 13:27

Winter zamy?li?a si?. Nawet, je?li pomys? remontu pensjonatu wyda? jej si? niezbyt realny, uzna?a, ze powinna jako? pomóc.
- Odrestaurowanie tego budynku b?dzie troch? kosztowa? - zacz??a - Gdyby?cie potrzebowali pieni?dzy... - zmiesza?a si? - To znaczy, je?li przyda si? wam jakakolwiek pomoc, mo?ecie na mnie liczy?.
Spojrza?a w kierunku stolika, gdzie siedzia?a nieznajoma klacz.
- Sporo nowych kucyków tu ostatnio zagl?da, wi?c mog? si? za?o?y?, ?e pokoiki w "Utopii" nie wystarcz?. Pensjonat w takiej odleg?o?ci od centrum mo?e by? dochodowy.
Winter postuka?a ?y?eczk? o pusty ju? pucharek.
- Napi?abym si? jeszcze kawy, a ty? - zapyta?a.
Podesz?a do lady i zamówi?a napój. Wróci?a do stolika i przesun??a kopytkiem puste naczynie po lodach.
- Uwielbiam tutejszy klimat - westchn??a.
Rodzinka: córka Tea Charmera i wszystko co za tym idzie...
Dziękuję, Nomi!
Obrazek
Winter Tea
Wieczny Optymista

Postprzez Azure Dawn » 24 maja 2012, o 14:13

-Nie wiem. W kwestii finansowej mam nie wiele do powiedzenia. Mi s? potrzebne tylko materia?y. A nie wiem za ile si? je kupi-Zacz?? Azure.-Ale my?l?, ?e sobie poradzimy
Chwil? pó?niej po tym jak Winter powiedzia?a o kawie, Azure odezwa? si? ponownie:
-Nie dzi?kuj?. Nie chc? kawy.-Tak naprawd? mia? ochot? na herbat? z sokiem malinowym (mniam :P), ale wiedzia?, i? musi oszcz?dza? pieni?dze. Lody mo?e chocia? troch? zaspokoj? jego zapotrzebowanie na wod?.
-Ach, te? uwielbiam ten klimat... jeszcze ta ziele? na peryferjach...-On równie? westchn??, poczym w zamy?leniu nadgryz? ko?cz?cy si? ju? wafelek w jego ko?cz?cych si? ju? lodach.
Jedna amnezja to za mało? To zróbmy drugą! I to jeszcze z historią o jechanych innych wymiarach!1!
(Wiem, że avek zdeczka ujowy, ale już wolę taki niż ten szajs z kreatora)
Obrazek
Azure Dawn
Wieloświadomy

Uroczy Znaczek: Wschodzące słońce
Lubi: Herbatę z sokiem malinowym... Na razie tyle mi do głowy przychodzi
Nie Lubi: Zapominać... Zapomina... Zapomin... Zapomi... Zapom... Zapo... Zap... Za... Z... ... .. .
Strach: Kolejne amnezje
Stan: Pwnd
Koneksje Rodzinne: Nie zna...
Rasa: Jednoróg
Charakter: Chaotyczny Dobry

Postprzez Sunny Sky » 24 maja 2012, o 14:28

Czadowa pani pozwoli?a mówi? na siebie Rose! Yay! M?ody pegazik z przej?cia prawie po?kn?? reszt? lodów truskawkowych na jeden raz. I nazwa?a go szkrabem! Ciekawe co to znaczy, ale brzmia?o fajnie! I by?a w Fillydephii, cokolwiek to jest! I zwiedza?a Equestri?, i by?a w Manehattanie (po raz drugi - co to Manehattan?). Sunny szybko dojad? lody, widz?c, ?e ciocia i Rose sko?czy?y albo ko?cz?.
-A co to... Motor? - Zapyta? zaciekawiony, uznaj?c to pytanie za najwa?niejsze. No có?, mo?e i fizycznie mia? 7 lat, ale nie ?y? zbyt d?ugo i o wielu rzeczach po prostu nie wiedzia?.
Sunny Sky
Nadwrażliwy

Nie Lubi: Więzienia go w ponurych jaskiniach, buraków, Instytutu, zbytniej powagi
Koneksje Rodzinne: Ojciec Feather, brat Shadow, narzeczona Flame, "kochanka" April, córki Sunset, Rapid Fire i Frozen Hope

Postprzez Pirate Watch » 25 maja 2012, o 20:06

- Motor, kochanie, to taki pojazd, je?li si? nie myl?. Rzuci?a klaczy spojrzenie, które wr?cz b?aga?o o potwierdzenie informacji. - Mówisz, ze masz 16 lat, czyli tyle co ja. B??kasz si? po ?wiecie na motorze od roku. Czemu uciek?a? z domu? Ja te? uciek?am, mog? ci o tym pó?niej opowiedzie?, ale najpierw chcia?abym us?ysze? twoj? histori?. Klacz by?a bardzo ciekawa opowie?ci Rose, poza tym chcia?a w ko?cu zobaczy? jej pojazd, postanowi?a wi?c wyj?? w ko?cu z lokalu i porozmawia? w drodze.
- Mo?e ju? pójdziemy? Sunny ju? zjad?. A na pewno znajdzie si? jakie? miejsce, gdzie b?dziesz mog?a zostawi?, bez obaw, swoje male?stwo. (mam na my?li motocykl) Cel spaceru mo?na ustali? po wyj?ciu. Pirate wci?? si? u?miecha?a do nowo poznanej klaczy. Chcia?a wypa?? jak najlepiej, bo to by? jeden z pierwszych kucyków jakiego pozna?a od spotkania z bratem i Morning Star. Poza tym Rose mia?a w sobie co? intryguj?cego, co trzeba by?o odkry?. Na szcz??cie czeka? ich spacer, na którym mo?na porozmawia? o wszystkim.
Pirate wyrwana z zadumy, wsta?a i skierowa?a si? do wyj?cia. Obejrza?a si?, ?eby sprawdzi?, czy Sunny za ni? idzie i wysz?a przed sklep.

[z/t]
Bo tak na prawdę liczy się tylko wariat :D

Podziękowania Venatze za avka-prezent :3

Koneksje rodzinne: tutaj
Pirate Watch
Nadwrażliwy

Tytuł Użytkonika: Krawcowa
Uroczy Znaczek: Koło zębate i gogle steampunkowe
Lubi: Śnieg, łaskotki, szycie ubrań i Rose <3
Nie Lubi: Deszczu, rodziców i siostry
Strach: pająki?
Stan: W związku z Rose :3
Koneksje Rodzinne: Rozległe

Postprzez Iron Rose » 25 maja 2012, o 20:28

- Twoja siostra ma racj?, malutki. Motor to taka stalowa bestia, która zawiezie ci? gdzie chcesz - za?mia?a si? Rose mówi?c do Sunny'ego. Po chwili us?ysza?a dalsze s?owa nowej kole?anki - Widz?, ze jeste? bardzo domy?lna. Rodzice nie pozwalali mi na rozwijanie mojej pasji i podcinali mi skrzyd?a. Oczywi?cie w przeno?ni. Nie wytrzyma?am i uciek?am, to tyle. N ie ma tu du?o do opowiadania. - powiedzia?a bez entuzjazmu.
Zaraz potem pegazica zaproponowa?a wyj?cie.
- Dobry pomys?. Chod?cie na plac przed sklepem, to pokarz? szkrabowi motór. - powiedzia?a i wysz?a.

[z/t]
Obrazek
Wielkie dzi?ki dla Nomiki za ikonk? (cusia) :*
Iron Rose
Nadwrażliwy

Postprzez Sunny Sky » 25 maja 2012, o 20:49

Stalowa bestia, która wozi? Taki smok? Shadowowi by si? to spodoba?o, szkoda ?e tu go nie ma! No nic, b?dzie móg? mu potem powiedzie?! Ciekawe, jak wytrzymuje w domu z pani? Nomiki... No, i Iron musia?a mie? bardzo nieciekawe ?ycie, skoro jej podcinali skrzyd?a. Nawet nie widzia?, by mia?a teraz skrzyd?a czyli... Tak, tak, widzia? to!
By?a ALICORNEM! Podci?li jej skrzyd?a, by?a czadowa i je?dzi?a na potworze! Sunny nie wiedzia? tylko, co znaczy w "przeno?ni", ale to musi by? wa?ne, skoro mówi o tym alicorn! Z u?miechem na ustach wyszed? na dwór, by zobaczy? ten s?ynny "motor".
Sunny Sky
Nadwrażliwy

Postprzez Winter Tea » 26 maja 2012, o 09:36

Winter popatrzy?a na zegar.
- Jej, ale pó?no - o?wiadczy?a - Przepraszam ci?, Azure, ale musz? wróci? do salonu. Siedz? tu ju? ponad godzin?, a chcia?abym jeszcze i?? do butiku. Gdyby? czego? potrzebowa?, wpadnij do mnie.
Klacz szybko dopi?a swoj? kaw?, wsta?a od stolika i wysz?a z kawiarenki machaj?c jednoro?cowi na po?egnanie. Mia?a nadziej?, ?e szybko spotkaj? si? ponownie...
[z/t]
Rodzinka: córka Tea Charmera i wszystko co za tym idzie...
Dziękuję, Nomi!
Obrazek
Winter Tea
Wieczny Optymista

Postprzez Azure Dawn » 26 maja 2012, o 11:34

-?egnaj Winter!-Powiedzia? Azure odprowadzaj?c j? do drzwi. Otworzy? je przed ni? i przepu?ci? j?, poczym sam wyszed? ?egnaj?c Pa?stwa Cake. Zastanawia? si? gdzie przenocowa?. Có? w "Utopi" mo?e rzeczywi?cie nie by? ju? miejsca. Poza tym nie ma pieni?dzy. Eh... Uriel nocowa? w parku, on te? mo?e. Oby nikt go tam nie przyuwa?y?. Nie chcia? wyj?? na bezdomnego i sp?ukanego. Nie mia? jednak wyj?cia. A wi?c poszed?...
[z/t]
Jedna amnezja to za mało? To zróbmy drugą! I to jeszcze z historią o jechanych innych wymiarach!1!
(Wiem, że avek zdeczka ujowy, ale już wolę taki niż ten szajs z kreatora)
Obrazek
Azure Dawn
Wieloświadomy

Uroczy Znaczek: Wschodzące słońce
Lubi: Herbatę z sokiem malinowym... Na razie tyle mi do głowy przychodzi
Nie Lubi: Zapominać... Zapomina... Zapomin... Zapomi... Zapom... Zapo... Zap... Za... Z... ... .. .
Strach: Kolejne amnezje
Stan: Pwnd
Koneksje Rodzinne: Nie zna...
Rasa: Jednoróg
Charakter: Chaotyczny Dobry

Postprzez Black Arrow » 9 cze 2012, o 18:17

Arrow nie wiedzia?a, co o tym wszystkim my?le?. Najpierw ta afera z heroldami, potem wys?anie do Cytadeli Ob??du, by pó?niej musie? z niej ucieka?. Nast?pnie szalone pomys?y herolda ?adu i zagini?cie Arientara... W?a?nie... Gdzie on do licha jest? Przez pewien czas my?la?a, ?e zgina?, widz?c proch na posadzce ruin. U?wiadomi?a sobie jednak, ?e portal nie móg? go zabi?. Musia? wi?c albo polecie? gdzie? indziej, albo zosta? uwi?zionym w nico?ci czasoprzestrzeni. Klacz wzdrygn??a si?, wyobra?aj?c sobie kowala, lewituj?cego w ?wiecie, w którym nie ma ni pocz?tku, ni ko?ca. Stara?a si? przesta? o tym my?le?, a przynajmniej wmawia?a sobie, ?e wszystko b?dzie dobrze i Ari wróci. Powolnym krokiem, ze zwieszon? g?ow?, przyw?drowa?a do Sugarcube Corner. Przysiad?a przy jednym ze stolików i zamówi?a zimne kakao z dodatkiem sianka.
Black Arrow
Nadwrażliwy

Tytuł Użytkonika: Wieloswiadoma
Uroczy Znaczek: Krwawa strzała
Lubi: Spacerować po lesie, podróże, spędzanie czasu z przyjaciółmi i mocne trunki od czasu do czasu.
Nie Lubi: Katastrof, tłumów i i braku klientów.
Strach: Powrót dawnych wrogów i związane z tym kłopoty.
Stan: W związku z Arientarem
Koneksje Rodzinne: Dużo nas, dużo nas...
Rasa: Jednorożec
Charakter: Chaotyczna-neutralna

Postprzez Tea Charmer » 9 cze 2012, o 21:41

Do kawiarenki wszed? z padaj?cego w?a?nie na dworze deszczu niebieski kuc w marynarce i cylindrze. po otrzepaniu parasolki z deszczu i z?o?enia jej w lask? po czym w?o?enia jej do cylindra, rozejrza? si? po lokalu. Jego wzrok przyku?a fioletowa jednoro?ka. Postanowi? ?e si? do niej dosi?dzie, wygl?da?a na przygn?bion?, a on nie mia? ju? zbytnio ochoty na potyczki z Heroldami i ratowanie Equestrii. Podszed? do niej z przyjaznym, ciep?ym u?miechem na pyszczku i zapyta? ?ci?gaj?c swój drogocenny kapelusz
- Moje uszanowanie madame. Nie b?dzie mia?a pani nic przeciwko, je?li si? do pani dosi?d??
Obrazek
Cuś stworzony przez moją Córkę ^^
Ekwipunek: Cylinder.
Ze Official Guide of Pony Utopia, also Prime Tea Provider

WS-BS-S-T-Per-Ag-Int-Fe-WP-HP
31-21-28-34-37-31-40-40-40-11
Tea Charmer
Wieloświadomy

Tytuł Użytkonika: Guide
Uroczy Znaczek: As kier
Lubi: HERBATĘ! CYLINDRY! MONOKLE! Podziwiać piękno.
Nie Lubi: Chamstwa, prostactwa, idiotyzmu.
Strach: Autozepsucie.
Stan: Wielokrotny wdowiec i rozwodnik
Koneksje Rodzinne: https://www.dropbox.com/s/lcndrky1xzwcr ... 9.png?dl=0
Rasa: Kuc ziemny
Charakter: Neutralny/neutralny dobry

Postprzez Black Arrow » 10 cze 2012, o 12:54

Klacz wypi?a ?yk kakao, gdy nagle us?ysza?a skrzypienie drzwi i deszcz. Nie potrafi?a rozpozna? kucyka , który wkroczy? dostojnym krokiem do jadalni. Wygl?da? jednak na osob?, z któr? mo?na spokojnie porozmawia?.
- Oczywi?cie, ?e nie, drogi panie. To wolny kraj... Tak mi si? przynajmniej wydaje.- Westchn??a cicho i znów pow?drowa?a my?lami do Cytadeli. D?wi?k dzwonu, ca?y czas rozbrzmiewa? jej w g?owie, cho? zosta? zniszczony. Wzi??a jeszcze jeden ?yk czekoladowego napoju i troch? si? rozchmurzy?a.
- Wybacz, nie przedstawi?am si?, Black Arrow.- odrzek?a do ziemnego, ju? rado?niejszym tonem.- Zaraz, zaraz... Chyba pana sk?d? pana kojarz?... To pan by? wtedy w Cytadeli, w Sali Prób!- U?miechn??a si? do niego.
Black Arrow
Nadwrażliwy

Tytuł Użytkonika: Wieloswiadoma
Uroczy Znaczek: Krwawa strzała
Lubi: Spacerować po lesie, podróże, spędzanie czasu z przyjaciółmi i mocne trunki od czasu do czasu.
Nie Lubi: Katastrof, tłumów i i braku klientów.
Strach: Powrót dawnych wrogów i związane z tym kłopoty.
Stan: W związku z Arientarem
Koneksje Rodzinne: Dużo nas, dużo nas...
Rasa: Jednorożec
Charakter: Chaotyczna-neutralna

Postprzez Tea Charmer » 10 cze 2012, o 14:25

Hmm.. - zamy?li? si? wyci?gaj?c d?ug? szklan? z lodem i zielon? herbat? - Faktycznie by?em tam - Wyci?gn?? d?ug? kr?con? czarno-bia?? s?omk?, w?o?y? j? do mro?onej herbaty i poci?gn?? ?yk
- Konkretnie to by?y tam moje dwie nieistniej?ce ju? ja?nie, ale to ju? inna historia. I to ja przepraszam, Tea Charmer. Do us?ug. Przypominasz mi kogo?.. - Przyjrza? si? klaczy badawczo, zak?adaj?c swój monokl. ?udz?co przypomina?a mu pewn? klacz któr? niegdy? kocha?, ale musia? j? opu?ci? ze wzgl?du na niebezpiecze?stwo ze strony pewnego ogiera. Musia? j? opu?ci? gdy jej niebezpieczny, adorator, zdecydowa? si? j? po?lubi?. Tea nie mia?by szans w honorowej walce przeciw owemu typowi, wi?c musia? ucieka?, sp?dzaj?c ostatni? upojn? noc z ukochan? - Hate Storm. Zostawi? jej magiczne pude?ko, przez które mog?a wysy?a? mu listy. Tea dostawa? je na pocz?tku do?? cz?sto, z czasem coraz rzadziej, a? w ko?cu dosta? ostatni list, w którym dowiedzia? si? ?e Hate urodzi córk?, która mia?a by? te? córk? Tea, ale ze wzgl?du na wzmo?on? podejrzliwo?? m??a, nie mo?e ju? z nim korespondowa? i musi spali? pude?ko. Kapelusznik nie móg? si? pozbiera? po tamtym li?cie i wyruszy? w kolejn? d?ug? podró?. Lecz nie zapomnia? owej klaczy.
- Przepraszam, nie chc? by? niegrzeczny, ale czy mog? wiedzie? jak na imi? ma twoja matka? - zapyta? pe?nym nadziei ciep?ym g?osem.
Obrazek
Cuś stworzony przez moją Córkę ^^
Ekwipunek: Cylinder.
Ze Official Guide of Pony Utopia, also Prime Tea Provider

WS-BS-S-T-Per-Ag-Int-Fe-WP-HP
31-21-28-34-37-31-40-40-40-11
Tea Charmer
Wieloświadomy

Tytuł Użytkonika: Guide
Uroczy Znaczek: As kier
Lubi: HERBATĘ! CYLINDRY! MONOKLE! Podziwiać piękno.
Nie Lubi: Chamstwa, prostactwa, idiotyzmu.
Strach: Autozepsucie.
Stan: Wielokrotny wdowiec i rozwodnik
Koneksje Rodzinne: https://www.dropbox.com/s/lcndrky1xzwcr ... 9.png?dl=0
Rasa: Kuc ziemny
Charakter: Neutralny/neutralny dobry

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Sugarcube Corner