przez Sal Ghatorr » 24 lut 2012, o 23:16
Atmosfera wyra?nie si? rozlu?ni?a, tak samo jak Sal. Jej idolka okaza?a si? by? tak mi?ym kucem, na jakiego wygl?da?a, a z bliska wygl?da?a jeszcze bardziej epicko ni? na plakatach... Mniej wi?cej 20% bardziej epicko, to pewne. Troch? tylko pozazdro?ci?a Sea, ?e to jej imi? zosta?o wypowiedziane osobi?cie przez WIELK? SPITFIRE i..... I czu?a, jak w??cza si? w niej tryb fanki.
-Gdyby dietetyk cho?by próbowa? to zrobi?, zosta?by zlinczowany. - Lekko si? oburzy?a na sam? sugesti?, by jakakolwiek istota ?miertelna mog?a ?mie? zrobi? cokolwiek ?ó?tej pegazicy. - A poza tym, cz??? babeczek jest owocowa. W owocach s? witaminy, które s? potrzebne, czyli trzeba zje?? jak najwi?cej babeczek, by by? zdrowym. - Zawyrokowa?a ostatecznie po czym, na potwierdzenie swoich s?ów, ugryz?a swoje malinowe ciastko. - Przepraszam Toli, to przez zm?czenie. Goni? Silenta kilka godzin, rozumiesz... - Usprawiedliwi?a si? jeszcze cicho przed Toli z swojej ma?omówno?ci. Faktycznie, czu?a si? ju? nieco "padni?ta" i mia?a szczer? nadziej?, ?e szybko dopadnie tego piero?skiego ogiera, wi?c to nie by?a w stu procentach zwyk?a wymówka. Ziewn??a lekko, zakrywaj?c pyszczek kopytkiem.
Zapomnia?a o swoim lekkim zm?czeniu do ko?ca, gdy us?ysza?a propozycj? zdj?cia. O ile przed chwil? Sal broni?a prawa Spitfire do prywatno?ci, to teraz, gdy stwierdzi?a ?e pegazica jest naprawd? mi?a, spodoba?a si? jej ta idea.
-Tak, prosimy! Mia?yby?my pi?kn? pami?tk? do ko?ca ?ycia. - Popar?a kole?anki, my?l?c "I dowód, ?e faktycznie z ni? rozmawia?am, yay!". Za to ju? naprawd? do gustu nie przypad? jej nowy go??, wygl?daj?cy jak z grupy rekonstrukcyjnej... Tylko po co u?y? "jeno" przy przedstawianiu si??
-Umm.. Jestem Sal. - Przedstawi?a mu si?, mimo ?e jego uwaga skupi?a si? na Spitfire. Przekrzywi?a lekko g?ow?, chyba kojarzy?a te barwy... - Nie jeste? mo?e z canterlockiej grupy rekonstrukcyjnej "Obrane Orzechy"? - Zapyta?a, przypominaj?c sobie kilka pokazów tej grupy, na których by?a w Manehattanie. Tylko ta zabanda?owana noga nieco psu?a obraz ogólny, ale wypadki si? zdarzaj?...
[Dzisiaj 14] SilentGrass: Sal zmusza mnie do ustatkowania się :/
WS - 16
BS -23
S - 26
T - 28
Per - 34
AG - 28
Int - 51 (+10 z sesji)
FEL - 50 (+10 z sesji)
HP - 6
WP - 41