Skraj lasu

Głęboki, piękny i majestatyczny las Everfree, wokół którego krążą różne, mniej lub bardziej mroczne legendy. Odważne kucyki lubią chadzać tam na spacery.. są też takie, które mieszkają tam w zgodzie z naturą.
W Lesie Everfree mieszkają różne, dzikie zwierzęta, na które można się natknąć w trakcie przechadzek...

Moderatorzy: Mistrz Gry, Kojira, Reetmine, Tali, Sal Ghatorr, SilentGrass

Re: Skraj lasu

Postprzez Shining Star » 27 gru 2011, o 15:55

Shining skrzywi?a si? lekko s?ysz?c imi? Rainbow Dash. No có?, pora si? pogodzi? z tym, ze by?a tutaj znana, lubiana, szanowana, kochana itd.
-To moja daleka kuzynka- mrukn??a odskakuj?c od granatowego ogiera, który tak nawiasem mówi?c by? jak najbardziej w jej typie. Przelotnie spojrza?a na bia?ego pegaza. W sumie, te? niczego sobie ale oczywi?cie musia? zapyta? o ni?, o... o Rainbow. Có? no, niestety zdradza?a ja grzywa i ogon, t?czowy ogon, t?czowa grzywa, t?czowy znaczek na zadzie, ach! T?czowe ?ycie.
-Mog? uda? si? z Tob? do spa- powiedzia?a weso?o tuptaj?c w miejscu kopytkami. Zamacha?a standardowo skrzyd?ami po czym zrobi?a fiko?ka w powietrzu.
-Mog?, mog?, mog??
Shining Star
Nadwrażliwy

Postprzez Luna » 27 gru 2011, o 15:57

Zlecia?a z Canterlotu by zobaczy? czy w Ponyville kto? czego? nie potrzebuje. Mo?e jest kto? kto ma jaki? du?y problem.Tak próbowa?a si? wyt?umaczy? lecz na prawd? chcia?a zobaczy? Ponyville oraz pozna? wi?cej kucyków. Zobaczy?a kilka pegazów i postanowi?a do nich do??czy?.
-Witajcie.-powiedzia?a i wyl?dowa?a.
-Mam nadzieje ?e wam nie przeszkadzam?-doda?a po czym podesz?a troche bli?ej.
Luna
Księżniczka

Tytuł Użytkonika: Pani Nocy
Uroczy Znaczek: Półksiężyc.
Lubi: Spędzać czas z innymi, uczyć się nowych rzeczy oraz tworzyć jakże piękne noce na niebie.
Nie Lubi: Przede wszystkich Nightmare Moon, o ile można to nazwać zwykłą niechęcią
Strach: Przed powrotem Nightmare, przed odrzuceniem przez poddnaych na rzecz siostry
Stan: Zawsze samotna, wszak każdy jej się boi. Poza tym królewski obyczaj
Koneksje Rodzinne: Siostra Celestia, siostrzenica Cadence, bratanek Blueblood + cała reszta.
Rasa: Alicorn.
Charakter: Praworządny Dobry
Multikonto: NIE

Postprzez ArtemExplicitov » 27 gru 2011, o 16:00

Artem lec?c do Lasu Everfree wyl?dowa? przed wyj?ciem aby si? przygotowa? do polowania
A przygotowa? w jego sensie to : prze?adowa? rewolwery , sprawdzi? czy lufa dzia?a dobrze
oraz oczywi?cie wej?? do tego lasu,zobaczy? ksie?niczk? lun? . Rzadko mo?na spotka? ksie?niczke gdzie? indziej ni? w zamku.
-?a? co sie dzieje ?
Jestem potworem, i to jest we mnie straszne...
ArtemExplicitov
Buntownik

Postprzez Frozen Raven » 27 gru 2011, o 16:02

Ba, ?eby on jeszcze wiedzia? gdzie jest jakie? spa! Ale sk?d on biedny móg? wiedzie?? Nie wiedzia? nawet gdzie jest! Nawet gdyby mia? orientacj? w terenie, to by? tu przecie? od niedawna a do lasu zbli?y? si? po raz pierwszy. W lasach cz?sto by?o b?oto, a nie chcia? wlecie? przypadkowo. Ubrudzi?by si? za bardzo. A br?zowy nie wygl?da? dobrze na niebieskim. Swoj? drog?, ch?tnie by si? wybra? z t?czowym pegazem do spa. Podoba?a mu si?.
-Jasne ?e mo?esz!
No i pojawi?a si? kolejna osoba. A w?a?ciwie nawet dwie. Rany rany, jednak si? nie zgubi?! Tutaj by? ju? t?ok. I w sumie to dobrze, wrazie co poprostu za kim? pójdzie i nie b?dzie juz zgubiony.
Frozen Raven
Nadwrażliwy

Postprzez Grinch » 27 gru 2011, o 16:03

Grinch tylko pokr?ci? g?ow? i zacz?? czego? szuka? w kamizelce taktycznej, chwile pó?niej wyj?? z niej cygaro które zapali?. Ca?e szukanie odkry?o, kusz? przywieszon? do jego pleców i 2 pochwy z no?ami przyczepione do jego przednich kopyt. Jednak gdy przylecia?a ksi??niczka, pegaz szybko zgasi? i schowa? cygaro i ukl?kn?? przed ksi??niczk?. Da?y? wielkim szacunkiem Ksi??niczk? Lun?....
Grinch
Bitter - Sweet

Stan: Beep Boop

Postprzez Luna » 27 gru 2011, o 16:19

-W?a?ciwie to nie mia?am powodu by tu przychodzi? lecz..chcia?am tu przyj??..-odpowiedzia?a.
-Chcia?am po prostu pozna? kilka kucyków..-doda?a. Nie wiedzia?a czy przypadkiem które? z tych kucy nie pracuje w Canterlocie. Mo?e które? powie Celestii ?e wymyka si? od spraw wa?nych by po prostu kogo? pozna?.Potem zobaczy?a kl?kaj?cego przed ni?.
-Wsta?..ubrudzisz si?..-powiedzia?a do br?zowego pegaza.
Luna
Księżniczka

Lubi: Spędzać czas z innymi, uczyć się nowych rzeczy oraz tworzyć jakże piękne noce na niebie.
Nie Lubi: Przede wszystkich Nightmare Moon, o ile można to nazwać zwykłą niechęcią
Strach: Przed powrotem Nightmare, przed odrzuceniem przez poddnaych na rzecz siostry
Koneksje Rodzinne: Siostra Celestia, siostrzenica Cadence, bratanek Blueblood + cała reszta.

Postprzez ArtemExplicitov » 27 gru 2011, o 16:23

Artem Ukl?ka przed ksie?niczk? poczym wstaj? i mówi
-Dobrze,?egnam si? z wami ide poszuka? jakiego? ciekawego znaleziska tutaj
Poczym artem odlecia? w g??b lasu everfree
[Z/T]
Jestem potworem, i to jest we mnie straszne...
ArtemExplicitov
Buntownik

Postprzez BlancoVagabundo » 27 gru 2011, o 16:24

-To ?wietnie - ucieszy? si? Blanco - wi?c mo?esz jej to przekaza? prawda?
Pegaz da? Shining "portret Rainbow Dash" z "grzeczn? pro?b? o przyjacielski wy?cig".
-No co na zwyk?e listy nie odpowiada?a - doda? kpi?co widz?c mine dalekiej kuzynki RD
Oczom pegaza nie umkn??o tak?e zachowanie Grincha
"Jeden ruch i go obezw?adni? a nast?pnie ul?? sobie" -pomy?la? nie do ko?ca serio
Nast?pnie zwróci? si? do Luny.
-B?d? pozdrowiona ksi??niczko przyjm moje wyrazy wspó?czucia z powodu posiadania TAKIEJ siostry.Dla mnie zawsze b?dziesz t? lepsz? z rodze?stwa
a nast?pnie pad? jej do stóp
39-39-38-36-26-31-26-19-28- 7
WS-S- T-WP-Fel-AG-Per-Int-BS-HP
BlancoVagabundo
Wieczny Optymista

Postprzez Shining Star » 27 gru 2011, o 16:31

-Przekaza??- Shining skrzywi?a si? powtórnie patrz?c na bia?ego ogiera.Ju? mia?a mu powiedzie? co? na temat tego, ze nie pracuje w poczcie jednak wzi??a obrazek i mrukn??a co? o tym, ze to uczyni. No i masz! Nawet inne kucyki chc? j? na si?? zwi?za? z Rainbow kiedy ona potrzebowa?a wyswobodzi? si? spod jej t?czowego wp?ywu!
Shining Star wpatrzona by?a w ksi??niczk?. Nigdy jeszcze jej nie widzia?a wiec sta?a tak przez chwil? w oniemieniu. Dopiero po chwili dostrzeg?a, ?e wszystkie kuce ukl?k?y, wi?c i ona okazuj?c jej swój szacunek uczyni?a to samo. Nie by?a jednak w stanie nic powiedzie?, by?a na to zbyt nie?mia?a.
Shining Star
Nadwrażliwy

Postprzez Frozen Raven » 27 gru 2011, o 16:40

Co tu si? dzia?o? Ksi??niczka, kl?kanie?! Czy on czego? nie wiedzia?? Jaka ksi?...o. No co?tam by?o, kto? mu wspomina?. Ale nie s?ucha? za bardzo, by? wtedy zaj?ty kopytkami. Wszyscy si? k?aniaj?...no to chyba i jemu wypada. A ziemia by?a tak paskudnie brudna! Eh, no trudno, jako? b?dzie musia? z tym ?y?. Pochyli? swój zacny przód przed ksi??niczk? i stara? si? utrzymywa? wyraz pyszczka taki, jakby o wszystkim wiedzia? wszystko co potrzeba.
Frozen Raven
Nadwrażliwy

Postprzez Grinch » 27 gru 2011, o 16:50

Grinch niepewnie wsta?, ksi??niczka widzia?a jego ca?e uzbrojenie. Ba? si? ?e zareaguje tak samo jak jej siostra.
- Ja, ja przepraszam ksi??niczko - Powiedzia? pegaz nerwowo zapalaj?c cygaro.
Kuc ponownie poprawi? marynark? na której le?a?a kamizelka i ustawi? si? na baczno?? czeka? na ruch ksi??niczki luny. Nie wiedzia? jak post?pi....
Grinch
Bitter - Sweet

Stan: Beep Boop

Postprzez Luna » 27 gru 2011, o 17:02

-Spokojnie przecie? nic si? nie sta?o...wsta?cie-powiedzia?a widz?c jak wszystkie kuce jej si? k?ania?y.
-Dzi?kuje za komplement ale..O co chodzi ? Czy moja siostra co? wam zrobi?a ?-spyta?a s?ysz?c s?owa bia?ego pegaza.
-Za co mnie mo?esz przeprasza? ? Nie wydaje mi sie ?eby? cos zrobi?..-Doda?a do br?zowego kuca.
-Jak wiecie ja jestem Luna a wy ?-spyta?a gdy? ci??ko si? rozmawia nie znaj?c to?samo?ci innego kucyka...
Luna
Księżniczka

Postprzez BlancoVagabundo » 27 gru 2011, o 17:05

-Jestem Blanco Wasza Wysoko??, co do waszej siostry to mam do niej pewien uraz.Chyba nic dziwnego skoro zabi?a mojego przyjaciela najemnika.To ?e go potem wskrzesi?a wcale jej nie usprawiedliwia - powiedzia? powa?nie z wyczuwalnym ?alem
-Shining jeste? naprawd? s?odka, mi?a i o wiele fajniejsza od swej kuzynki -Blanco wypowiedzia? te s?owa praktycznie bezwiednie.Znów poczu? to dziwne narastaj?ce uczucie zwane podnieceniem seksualnym.
"Teraz to ju? naprawd? s? kpiny.B?d? musia? zacz?? nosi? korek do pyska na takie okazje..."
-Wybaczcie mi nie wiem czemu tak si? zachowuj?.Nie mog? nad tym zapanowa? - powiedzia? z panik? patrz?c dziwnym wzrokiem tym razem na Grincha
-Ksi??niczko jeste? taka pot??na i m?dra, wiesz mo?e co si? ze mn? dzieje?
Blanco by? bardzo blisko dodania paru epitetów zwi?zanych z pi?knem zewn?trznym ksi??niczki ale jako? si? opanowa?.Nie chcia? by? kupk? popio?u czy czym? podobnym
39-39-38-36-26-31-26-19-28- 7
WS-S- T-WP-Fel-AG-Per-Int-BS-HP
BlancoVagabundo
Wieczny Optymista

Postprzez Shining Star » 27 gru 2011, o 17:13

Shining s?ucha?a z uwag? s?ów Blanco. Skrzyde?ka jej lekko drgn??y kiedy bia?y ogier powiedzia? jej tyle komplementów "s?odka, mi?a i o wiele fajniejsza od swej kuzynki"- w oczach Star zal?ni?y iskierki. Ju? lubi?a tego pegaza, oj tak, uwielbia?a nawet - mo?na by rzec. Ale po kiego licha chcia? si? spotka? z Rainbow Dash skoro nie pa?a? do niej sympati?? Jak wida? bia?y pegaz to kucyk-zagadka.
Kiedy Ksie?niczka pozwoli?a by wstali z wolna podnios?a swoje cia?ko i uczyni?a tak jak poleci?a pi?kna klacz. Spojrza?a na ni? ponownie i po raz kolejny ol?ni?o j? jej pi?kno. Dlaczego ona musia?a urodzi? si? z t?czow? grzyw?, a nie tak cudown?, rzadko spotykan? jak ta Ksi??niczki? Wpatrywa?a si? w ni? niczym zahipnotyzowana. Mo?e przez ten upadek w g?ow? co? jej si? poprzestawia?o? Nie potrafi?a wydusi? z siebie ani jednego s?owa.
Shining Star
Nadwrażliwy

Postprzez Soar » 27 gru 2011, o 17:13

Soar wyszed?. Z lasu. Rozerza? si?. Po szybkim obeznaniu stwierdzi? ?e jego cel te? tu jest.
Blanco jak by nigdy nic sta? sobie w grupie kuców. Soar ruszy? w strone pegaza.
- o ku**a! - Pomy?la? Padaj?c w ?nieg. W?ród pegazów by?a ksi??niczka. By? te? Grinch. Taa musia? go przeprosi?. Tamta akcja by?a przynajmniej Chamska.
-Blanco cholero, wreszcie cie znalaz?em. - Krzykn?? gdy by? ju? niedaleko- Witaj ksi??niczko!- Doda? zatrzymuj?c si? i k?aniaj?c.
Soar
Wędrowiec

Tytuł Użytkonika: Luna Slave
Uroczy Znaczek: Celownik
Lubi: Ciemność,Półmrok, noc, dzień, Księżniczki
Strach: Magiczne latające kowadła.
Stan: Zakochany...
Koneksje Rodzinne: Brak...
Rasa: Jednoróg
Charakter: Praworządny Dobry/Chaotyczny dobry

Poprzednia stronaNastępna strona