przez Arientar » 3 kwi 2012, o 06:03
Arineczka... Tak, to imi? spodoba?o si? nowemu wcieleniu kowala, który z rozbawieniem obserwowa? kucyki w pomieszczeniu. Po chwili us?ysza? pytanie Morning, zastanowi? si? chwil?, po czym jej odpowiedzia?:
- Jak na to, co wiem to wygl?da mi to na zwyk?e zaburzenie osnowy rzeczywisto?ci. W powietrzu by?o zbyt du?o magii, która w ten sposób postanowi?a si? zu?y?.
Pegaz zobaczy?a scen? rozgrywaj?c? si? pomi?dzy br?zowym ogierem i bia?? klaczk?. Rozbawiona powiedzia?a do Black Arrow:
- Chyba niektórzy chc? wypróbowa? swoje nowe cia?a.
Klacz Roze?mia?a si?, przeliczy?a pieni?dze po czym wyszepta?a co? do sprzedawczyni za lad?. Po chwili na na stolikach przed ka?dym kucem wyl?dowa? koktajl owocowy. Arineczka wsta?a, podnios?a swój koktajl w gór? i g?o?no powiedzia?a:
- Nie wiem, co i jaki sposób tu si? dzieje, ale my?l?, ?e nie ma po co panikowa?. Par? minut temu mog?em przedstawi? si? jako Arientar, ale w obecnej sytuacji wydaje mi si?, ?e teraz Arineczka by bardziej do mnie pasowa?a. Stawiam wszystkim, na zdrowie! - po zako?czeniu tej mowy zacz?? pi? swój koktajl.
Ostatnio edytowano 3 kwi 2012, o 23:16 przez
Arientar, łącznie edytowano 2 razy
Karta PostaciWS-BS-S-T-Per-Ag-Int-Fe-WP-HP
36-26-36-38-24-27-39-27-32-13
(+5 EXP - Sesja Morska)
Dzięki za avatar, Tranquil Facade.
Dzięki za cusia, Nomi.