Spiritual Impression

Karta Postaci jest istotną częścią gry i konieczną, jeśli chce się zacząć pisanie w fabule. Zanim przystąpisz do wypełniania szablonu kp, zapoznaj si? z panującymi zasadami.
Uprasza sie o bezwzględne pamiętanie, że należy czekać aż Admin lub Mistrz Gry zaakceptuje KP.
Uprasza się również o to, by nie wykraczać poza postawione wymagania i nie zmienianie struktury szablonu KP.

Moderatorzy: Kojira, Reetmine, ReflexivoArco, Tali, QuietWord, Sal Ghatorr

Spiritual Impression

Postprzez Spiritual » 10 maja 2012, o 11:02

Imi? i Nazwisko: Spiritual Impression
Miejsce zamieszkania: Brak
Pochodzenie: Canterlot
Ranga: Upad?y Anio?
Wygl?d: Dosy? ekscentryczny, ma w sobie zarówno co? z maga jak i w?ócz?gi.
* Oczy: Ciemnoniebieskie
*W?osy: ?redniej d?ugo?ci, zmierzwione, szaro-granatowe
*Ubranie: Szara peleryna, cztery bransolety (patrz awek)
*Sylwetka: Wysoki, szczup?y
Charakter: Chaotyczny Neutralny. Spiritual nie znosi przebywania w oficjalnym towarzystwie. Jest samotnikiem.
Krótka historia: Spiritual ju? za m?ody wykazywa? ogromny talent magiczny. Uda?o mu si? nawet dosta? do Szko?y Dla Uzdolnionych Jednoro?ców Ksi??niczki Celestii. Pewnej nocy, siedz?c przy zakurzonych ksi?gach w bibliotece, mia? wizj? w której zobaczy? ducha zmar?ego przed laty ojca. Wtedy te? pojawi? si? jego uroczy znaczek - Tajemniczy Okultystyczny Symbol. Wizje nachodzi?y go ka?dej nast?pnej nocy. Widzia? duchy ró?nych stworze? przemawiaj?ce do niego ró?nymi j?zykami. Nie popad? wprawdzie w szale?stwo, lecz makabryczne obrazy odcisn??y pi?tno na jego psychice - jest wybitnie aspo?eczny. Czas nauczy? go kontroli swojego daru - móg? rozmawia? z duchami ju? nie tylko we ?nie. Porzuci? rodzinny Canterlot i wyruszy? w podró? po wielu krainach, oferuj?c swoje us?ugi jako w?drowne medium. Teraz, po przesz?o pi??dziesi?ciu latach poza domem, Spiritual Impression wraca do Equestrii jako ubogi w?drowiec.
Dodatkowe: Dar rozmowy z duchami

Obrazek

error
Mam pro?b? do administracji, czy mog?aby mi wskaza? przygod? najlepsz? do rozpocz?cia rozgrywki dla tej postaci?
Ostatnio edytowano 10 maja 2012, o 13:49 przez Spiritual, łącznie edytowano 1 raz
Spiritual
Nadwrażliwy

Re: Spiritual Impression

Postprzez SilentGrass » 10 maja 2012, o 13:34

Wszystko pi?knie, jednak brakuj? s?owa klucza, które znajdziesz w regulaminie.
Ach i pami?taj, nie przepadamy na forum z przypadkami Mary Sue.
22:26:34 Tomek: Ja tylko wymyślam sytuację, nikogo do niczego nie zmuszam. Jeżeli ktoś posłucha się mojej absurdalnej sugestii to jego wola. Tylko że niektórzy nie łapią tego, że zawsze daję im wybór...

Obrazek
Obrazek

36-23-26-24-36-34-36-35-9001
WS BS S T PER AG INT FEL HP
SilentGrass
Pirat

Tytuł Użytkonika: Pirat!
Uroczy Znaczek: Butelka rumu świetnej marki "XXX"
Lubi: Rum!
Nie Lubi: Jak nie ma rumu .-.
Strach: Kidy pije coś innego niż rum!
Stan: Całkiem radośnie pijany z klaczą zwaną Sal
Koneksje Rodzinne: Jest ojcem forum.
Rasa: Pirat.
Charakter: Zależy od stanu upojenia.
Multikonto: NIE

Postprzez Spiritual » 10 maja 2012, o 13:50

Dobra, wpisa?em s?owo klucz.
Spiritual
Nadwrażliwy

Postprzez SilentGrass » 10 maja 2012, o 14:01

Doskonale! Akceptuj? kart? postaci jednak ja kolorku nada? Ci nie mog?.
Zarazem mam par? zastrze?e? co do twojej postaci.
Wybra?e? sobie posta?, która za g?ówn? umiej?tno?? ma "rozmowa z duchami. Czyli wybra?e? sobie szalenie trudn? ?cie?k? spirytualisty, na ?amach forum mo?e to by? niezwykle trudne do zagrania. Mam nadziej? ?e jeste? ?wiadom tego, czego si? podejmujesz. Twoja gra musi by? prowadzona z sensem i bez przesady, je?eli b?dziesz robi? to nieumiej?tnie szybko pojawi? si? g?osy sprzeciwu wzgl?dem twojej postaci. Co do samego pocz?tku gry... Có?, na forum s? prowadzone przygody, ale to tylko w postaci oddzielnych od forum przygód.
Czyli w??czaj?c si? w forum musisz wybra? sobie temat gdzie chcesz zjawi? si? na pocz?tku swoj? postaci?, a potem po prostu w??czy? si? w ?ycie jakie obecnie panuje w naszej wirtualnej Equestri.
?ycz? mi?ej gry!
22:26:34 Tomek: Ja tylko wymyślam sytuację, nikogo do niczego nie zmuszam. Jeżeli ktoś posłucha się mojej absurdalnej sugestii to jego wola. Tylko że niektórzy nie łapią tego, że zawsze daję im wybór...

Obrazek
Obrazek

36-23-26-24-36-34-36-35-9001
WS BS S T PER AG INT FEL HP
SilentGrass
Pirat

Tytuł Użytkonika: Pirat!
Uroczy Znaczek: Butelka rumu świetnej marki "XXX"
Lubi: Rum!
Nie Lubi: Jak nie ma rumu .-.
Strach: Kidy pije coś innego niż rum!
Stan: Całkiem radośnie pijany z klaczą zwaną Sal