Miejsce zamieszkania: Cloudsdale
Pochodzenie: Canterlot
Ranga: Wieczny Optymista
Wygl?d: ?redniego wzrostu pegaz ró?owej ma?ci
- * Oczy: piwne
*W?osy: czerwone
*Ubranie: czasem wychodzi na dwór w czapce i szaliku...
*Sylwetka: szczup?a i mi?o wygl?daj?ca
Charakter: kiedy zamieszka?a w Cloudsdale by?a okropnie niesmia?a, lecz po poznaniu nowych kucyków cz?sciej wychodzi do kucyków. Równie? bardzo mi?a. Troche roztrzepana, bo cz?sto zapomina o zaj?ciach z muzyki. Równie? zaci?ta rysowniczka. Lubi mie? porz?dek, lecz nie zawsze jej to wychodzi. Mówi, ?e ba?agan robi si? sam. Uwielbia lata? z Lightning Ice na spacery. Ma wiele, wiele innych pasji i rzeczy, które uwielbia. Kocha babeczki czekoladowe. Próbowa?a raz upiec, ale nic z tego. Jest mi?a, nie lubi si? k?óci?. Jest bardzo towarzyska. Kocha je?dzi? na ?y?wach! Je?dzi od 6 roku ?ycia. Bardzo kocha sw? papug?, jedyn? pami?tke po rodzicach. Lubi wszystkie kucyki z Ponyvile. Uwielbia stroje szyte przez Rarity. Jest leniwa, okropnie leniwa, lecz tylko wtedy, kiedy musi wcze?niej wsta?. Nie lubi sama podejmowa? decyzji, bo boi si?, ?e b?dzie z?a. Kocha zwierz?ta, szczególnie koty, ale kot + papuga= ba?agan i nie ma papugi. Uwa?a, ?e jest bardzo dziwna, ale przyjaciele s? innego zdania... w pewnym sensie napewno.
Krótka historia:Urodzi?a si? w Canterlot, pochodzi z dobrej rodziny. Kiedy mia?a 6 lat nauczy?a si? lata?, po czym zamieszka?a w Cloudsdale. Dwa miesi?ce po przeprowadzce jej rodzice zmarli. Ale pozna?a tam, w Ponyvile i Cloudsdale nowych przyjació?. Zacz??a chodzi? na zaj?cia muzyczne, i od tamtej pory gra na gitarze. Rodzice chcieli namówi? j? na skrzypce, lecz upar?a si? przy gitarze. Mia?a zwierzaka, ukochan? papug?, któr? dosta?a na 9 urodziny, ma j? do tej pory. Nazwa?a j? Songie. Swój Cutie Mark otrzyma?a w wieku 8 lat, gdy ujawni?a samej sobie i innym talentu do gry na instrumentach i swietnego wyczucia Rytmu. Bardzo pokocha?a muzyk?. Pó? roku temu, zakocha?a si? w Lightning Ice, kucyku o b??kitnych oczach i blond w?osach. Cz?sto bywali razem na spacerach. Nie rozstaje si? oczywi?cie z przyjació?mi z Canterlot.Na 14 urodziny dosta?a getry, czapk? i szalik, z którymi w zim? na dwór ani rusz. Chodzi to szko?y w Ponyvile, razem z Lightning Ice. Kiedy? jej pasj? by?o zosta? artystk?, lecz po ?mierci rodziców zapisa?a si? na zaj?cia muzyczne. Po 1 roku nauki muzyki zagra?a okropnie smutny utwór, na pami?? po rodzicach.
Dodatkowe: wszystko opisane wy?ej
error