Dom Pirate i Rose

Ponyville nie jest duże, ale zdarza się, że pewne miejsca są wysunięte bardziej... przy okazji są dość oddalone od centrum. Znajdują się tutaj gospodarstwa, jak na przykład farma rodziny Apple, ale także szkoła i zdarza się tutaj mieszka niektórym kucykom.

Moderatorzy: Mistrz Gry, Kojira, Reetmine, Tali, Sal Ghatorr, SilentGrass

Re: Dom Pirate i Rose

Postprzez Tolimira » 7 mar 2012, o 20:14

Tolimira zrobi?a g?upi? min?. Pewnie trwa?aby tak przez d?u?sz? chwil?, a nast?pnie obla?aby si? rumie?cem, przeprosi?a i wysz?a gdyby nie zdolno?? pieklenia si?. Tolimira przesz?a wi?c do fazy „w?ciek?o?ci”, zmarszczy?a czo?o, wyd??a wargi i zacz??a mówi? nakr?caj?c si?.
- To nie tak jak wygl?da?! A jak to wygl?da?! Czy to nie jest przypadkiem kolejna twoja siostra?! No tak…Tolimira sobie posz?a, Blue Sky nie ma to mo?na zaspokaja? swoj? chu? nienasycon?! Ty degeneracie! Wcale nie jeste? d?entelkucem! – wrzeszcza?a mocno gestykuluj?c na Feathera.
- A ty? Co tu robisz? Czy wiesz ?e on ma ju? „klacz”? Lepiej uciekaj kiedy masz okazj?… no chyba ?e wolisz tu zosta?.Je?li tak to oczekuj wszystkiego... – Powiedzia?a do przykutej klaczy po czym znów spojrza?a srogo na ogiera podaj?c mu jednocze?nie pakunek z prezentem. Wewn?trz woreczka by?y dwa szafiry, karminowy i b??kitny. Na pierwszym zosta? wygrawerowany portret Feathera pod którym zosta? umieszczony napis „Na zawsz”, na drugim za? Blue Sky nad reszt? inskrypcji „e razem”. Kamienie by?y tak dopasowane aby ??czy?y si? ze sob?.
- Prosz?, to dla Ciebie panie gwa?cicielu. Mam nadziej? ?e si? do czego? przyda, a teraz ?egnam… zawiod?e? mnie. – Toli ?zy nap?ywa?y do oczu jednak jako? panowa?a nad sob?. Czu?a si? zdradzona, oszukana a przede wszystkim mia?a wra?enie, ?e ?le oceni?a Feathera. Rozmy?laj?c o reakcji Blue gdy jej powie co jej „ogier” wyprawia walczy?a z nap?ywaj?cymi ?zami. Tylko dlatego jeszcze sta?a w piwnicy pegaza.
Tolimira
Wieczny Optymista

Postprzez Feather » 7 mar 2012, o 20:34

-Toli, ja nikogo nie zamierzam tu gwa?ci?. A moja dziewczyna wie, ?e od czasu, do czasu kogo? tu porywam - Pegaz zszed? ze sto?u, ogl?daj?c prezent - pi?kny. Toli, powiedz mi szczerze. Czy gdybym faktycznie chcia? j? tylko zgwa?ci?, to czy? nie od razu bym...khe khe? Poza tym, ty przecie? spa?a? u mnie. Nie zrobi?em ci nic z?ego, a jej te? nie zamierzam.
-Morning, to jest Tolimira. Pozna?em j? niedawno. A to - pokaza? na zdj?cie - jest moja dziewczyna. Czy gwa?ciciel ma dziewczyn?? Wi?kszo?? pewnie nie. Przepraszam, ?e ci? uprowadzi?em. 
Ogier zacz?? uwalnia? klacz. Zrobi? to chocia?by po to, by Toli wiedzia?a, ?e nie jest zepsuty. Przynajmniej nie do ko?ca. Sam usiad? na stole i zacisn?? sobie paski wokó? tylnich nóg.
-Jak mi nie wierzysz, to dlaczego j? uwolni?em i sam teraz chce sta? si? ofiar?? No có?, zrobicie ze mn? co chcecie.
Pegaz zacisn?? spbie paski wokó jednej z przednich nóg. Z wiadomych powodów nie zdobi? tego z ostatni?.
-I jeszcze jedno. Przepraszam Toli. Przepraszam, ?e taki jestem. Nigdy nie akceptowano mnie, za to, ?e kocham ?askotki. Tak, "kocham" to dobre s?owo.
Le?a?, patrz?c na klacze. "Jestem idiot?, ale có?, inaczej chyba jej nie przekonam"
HP: 8
WS: 50 amulet Eldena(zdjęty amulet = (-10) pkt)
BS: 31
S: 26
T: 35
PER: 26
AG: 43 amulet Eldena
INT: 20
FEL: 50
WP: 30
Feather
Perwersyjny

Tytuł Użytkonika: Pan Łaskotek
Uroczy Znaczek: Piórko
Lubi: Łaskotki, czytać, łaskotki, zawierać znajomości, łaskotki, rozmawiać,
Nie Lubi: Krytyki, dwulicowych kucyków, cwaniactwa,
Strach: Pająki, posądzenie o molestowanie/wykorzystanie.
Stan: Zaręczony ze Spearmint
Koneksje Rodzinne: Nie wypiszę wszystkiego, bo ma największe na forum.
Córka- Feather Sway
Narzeczona- Spearmint
Synowie- Sunny i Shadow.
Rasa: Pegaz
Charakter: Chaotyczny dobry, perwersyjny
Multikonto: NIE

Postprzez Morning Star » 7 mar 2012, o 20:47

Gdy morning byla rozkuta zdje?a pier?cie? ze swojego rogu
-Dzieki?
Po chwili zobaczy?a ?e Feather sam sie przyku? i spojrza?a na niego wzrokiem pelnym politowania
-No i co ja mam teraz zrobic?..
Powiedzia?a sama do siebie,poczym zacze?a cichutko pogwizdywa? zastanawiaj?c si? nad rozwi?zaniem.Sherlockiem co prawda nie by?a,ale s?dzi?a ?e jest z tego jakie? rozwi?zanie
Morning Star
Wieczny Optymista

Tytuł Użytkonika: Amber Gold
Stan: Wolna

Postprzez Tolimira » 7 mar 2012, o 21:45

- Kto si? tam pozna na waszych „gierkach wst?pnych” do siana! – Tolimira z?agodnia?a ale chcia?a okaza? to stopniowo – Zas?ugujesz na kar?! I przepraszam… - doda?a szeptem, a nast?pnie po przyjacielsku poca?owa?a go w policzek jednocze?nie przypinaj?c mu ostatnie kopytko.
- Ciebie te? przepraszam… nie chcia?am… naprawd?… - powiedzia?a do klaczy.
Tolimira czu?a si? bardzo g?upio, tym bardziej ?e nadal nie ufa?a do ko?ca bia?emu pegazowi, no ale skoro ta druga klacz nie mia?a nic przeciwko… Tolimira uzna?a ?e skoro Feather tak kocha ?askotki to najlepszym sposobem na przeproszenie go b?dzie ?askotanie. Leciutko zacz??a go dra?ni? ogonem po prawym boku.
- Przyjemnie?
Tolimira
Wieczny Optymista

Postprzez Feather » 7 mar 2012, o 22:38

Dreszcz przyjemno?ci zala? pegaza, gdy ogon Tolimiry smyra? jego bok. Dosta? g?siej skórki, a na jego pyszczku zago?ci? b?ogi u?mieszek.
-Jasne, ?e przyjemnie, hihi! Przeprosiny przyj?te hihihi, je?li chcesz, to mo?esz u?y? "narz?dzi" ze stolika. A ty Morning, to hihihi ciebie te? dotyczy.
Feather mia? spore ?askotki. Szczególnie w okolicy boków i rzeber. Ale mimo, ?e wiele kucyków mog?oby uzna? to za tortur?, czy masochizm lubi? by? ?askotany. Tfu! On kocha? ?askotki w ka?dej formie. A? dziw, ?e jego uroczym znaczkiem nie zosta?o piórko, na tle serduszka, które przebi? miecz. Ogier le?a? spokojnie, delektuj?c si? uczuciem, które rozlewa?o si? wzd?u? jego prawego boku. 
-Ostatnio kto? po?askota? mnie miesi?c temu. Mo?e to i dziwnie zabrzmi, ale ciesze si?, ?e kto? postanowi? si? mn? troch? w ten sposób pobawi? - spoj?a? na jednoro?k?, która na moment przesta?a dla niego istnie?. Zarumieni? si? ze wstydu.
Ostatnio edytowano 7 mar 2012, o 23:08 przez Feather, łącznie edytowano 1 raz
Feather
Perwersyjny

Córka- Feather Sway
Narzeczona- Spearmint
Synowie- Sunny i Shadow.

Postprzez Morning Star » 7 mar 2012, o 22:45

Slysz?c przeprosiny Tolimiry odpowiedziala:
-Oj ,nic sie nie sta?o..?ycie jest za krótkie aby ?ywi? urazy
Morning wzie?a elektryczn? szczoteczke i zacze?a ?askota? Feathera w okolicy pempka ,chihocz?c jednocze?nie
hehe ...tylko takie pytanie...po co ci ten sos czekoladowy?,czy?by ?askotanie wzmaga apetyt?
"Bardzo łatwo wszystko przekreślić" - The Chris, celebrity ...
Morning Star
Wieczny Optymista

Postprzez Tolimira » 7 mar 2012, o 23:17

- Ohh a ja wiem po co mu ten sos – powiedzia?a Tolimira z zagadkowym u?miechem- Wiesz Feather mia?e? racje to naprawd? zabawne. Obieca?am Ci jednak kar?, przygotuj si? wi?c na ni?.
Morska klacz wyla?a sobie troch? sosu na kopytka a nast?pnie zacz??a rozprowadza? go po sier?ci pegaza. Robi?a to powoli jad?c od brzucha w gór?, czyli pod w?os, co jaki? czas bawi?c si? k?pkami jego zlepionej sier?ci.
Czego? tu brakuj?… A ju? wiem!
Tolimira przerwa?a smarowanie ogiera, wytar?a kopytka, a nast?pnie wyci?gn??a z torby babeczk? któr? wsadzi?a do pyska Feathera.
- Ciii… to b?dzie ?mieszne – powiedzia?a a nast?pnie pozwoli?a zabawia? si? swojemu j?zyczkowi na torsie najemnika. Po chwili takich zabaw delikatnie przygryz?a sutek ofiary, gdy wreszcie uzna?a ?e wystarczy powiedzia?a mi?ym i jak?e niewinnym g?osikiem– Teraz naprawd? jeste? s?odki hihihi.
- Kochana uwa?aj bo on si? chyba zaraz posika z tej przyjemno?ci - powiedzia?a w ?artach do Morning.
Tolimira
Wieczny Optymista

Postprzez Feather » 7 mar 2012, o 23:44

Gdy tylko szczoteczka dotkn??a swoim rozkr?conym w?osiem delikatnych okolic p?pka Feathera, ten zacz?? ?mia? si? tak g?o?no, ?e jego ?miech mo?na by us?ysze? stoj?c pod jego domkiem.
-Khmhm...buhahahahaha! Mohohornihing! Hahaha! - tyle zd??y? wypowiedzie?, zanim zak? pokój kaskad? ?miechu.
Próbowa? ucieka?, jednak bezskutecznie. Spojrza? ?zawi?cymi oczyma na Tolimir?, która odkry?a, do czego mu butelka z sosem czekoladowym. Patrzy?, jak klacz rozprowadza po nim g?sty sos. W jego pyszczku wyl?dowa?a babeczka. W ko?cu, gdy figlarny j?zyczek klaczy zata?czy? na nim, zacz?? ?mia? si? jeszcze g?o?niej, a raczej zacz??by, gdyby nie wypiek, t?umi?cy ogiera.
-Mhmhmhmymhmymhyghkmhmy! - co kolwiek ne próbowa? przez to powiedzie?, mo?na by?o po nim pozna?, ?e dobrze si? bawi. 
Próbowa? odp?dzi? skrzyd?ami obydwa sukuby, jednak te zbuntowa?y si?, stercz?c niczym ?agle. Pisn??, gdy morska klacz przygryz?a jego sutek. 
Feather
Perwersyjny

Córka- Feather Sway
Narzeczona- Spearmint
Synowie- Sunny i Shadow.

Postprzez Morning Star » 8 mar 2012, o 13:25

Musia?o bole?...
Morning odpowiedzia?a gdy Tolimira ogryz?a ogiera w sutek,a raczej przegryz?a...
Gdy us?ysza?a ?art Tolimiry za?mia?a si?
O mnie sie nie martw..Mam czar tarczy
A chwile potem szczoteczka przenios?a sie na jego skrzyd?a
Hehehe...Ciekawe czy w skrzyd?ach ma ?askotki...
Morning Star
Wieczny Optymista

Postprzez Blue Sky » 8 mar 2012, o 17:50

Do drzwi podszed? listonosz który mia? wa?ni list od Blue dla Feathera. Cze?? kochanie. U mnie wszystko dobrze tylko niestety problemów jak kwiatów w lato wi?c i nie mam jak wróci?. Ale nie bój si?. Wróc? ale jeszcze jaki? czas b?d? u rodziców. Jak tylko powróc? mam zamiar opowiedzie? ci o wszystkim co si? tutaj dzieje i dzia?o. Ca?uje ci? kochany. Twoja Blue Sky. List by? w zwyk?ej bia?ej kopercie która nie rzuca?a si? za bardzo w oczy. Listonosz wsadzi? list za pomoc? dziury w drzwiach i odszed? w stron? Ponyville.
Nie zwracajcie na ten post uwagi on jest tylko po ty by do Feathera doszed? list i pomi?cie ten post w kolejce.
,,Dostrzec świat w ziarenku piasku,
i niebo w pięknym kwiecie.
Zamknąć nieskończoność w dłoni,
i wieczność w godzinie.''
William Blake
Blue Sky
Nadwrażliwy

Postprzez Tolimira » 9 mar 2012, o 00:04

Tolimira zachichota?a
- Nie wiem czy ma ?askotki, ale jest podniecony… Co to panie bia?y? Ju? pan chce sko?czy?- powiedzia?a z udawanym ?alem po czym doda?a - Nie b?dzie tak dobrze! Za sprowadzanie i ?askotanie klaczy skazuj? pana na kar? ca?onocnych ?askotek! ?askotek bez mo?liwo?ci zwolnienia za dobre sprawowanie
Tolimira zrobi?a ni to g?upi?, ni powa?n? min?, za?mia?a si? perli?cie po czym jednak wyra?nie si? zamy?li?a.
Zaraz do czego to zmierza? Czy ja nie przesadzi?am? O nie… Opanuj si? Toli, opanuj si?. Stop! Przecie? mu si? to podoba. Tak, ale nie przesad?. Wiem.
Klacz mia?a w?tpliwo?ci czy dobrze robi, uzna?a jednak, ?e nie mo?e zostawi? pegaza w takim stanie. Trzeba doko?czy? co si? zacz??o. Wyla?a wi?c kolejn? porcje sosu na jego skrzyd?a po czym zacz??a j? zlizywa?.
- Ale? je napr??y?! Wstydem by?oby nie skorzysta? – zakpi?a wyrywaj?c z?bami jedno piórko, którego zaraz u?y?a do dra?nienia okolic p?pka pegaza.
- Dobre masz pióra – pochwali?a w chwili gdy przesta?a zajmowa? si? brzuchem bia?ego. Tolimira mia?a teraz dwie mo?liwo?ci. Jako, i? pewne wiadome miejsce odpada?o, Morning mia?a tarcz? ona jednak by?a bezbronna wobec reakcji Feathera. Zdecydowa?a si? wi?c na kopytko.
- Gili, gili, gili maluszku – zaszczebiota?a ?askocz?c piórkiem pod kopytkiem ofiary. Sta?a jednak pod pewnym k?tem. Wiedzia?a bowiem, ?e Feather jest ju? na granicy wytrzyma?o?ci fizyczno-psychicznej. Tolimira dobrze wiedzia?a gdzie i jak ?askota? wszak?e ?askotki to jedna z ciekawszych tortur, oraz dobry pomys? na gr? wst?pn?. Niestety tego wieczoru gra wst?pna mia?a by? tak?e gr? ko?cowa. Klacz absolutnie nie chcia?a niczego wi?cej, a gospodarz raczej nie mia? ju? si?y nawet na czynienie aluzji.
Tolimira
Wieczny Optymista

Postprzez Feather » 9 mar 2012, o 15:32

Babeczka zd??y?a rozmoczy? si? od ?liny pegaza, wi?c zebra? si? na tytaniczny wysi?ek powstrzymywania si? od ?miechu i po?kn?? przysmak. W krótce jednak wybuchn?? ?miechem, którego nie mo?na by?o powstrzyma?. Uczucie, mówi?ce mu "?miej si?" rozlewa?o si? po jego skrzydle, bior?c epicentrum u jego podstawy. To samo z drugim. J?zyk Tolimiry ?askota? Feathera równie dobrze, co szczoteczka, która doprowadza?a pegaza do ob??du. Z jego oczu s?czy?y si? "?zy rado?ci".
-Tahahahak HAHAHAHAH, bo jahahaa lubi? khmgfmhg "?hskti" HAHAHAHAHAHAHAHAAHAH - wydusi? z siebie bia?asek
Podoba?o si? mu. Bardzo. Zawsze chcia?, by pobawi?a si? z nim tak Blue, jednak ona zawsze by?a zbyt lito?ciwa. Poza tym, gdy psocili w piwnicy nasz ?askotkowy geniusz nie wpad? na pomys? alternatywnego zastosowania sosu czekoladowego i elektrycznej szczoteczki do z?bów. Swoj? drog?, to ciekawe jak zareagowa?a by dentystka, gdyby u?yto na niej szczoteczki w niew?a?ciwy sposób. ?mieszny ?art, prawda?.
-AU?! Toli, to troszk? bola?o...HHEHEHE, to ?mieszne uczucie BYHYHY? POHOHO?ASKHOTANYM W?ASNYM PIÓRKIEM HAHAHAHHAAHAH! - i znowu gejzer ?miechu wystrzeli? z jego pyszczka.
Feather
Perwersyjny

Córka- Feather Sway
Narzeczona- Spearmint
Synowie- Sunny i Shadow.

Postprzez Morning Star » 9 mar 2012, o 18:06

Morning postanowi?a pomóc tolimirze i do??czy?a si? do zlizywania z jego skrzyde? sosu
Zg?odnia?am troch?
Zlizywa?a sos z jego skrzyde? tak aby nie zosta?o ani troch?,czasem lekko skubne?a .Ku jej zdziwieniu ,skrzyd?a smakowa?y jak kurczak!.Kurczak w sosie czekoladowym.
A tymczasem wzie?a reszte przedmiotów do ?askotania magi? i zacze?a ?askota? jego brzuch...
Morning Star
Wieczny Optymista

Postprzez Tolimira » 9 mar 2012, o 23:51

- Chyba s?odziaczku dojrza?e? do zastosowania ostatecznej broni. – Tolimira a? zaklaska?a kopytkami po czym zrobi?a niewinn? mink?, jej policzki minimalnie sp?sowia?y kiedy wyjmowa?a ze swej torby puchatego, t?czowego, grubego… wyciora – Poznaj kochasiu prawdziwego pana ?askotka. Zaraz wróc? a ty wyobra? sobie co to zaraz b?dzie si? dzia?o
Morska klacz, aby udowodni? ?e nie ?artuje przejecha?a „panem ?askotkiem” po szyi ogiera, a nast?pnie u?miechn??a si? widz?c reakcje bia?ego i na chwil? opu?ci?a pomieszczenie. Po powrocie by?a ubrana niczym pokojówka. Jej spódniczka ods?ania?a i podkre?la?a jednak klacze „walory”.
- No co? Szukam pracy a niektórzy lubi? sobie popatrze? na pi?kne kszta?ty. Bo mam pi?kne kszta?ty prawda? – Tolimira musn??a pegaza ogonem pokazuj?c mu z bliska w ca?ej okaza?o?ci swój zad. Nast?pnie przekrzywi?a g?ówk? udaj?c nie?wiadom? widoków które w?a?nie zosta?y udost?pnione najemnikowi. – Mo?e pana odkurzy?? Ma pan strasznie du?o k?aczków pod pachami.
Klacz zacz??a dok?adnie odkurza? ogiera nuc?c jak?? weso?? melodyjk?.
- Gdyby pan chcia? przerwy to prosz? wypowiedzie? imi? Equestria?skiego wodza prowadz?cego ostatni? kampanie przeciwko kozicom górskim. A teraz gili-gili-gili.
Klacz nie ?artowa?a, postanowi?a da? bia?emu takie ?askotki które zapami?ta do ko?ca ?ycia.
- To naprawd? zabawne ale widz?, ?e jeste? spi?ta. Rozlu?nij si? on serio tego chce… chyba mu si? podoba – szepn??a do „kole?anki”
Tolimira
Wieczny Optymista

Postprzez Feather » 10 mar 2012, o 09:53

-BUHAHAHAHAHA SMAHAHAHCZNEHHEHEGO! - zareaogwa? entuzjastycznie na akcj? ze strony Morning.
Brzuch zd??y? nieco rozbole? pegaza od ?miechu, jednak ten dalej nie mia? dosy?. Nie mia? ju? nawet si?y, by szarpa? si? z wi?zami (z którymi i tak z pocz?tku nie walczy?). Coraz ci??ej by?o mu te? z?apa? oddech, ju? nie mówi?c o nacisku na jego zwieracz, który za wszelk? cen? chcia? odmówi? mu pos?usze?stwa. Feather zaobserwowa? puchaty przedmiot, który wyci?gn??a klacz, po czym jego podniecenie wzros?o, gdy? jego oczy zaatakowa?y wdzi?ki Tolimiry.
-TAHAHAK, MAHAHA MASZ - wycedzi? trudem
Gdyby nie fakt, ?e ?miech uniemo?liwia? mu komunikacj?, pewnie poprosi? by Morning o magiczny zastrzyk energii.
"Jak tylko si? z t?d wydostan?, to im dam popali?. O ile mnie kiedy? wypuszcz?...a mo?e i lepiej".
-JAKA ZNOWU KAMPANIA?! MWAHAHAHAHA! - spyta?, mimo ?e wiedzia? jednak, o jak? chodzi
Ostatnio edytowano 11 mar 2012, o 11:01 przez Feather, łącznie edytowano 1 raz
Feather
Perwersyjny

Córka- Feather Sway
Narzeczona- Spearmint
Synowie- Sunny i Shadow.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Obrzeża