Claver Fate
Miejsce zamieszkania:
Aktualnie Cloudsdale
Pochodzenie:
Cloudsdale
Ranga:
Wielo?wiadomy
Wygl?d:
Doros?a klacz o nieco matowy, fioletowym kolorze sier?ci. Dwie pary d?ugich, aczkolwiek nieco chuderlawych nóg. Z grzbietu Claver Fate wystaj? fioletowe, ptasie skrzyd?a, z których ch?tnie korzysta.
- Oczy:
O barwie s?o?ca.
W?osy:
Barwy takiej samej jak oczyska, nieco rozczochrane.
Ubranie:
Brak
Sylwetka:
Smuk?a, zgrabna.
Charakter:
Claver Fate jest typem osoby, która robi co chce, kiedy chce, gdzie chce. Bywa nieco kapry?na. Aczkolwiek jej najmocniejsz? cech? charakteru jest... nieprzewidywalno??. Oczy Claver Fate nic nie wyra?aj?, nie mo?na z nich wyczyta?. ?adne zwierciad?o duszy...
Fioletowa jest bardzo z?o?on? person?. Gdy co? postanowi - rogi to. Najwa?niejszy dla niej jest cel. Mo?e do niego d??y? nawet po trupach. Jednak dobra nowina: teraz nie ma ?adnego celu! Gdy postanowi, ?e dzisiaj jest mi?a, tak jest, gdy chce by? z?o?liwa, tak si? stanie. Ma bardzo zmienne humorki. Mo?e przyodziewa? ró?ne maski, aczkolwiek jej prawdziwa natura pozostanie nieodgadniona. Mo?e by? zarazem dziecinna i zabójczo powa?na, z anielsk? cierpliwo?ci? oraz bez niej, by? typem weso?ka b?d? te? przeciwnie.
Ma ?wietn? pami?? i nie zwyk?a zapomina? ?adnych znajomo?ci. Tak samo jak wszelkich krzywd. No, takie wi?ksze si? jeszcze nie zdarzy?y.
Krótka historia:
Jak ju? by?o mówione (pisane...) Claver Fate urodzi?a si? w Cloudsdale. I tam si? wychowa?a pod czujnym okiem matki oraz ojca. Rodzice m?odej nie nale?eli do najlepszych, ale do najgorszych te? im sporo brakowa?o. Wr?cz nie znali córki, w ich towarzystwie przyodziewa?a ró?ne maski, których mia?a pe?no.
Od pocz?tku swojego ?ycia nigdy nie stan??a na ziemi. Nawet przebywaj?c w Ponyville, zawsze unosi?a si? te kilka centymetrów nad ziemi?. Boi si? jej? By? mo?e.
W swoim ?yciu prze?y?a wiele rozczarowywa?. Jak i ich przeciwie?stw. Czy mam czas wymienia?? Otó? nie. Jednostronna mi?o??, depresja,
nag?a euforia. Du?o tego by?o.
Wiem, ?e krótko... ._.
Dodatkowe:
~