[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_reimg.php on line 138: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_reimg.php on line 138: Array to string conversion
Pony Utopia • Zobacz wątek - 888starz

888starz

Farma o mylącej nazwie, gdyż zajmuje ona spory obszar. Cały wschodni pas wyspy na której znajduje się Pole. Jest to niezwykle strzeżony obszar, lepiej niż granica Cowrei północnej z południową. Wzdłuż całej jej rozpiętości jest postawiony *pewny* płot ze strażnicami co 100 metrów.

888starz

Postprzez 888starz_wfpi » 15 sie 2026, o 23:28

Obstawiam tu z czterech miesiecy, to chyba moge sobie pozwolic sie wypowiedziec. Zapisalem sie przez znajomego z pracy, szczerze mowiac bez entuzjazmu. Pierwsze co rzuca sie w oczy to rozmiar biblioteki — gdzies 7 tysiecy tytulow, co na papierze brzmi ladnie, choc umowmy sie i tak wracasz do tych samych pieciu.

Ze mnie klasyk — Book of Dead plus Big Bass, czyli to samo co wszedzie. Jest tez NetEnt i troche Microgaming, wiec dostawcy to nie jakies podrobki. Crash gry typu Aviator sa, mnie to nigdy nie przekonalem. Na zywo to Evolution robi robote — Crazy Time jest po angielsku, polskich stolow niestety brak, co dla czesci osob bedzie minusem.

Bonus powitalny jest w okolicach 100% do jakichs 1500 zl plus okolo 150 spinow, dawkowane po kolei. Wager jest x35, czyli realnie ciezko to wyciagnac — przeczytaj regulamin zanim klikniesz. Widzialem tez cos bez depozytu za sama rejestracje, choc to zmienia sie co chwile — aktualne kody sprawdzisz na 888starz obrót bonusem jesli ci zalezy.

Wyplaty to dla mnie plus. Blikiem wplata jest natychmiast, minimalny depozyt okolo 20 zl. Wyciagalem na e-portfel i szlo jakies dwie godziny, karta to juz inna bajka, dwa dni. Weryfikacja to jednak mnie zmeczyla — selfie odrzucili raz, pomoc na live chacie jest po polsku i ogarnia, ale gadasz troche z automatem.

Apka na Androida dziala i chodzi lepiej niz przegladarka, tylko ze sciagasz apk ze strony, co dla wielu jest czerwona lampka. Na iOS bywa roznie. Licencja Curacao, zatem to nie jest licencjonowany operator w PL i o podatkach trzeba rozwazyc samodzielnie. Wiem, ze dla wielu to killer — mowie jak jest. Ogolnie siedze dalej, choc bez zachwytu.
888starz_wfpi

Powrót do Maleńa Farma