Miejsce zamieszkania: obrze?a Ponyville
Pochodzenie: Tylko ona to wie. I jak na razie z nikim si? tym nie dzieli.
Ranga: Artystyczna dusza
Artystyczn? dusz? jest kuc, dla którego ca?y ?wiat jest sztuk?. Jego w?asny ?wiat to ?wiat nie tyle marze?, co pomys?ów, które potrafi przela? na papier/p?ótno za pomoc? pióra/p?dzla. Tak?e artystyczny nie?ad jest takiej postaci do?? bliski.
Wygl?d:
Character sheet zrobiony 6 stycznia. Bez kolorów, cm'a itd.
W miar? doko?czony character sheet:
(Wersja bez cieni)

- ♥ Oczy: Lodowaty odcie? niebieskiego.
Sam kszta?t oka odrobin? si? ró?ni zale?nie od tego, czy Phoebe pomaluje oczy etc. :P (St?d ró?ne kszta?ty na character sheet'cie.)
♥ W?osy: Rudawobr?zowe/ciemne pomara?czowoczerwone d?ugie pasma, które czasem zwi?zuje w kucyk lub lu?ny warkocz.
Zwykle ?atwo rozpozna?, ?e co? malowa?a - roztargniona klacz nie zauwa?a cz?sto, ?e ko?cówki w?osów zamoczy?y si? w farbie.
♥ Wiek: Kobiet si? nie pyta o wiek! Ale skoro ju? musisz wiedzie?, to ok. 19.
♥ Ubranie: Czasem nosi chust?-peleryn? zwi?zan? pod szyj?. Zakrywa ona wówczas cutie mark.
(Rysunek mo?e dodam, a mo?e nie dodam. Nie wiem, czy mi si? b?dzie chcia?o.)
♥ Sylwetka: Po prostu zgrabna. I mo?e co? w tym jest, bo rodzina próbowa?a z niej zrobi? niegdy? m?od? modelk?.
Charakter: Artystka zamkni?ta we w?asnym ?wiecie. Wiele prze?y?a, podró?owa?a, jednak nie lubi dzieli? si? informacjami na swój temat.
Nie lubi okazywa? swoich uczu?, o ile nie jest to przelanie ich na papier/p?ótno.
Wra?liwa na wszelkiego rodzaju pi?kno.
Cz?sto inspiruje j? natura i muzyka klasyczna. ?piew ptaków, szum potoku, szelest li?ci...
Nie przepada za zam?tem miasta, wiecznym po?piechem, jednak w nich tak?e potrafi odnale?? inspiracj?.
Jest optymisto-idealistk?... a mo?e realistk?? Nikt tego nie wie, nawet ona sama. Jej twórczo?? przedstawia ró?ne style, zale?nie od nastroju, kiedy je malowa?a.
Zmienna niczym rzeka, a jak wiadomo: cicha woda brzegi rwie.
Krótka historia:
Chcesz pozna? moj? histori?? Nie jest ciekawa, ale skoro tak bardzo chcesz, to mo?e chocia? opowiem o tym, jak dosta?am swój uroczy znaczek:
Od zawsze bliska mi by?a sztuka. Jednak rodzice mieli inne oczekiwania co do mnie... Jak chyba wszyscy rodzice. Co? Chcesz co? wiedzie? o mojej rodzinie? Nie s?dz?, ?eby to by?o ci do czego? potrzebne...
Kontynuuj?c: oczekiwali ode mnie, ?e zostan? kim? wielkim. Jednak tego nie chcia?am. Nie lubi? by? w centrum uwagi, przyt?acza mnie to. Malowa?am, jednak rodzice uwa?ali to za zwyk?e hobby, a nie to, czym si? b?d? zajmowa?. Próbowali nawet zrobi? ze mnie modelk? i prawie im by si? uda?o, gdybym by?a bardziej pewna siebie, gdy wszystkie oczy s? zwrócone na mnie, i gdybym nie by?a sob?... Sko?czy?o si? na kilku castingach, nie zosta?am m?od? modelk? zgodnie z oczekiwaniami rodziny...
Kiedy próbowano mi znale?? nowe zaj?cie, doskonali?am moje umiej?tno?ci, nauczy?am si? wyra?a? emocje za pomoc? p?dzla. Rodzice próbowali znale?? mi inne zainteresowania, jednak nic mnie nie wci?gn??o. I wci?? nie mia?am uroczego znaczka...
Po jakim? czasie znalaz?am konkurs dla m?odych rysowników organizowany przez poblisk? galeri?. Wzi??am udzia?... Prace zosta?y wywieszone i ocenia? je mieli odwiedzaj?cy...
Wcze?niej przychodzi?am do galerii co jaki? czas, a od momentu wywieszenia prac konkursowych - niemal codziennie. Widzia?am, jak kuce ogl?daj? je, g?osuj? na najlepsze... W mi?dzyczasie mia?am równie? okazj? przyjrze? si? innym pracom i dzie?om wywieszonym w galerii. Miejsce to sta?o si? moim drugim domem - spokojne, gdzie rodzina nie próbowa?a decydowa? o mojej przysz?o?ci.
Wkrótce g?osowanie zosta?o zako?czone i odby?o si? og?oszenie wyników. Tu? przed tym pami?tam tylko tyle, ?e kto? zwróci? mi uwag? na plam? farby na boku, jednak machn??am na to kopytkiem, bo nie chcia?am przegapi? uroczysto?ci.
By?am w szoku, kiedy okaza?o si?, ?e moja praca zaj??a ex aequo pierwsze miejsce...
Po powrocie do domu wzi??am zimny prysznic ?eby och?on??. Przy okazji próbowa?am zmy? wspomnian? wcze?niej farb?... Zesz?a, ale pod ni? zosta? b??kitny ?lad. Nie wiedzia?am, co si? dzieje, jednak postanowi?am pój?? spa? i ewentualnie nast?pnego dnia pój?? do lekarza.
Gdy si? obudzi?am, na obu moich bokach by?o po jednej takiej plamce, ale nie tylko... na ka?dym z nich by? równie? p?dzel.
Dodatkowe: ERROR. Karta sko?czona.
Character Sheet zrobiony przeze mnie. Rysunek od przodu niezbyt wyszed?, ale nie chce mi si? go poprawia?. (Wszystkie charaktery pisma na obrazku s? moje~. Lubi? kombinowa? jak pisz?. :3)
Tak, wiem, ?e historia typowa - kuc nie mo?e znale?? swojego cm'a, rodzina ma oczekiwania etc., ale nie mam pomys?u. .-.
PS Kto? wie jak si? w SAIu robi przezroczysto?? przy eksporcie do png? XD" Je?li nie, to co? wykombinuj? z ró?nymi t?ami i potem zabaw? w gimpie. Potrzebne mi b?dzie do avka. :3