Dom Pirate i Rose

Ponyville nie jest duże, ale zdarza się, że pewne miejsca są wysunięte bardziej... przy okazji są dość oddalone od centrum. Znajdują się tutaj gospodarstwa, jak na przykład farma rodziny Apple, ale także szkoła i zdarza się tutaj mieszka niektórym kucykom.

Moderatorzy: Mistrz Gry, Kojira, Reetmine, Tali, Sal Ghatorr, SilentGrass

Re: Dom Pirate i Rose

Postprzez ReflexivoArco » 4 kwi 2012, o 14:27

Przez ?uczniczk? przeszed? rozkoszny dreszcz, gdy poczu?a na swej skórze ?askocz?ce pióra bia?ej pegaz. U?miechn??a si? na komend? ?askotki.
-Oczywi?cie, poradzimy sobie z tym ciasteczkiem- powiedzia?a na tyle g?o?no, by us?ysza? to fioletowy ogier, do którego pos?a?a ca?usa, po czym zachichota?a. Gdyby Rarco sta? teraz obok Cassy, gdy? teraz w zasadzie mo?na wprowadzi? taki podzia? prawdopodobnie uzna?by, ?e jego prychni?cie jest o wiele mniej irytuj?ce ni? s?yszenie co chwil? tej melodii z pisków ró?nej tonacji. Chwilk? pó?niej powróci?a bia?a klacz, stawiaj?c przed ka?dym kieliszek z winem. Bystre oczy zobaczy?y, ?e na dnie kieliszka ogiera by?o odrobink? bia?ego osadu. Domy?li?a si?, co si? kroi i skwitowa?a to u?mieszkiem. Ogier wzniós? toast
-Tak...- powiedzia?a- I ?eby? bawi? si? równie cudnie jak my, kochasiu.- po czym upi?a ?yk wina przypatruj?c si?, jak w pierwszej chwili g?owa fioletowego kuca zatacza w powietrzu ?mieszne kó?ka, a nast?pnie opada na rami? (którego nie ma, bo jest kucem), po czym ca?y opada na pod?og?. Gwizdn??a z uznaniem
-No, siostro, ?adnie-?adnie.- powiedzia?a przypatruj?c si? bezw?adnemu cia?u- Równie pomys?owa, co ?liczna. Co z nim zrobimy?
Rarco kobieciarz&Diamond amant-BFF
Obrazek
Obrazek
WS-34 S-31 Ag-40 T-24 Int-37 BS-67 Per-32 Fel-30 WP-39
Obrazek
ReflexivoArco
Wędrowiec

Tytuł Użytkonika: Łucznik-alkoholik
Uroczy Znaczek: Jabłko przeszyte strzałą
Lubi: Łucznictwo, dobry alkohol, zły alkohol w dobrej ilości.
Nie Lubi: Fałszywych przyjaciół, wywyższania się.
Strach: Bezbronność, zawiedzenie przyjaciół
Stan: Jestem skłonny uznać, że w związku z Tali <3
Koneksje Rodzinne: ...Porzucony za młodu został przygarnięty przez Zwiadowcę Blaze'a...
Rasa: Kuc ziemny
Multikonto: NIE

Postprzez DarkFire » 4 kwi 2012, o 17:20

W chwile to tym jak Flame zbli?y?a si? do jednoro?ca w nadziei otrzymania wsparcia dosta?a klapsa w zad. By?o to bardzo niespodziewane i zarazem... Podniecaj?ce... Ale to co nast?pi?o potem wywo?a?o kolejny nap?yw wojsk podniecenia. Z tak liczn? armia samoopanowanie klaczy nie mog?o walczy?. Zosta?o ono natychmiastowo zdziesi?tkowane mimo zaci?tej walki. Poca?unek otworzy? klacz ju? w pe?ni na to co nieuniknione. Poczu?a si? wreszcie wolna bez durnego zdrowego rozs?dku blokuj?cego jej pragnienie rozkoszy. U?miechn??a si? zadziornie po zako?czeniu poca?unku i odwróci?a w stron? Kaji. Zignorowa?a zupe?nie to co dzia?o si? potem z reszt? kucyków w tym pomieszczeniu. Skupi?a si? tylko i wy??cznie na bordowej klaczy która prawdopodobnie jest jej siostr?. Jednak?e to w tej chwili nie przeszkadza?o Darkuni. Obchodzi?a j? teraz tylko i wy??cznie potrzeba zaspokojenia swego pragnienia. Podesz?a do niej i oblizuj?c si? powiedzia?a przepe?nionym erotyk? i wyra?aj?cym dok?adnie czego w tej chwili chce g?osem.
- Och moja ma?a... Niegrzeczna s?odka kicia... Nie?adnie to tak zaskakiwa? inne kucyki... - Swoim kopytkiem delikatnie przejecha?a po pyszczku "kici" ko?cz?c na bródce. Po tym mi?ym ge?cie po??czy?a si? z ni? w pe?nym nami?tno?ci g??bokim poca?unku który zosta? szybko przerwany. - Za to co zrobi?a? musisz zosta? ukarana...
Flamy powolnym krokiem popychaj?c Kaj? w stron? kanapy wci?? u?miecha?a si? niegrzecznie. Gdy wreszcie wyl?dowa?y na mi?kkiej powierzchni Flamy stan??a nad swoj? "ofiar?" i cmokn??a j? w nosek.
- Tylko jak? kar? mog?aby? ponie?? kiciu?
Obrazek
Obrazek

WS BS S T Per AG Int FEL WP HP
30 26 29 32 25 21 44 33 45 5
DarkFire
Upadły Anioł

Tytuł Użytkonika: Mistrz Ognia
Uroczy Znaczek: Kula ognia
Lubi: Słodycze, Ogień
Nie Lubi: Zimno, Wywyższania
Strach: NIC!
Stan: Wolny
Koneksje Rodzinne: Brat Coy
Rasa: Jednorożec
Charakter: Chaotyczny-Dobry

Postprzez Kaja Redsky » 4 kwi 2012, o 19:03

Coycia z u?miechem spojrza?a si? na zasypiaj?cego ogiera. Teraz ju? nie by?o odwrotu. Jednak jej my?li zajmowa? inny obiekt po??dania, a mianowicie bordowa klacz, która chyba lubi?a dostawa? klapsy. Jej zarumieniony znaczek by? teraz jeszcze bardziej uroczy. Jednak to ona przej??a teraz inicjatyw?, co nieszczególnie przeszkadza?o piratce. Wystarczy?o, ?e spojrza?a na wyraz pyszczka nowej kole?anki, by klacz, która jeszcze niedawno by?a ogierem zacz??a si? podnieca?. Nie zwraca?a ju? nawet uwagi na innych, chcia?a tego tutaj i teraz, cho?by mia?a si? zjawi? sama Celestia, nie odejdzie st?d niezaspokojona.
Gor?cy pyszczek siostry zaw?adn?? my?lami Kaji, która a? zacz??a czu? si? wilgotna w tym nowym miejscu, to by?o bardzo kr?puj?ce, ale i fascynuj?ce do?wiadczenie. Grzecznie cofa?a si? przed napieraj?c? klacz?, a? na jej drodze niespodziewanie stan??a kanapa, na któr? przewróci?a si? z gracj?.
- Tak... powinna? mnie ukara?... - powiedzia?a mru??c s?odko oczka - Jestem niegrzeczn? klaczk?, która zas?u?y?a na bardzo, bardzo, baaaaaardzo ostr?... kar? - powiedzia?a przeci?gaj?c sylaby i jednocze?nie masuj?c Flame kopytkiem po piersi.
.. /\
. (゚ 。`> WS-BS-S-Per-T-Ag-Int-Fel-WP-HP
.. l` \ ;'` 31-31-36-38-34-40-32-32-44-14
. (__.)
Jedyny prawdziwy, oficjalny kot na PonyUtopii!
"Reecia: Eh jestem BD."
Kaja Redsky
Pirat

Postprzez Sal Ghatorr » 6 kwi 2012, o 15:31

Z domu Feathera wypad? zdyszany, ?aciaty, fioletowy jednoro?ec, dzier??cy reklamówk?. Z g?owy ?cieka? mu pot, na klacie by?y plamy wilgotnego.... Czego?. Mocno zmolestowany przez klacze Castin/Sal podszed? do najbli?szego drzewa i opar? si? o nie, dysz?c ci??ko. Wyrwanie si? stamt?d wymaga?o od niego sporej si?y woli. Zerkn?? na miejsce swojego krótkotrwa?ego, erotycznego zniewolenia, po czym zrobi? co?, czego nie powinno si? raczej spodziewa? po ogierze, który w?a?nie zabawia? si? z dwiema ?adnymi klaczami naraz - opu?ci? g?ow?, a jego oczy si? zaszkli?y. "Gratulacje, obawia?a? si? czy Silent nie b?dzie w tobie teraz widzia? obiektu seksualnego, a teraz sama si? nim zrobi?a?... Dziwko zasycza? wredny g?os w g?owie klaczoogiera. Coraz bardziej pogr??aj?ca si? w depresji Sal/Castin ruszy?a powoli do swojego domu, przera?ona i zniesmaczona tym, co w?a?nie zrobi?a... I przeciwko komu to zrobi?a.

[z/t]
[Dzisiaj 14] SilentGrass: Sal zmusza mnie do ustatkowania się :/

WS - 16
BS -23
S - 26
T - 28
Per - 34
AG - 28
Int - 51 (+10 z sesji)
FEL - 50 (+10 z sesji)
HP - 6
WP - 41

Obrazek
Sal Ghatorr
Upadły Anioł

Uroczy Znaczek: Dłutko
Lubi: Sztuka, spokój, nos, porządek
Nie Lubi: Chaos, bałagan
Strach: Strata córki
Stan: "Wdowa" po Silencie
Koneksje Rodzinne: Siostra Shar, córka Silent Rose, reszta rodziny z Manehattanu nie żyje
Rasa: Jednorożec
Charakter: Neutralny dobry

Postprzez Feather » 7 kwi 2012, o 11:51

*** sen ***

- Obud? si?, obud? si?, Feather Blade! - powiedzia? g?os.
Pegaz wsta? z lodowatej posadzki. Wszystko wokó? by?o mlecznobia?e, rozci?gaj?c si? ponad horyzont. Feather podrapa? si? po g?owie, po czym zacz?? rozgl?da? i biec przed siebie.
- Ratunku! Gdzie ja jestem!? - wykrzykn?? przera?ony.
- Jeste? bezpieczny, w swojej g?owie - odpowiedzia? g?os.
Bia?asek przycupn?? na ziemi i zacz?? wpatrywa? si? w ?nie?nobia?e niebo, z k?d dochodzi? g?os.
- Jakto w mojej g?owie? - spyta? ze zdziwieniem
- To nie jest teraz istotne - powiedzia? g?os.
- Nie istotne?! Wypu?? mnie st?d!
- Hahaha, spokojnie male?ki, jeste? bezpieczny.
Pegaz poczu? na sobie ciep?y podmuch powietrza, który przeczesa? mu grzyw?. Zadr?a?.
- Po co tu jestem? - spyta?.
- Widzisz, ka?dy mo?e si? pomyli?. Ja pomyli?am si?, gdy dawa?em tobie znaczek - odpowiedzia? g?os, spokojnym g?osem.
- Pomyli?? - spyta?, nierozkminiaj?c ca?ej sytuacji.
- Tak. Spój? na swój znaczek. - poleci? g?os.
I pegaz tak zrobi?. Z przera?eniem w oczach spostrzeg?, ?e w miejscu, gdzie znajdowa? si? miniaturowy miecz, nie ma nic. Kompletnie nic. Bia?a, g?adziutka sier??.
- Czemu ja nie mam znaczka?! Oddawaj go! - powiedzia? przera?ony.
- Mówi?am ci, ?e si? pomyli?am. Zas?ugujesz na co? innego. Mmmm... Inny znaczek, tak.
Przed ogierem zmaterializowa? si? du?y alikorn, który wygl?da?, jakby by? stworzony ze ?wiat?a s?onecznego. By? to jaki? duch. Pegaz przera?ony zas?oni? oczka kopytkami i zacz?? czog?a? si? do ty?u, uciekaj?c przed stworzeniem.
- Odejd? ode mnie, nie krzywd? mnie! - powiedzia? z trwog? w g?osie.
Duch bez s?owa obni?y? g?ow? i dotkn?? rogiem boków Feathera. Skóra zasw?dzia?a go i mrowi?a, jednak ba? si? podrapa?. Tak sparali?owany by? strachem. W miejscu, gdzie powinien znajdowa? si? uroczy znaczek, skóra zaja?nia?a i zacz??a si? odbarwia?. Kolory zacz??y formowa? si? w nowy, tworz?c pi?kne, puchate piórko.
- To b?dzie bardziej pasowa? do Ciebie, Panie ?askotku. - duch za?mia? si? rado?nie, po czym posmyra? pegaza skrzyd?em.
Ten natomiast podniós? si? i zbada? bok.
- Dzi?kuj? - powiedzia? z u?miechem.
- Nie ma za co, tylko przesta? ju? mordowa? - zmierzy?a go surowym wzrokiem.
- Hehe, dobrze.
Rozb?ysk ?wiat?a
*** koniec snu***

Feather wsta? z fotela. Ze zdumieniem odkry?, ?e jego znaczek faktycznie jest inny. Rarcia najwidoczniej dalej siedzia?a w ?azience, a Kaja zasn??a wym?czona i brudna tam, gdzie si? zabawia?a z jednoro?k?, któr? gdzie? wci??o. Tego ogiera te?. "O! Jestem ogierem! Moment, co ja robi?em zesz?ej nocy... O CHOLERA! JA CHYBA TEMU OGIEROWI... nie, to by? tylko chory sen, ja nic nie zrobi?em, a one jako? si? przypa??ta?y. Jak dzieci wejd?, a Kaja si? nie ogarnie, to po ptakach..." - pomy?la?. Podszed? do jednoro?ki i poklepa? j? delikatnie.
- Coy'ciu, wstawaj. Sprawa jest pilna. Mianowicie, chyba p?e? mi si? zmieni?a i... zapomnij o tym, co by?o tamtej nocy, dobra? A tak w ogóle, to idz si? umyj, bo jak ci? moje dzieci zobacz?, to b?de mia? przer?bane. No, wstawaj! - powiedzia? do klaczki.
Usiad? z powrotem na fotelu i zacz?? rozmy?la? nad tym, co go spotka?o. Zesz?a noc i dziwny sen wym?toli?y pegaza, który nie wiedzia?, co jest prawd?, a co tylko u?ud?. Jednak mimo, ?e bardzo chcia?, by by?o inaczej, wszystkie wspomnienia by?y prawdziwe.
HP: 8
WS: 50 amulet Eldena(zdjęty amulet = (-10) pkt)
BS: 31
S: 26
T: 35
PER: 26
AG: 43 amulet Eldena
INT: 20
FEL: 50
WP: 30
Feather
Perwersyjny

Tytuł Użytkonika: Pan Łaskotek
Uroczy Znaczek: Piórko
Lubi: Łaskotki, czytać, łaskotki, zawierać znajomości, łaskotki, rozmawiać,
Nie Lubi: Krytyki, dwulicowych kucyków, cwaniactwa,
Strach: Pająki, posądzenie o molestowanie/wykorzystanie.
Stan: Zaręczony ze Spearmint
Koneksje Rodzinne: Nie wypiszę wszystkiego, bo ma największe na forum.
Córka- Feather Sway
Narzeczona- Spearmint
Synowie- Sunny i Shadow.
Rasa: Pegaz
Charakter: Chaotyczny dobry, perwersyjny

Postprzez Kaja Redsky » 7 kwi 2012, o 18:39

Kaja otworzy?a oczka. Jej kopyto by?o tam, gdzie ostatnio je wsadzi?a, oblepione i zakrwawione. Skrzywi?a si? lekko na ten widok. By?a teraz wyspana, ale wci?? niezadowolona przebiegiem wczorajszej zabawy. Je?eli dopadnie kiedy? t? klacz... Chwila, ona nie by?a ogierem? Paln??a si? w nos kopytem. Przecie? dok?adnie obejrza?a z bliska jej klaczo??, jak mog?a tak w ogóle mie? co do tego w?tpliwo?ci?

Gospodyni, a raczej gospodarz, który wida? zmieni? p?e? (ju? nic nie zdziwi teraz Coyci), by? wyra?nie, i chyba s?usznie, zainteresowany stanem jej higieny osobistej. J?kn??a wyra?aj?c swoje niezadowolenie i przetar?a zaspany wci?? pyszczek i z trudem podnios?a si? z kanapy po to tylko, by zaraz bole?nie upa?? obok niej. Wida? cia?o by?o wyczerpane, a fakt posiadania klaczej budowy nie poprawia? sytuacji. Odgarn??a zlepion? grzyw? i rozejrza?a si? po pokoju. Znalaz?a ?azienk?, do której do?? ?atwo dotar?a, jednak sprawi?o jej to sporo bólu, ze wzgl?du na zastane mi??nie. Tam wzi??a d?ugi prysznic. Dok?adnie wyszorowa?a zalepion? grzyw? i ogon, co nie odby?o si? bezbole?nie. Dok?adnie wyszorowa?a miejsca intymne, które by?y teraz lekko podra?nione. Wyla?a na siebie du?? ilo?? myd?a o zapachu czekolady i wysz?a z ?azienki. Gor?ca woda rozgrza?a obola?e mi??nie. Ju? odrobink? bardziej rze?ka, ale wci?? ?adna zabawy przysun??a si? blisko do ogiera.

-Chcesz si? pobawi?? Wczoraj by?e? taki rozrywkowy...
.. /\
. (__.)
Kaja Redsky
Pirat

Postprzez Feather » 7 kwi 2012, o 19:17

Ogier spoj?a? na klacz, posy?aj?c jej u?miech pe?en ?obuzerstwa.
- Pobawi?? Oczywi?cie, tylko mam dzieci, wi?c nic bardziej... spro?nego - powiedzia?
Zaciekawiony rozpostar? skrzyde?ko i po?askota? nim ?ebra klaczy, chc?c sprawdzi?, czy ta ma ?askotki. Wo? czekoladowego myd?a nape?ni?a jego nozdrza. Wzi?? g??bszy oddech, ciesz?c si? zapachem. By? to ulubiony szampon Blue, który mia? nieziemskie dzia?anie na zmys?y Feathera. Jednak klacz nie by?a jego kochan? pegaz, a jednoro?k?. Fakt, ?e ?liczn?, jednak wspomnienia robi?y swoje.
- Masz ?askotki? - spyta?, nie przestaj?c smyra? jej skrzyde?kiem.
"Co to si? porobi?o?! Chaos. To musa? by? chaos. Tak mog? wyja?ni? sobi? zmiane p?ci. Znaczek... znaczek to te? jakie? si?y nadprzyrodzone, ale niech taki zostanie. Pokazuje, kim jestem, a taki znaczek by? powinien. Bo nie jestem przecie? jakim? zabijak?, tylko Panem ?asktkiem. Ciekawe, gdzie wci??o t? ?uczniczke. A, kij z tym! Byle tylko nie przesadzi?a ta jednoro?ka, bo jak dzieci zobacz? orgi?, to b?de mia? nie lada problem. Urgh..."
Feather
Perwersyjny

Córka- Feather Sway
Narzeczona- Spearmint
Synowie- Sunny i Shadow.

Postprzez Kaja Redsky » 7 kwi 2012, o 19:43

- Nic spro?nego? Jeszcze zobaczymy... - u?miechn??a si? zalotnie. Nie przeszkadza?o jej, ?e gospodyni zmieni?a si? w gospodarza. Wr?cz przeciwnie, cia?o ogiera by?o lepiej przystosowane do zaspokajania p?ci pi?knej. Wtedy ?askotek przyst?pi? do ataku. Bez ?adnych oporów przy?o?y? jej... skrzyd?o do ?eberek. Lepsze to ni? nic. Wra?liwe cia?o klaczy zaraz da?o odpowied? na pytanie Feathera, kiedy z jej rozci?gni?tego w u?miechu pyszczka wydoby? si? cichy, mimowolny chichot.
- Hihi! Wygl?da na to, ?e, haha, mam, hihihi! A móg?by? pokaza?, haha, co takiego robili?cie w twojej, hihi, piwnicy? - wyra?nie mia?a problemy z opanowaniem ?miechu.
.. /\
. (__.)
Kaja Redsky
Pirat

Postprzez Feather » 7 kwi 2012, o 19:55

Pegaz u?miechn?? si?, widz?c reakcje na bod?ce. " Doskonale. Je?li nie ucieknie, b?dzie zabawa. No, i o ile dzieci nie obudza sie. Jest wczesnie, wiec pewnie sie wyleguja" - pomy?la?. 
- Chod?, poka?e ci mój sekret - powiedzia? do klaczy, u?miechaj?c si? do niej.
Pegaz lizn?? róg klaczy, po czym zszed? do piwnicy, patrz?c, czy jednoro?ka idzie za nim. Gdy zeszli na dó?, stan?? przed stojakiem na wino.
- A teraz patrz!
Pegaz poci?gn?? jedn? z butelek, otwieraj?c przej?cie do tajemniczego pokoju. Zapali? tam ?wiate?ko i wszed? do ?rodka. 
- To co? Zabawimy si?? - spyta?
Mina pegaza wyra?a? ch?? zabawy. Mia? nadziej?, ?e klacz nie spanikuje. :idea:
Feather
Perwersyjny

Córka- Feather Sway
Narzeczona- Spearmint
Synowie- Sunny i Shadow.

Postprzez Kaja Redsky » 7 kwi 2012, o 20:20

Jednoro?ka j?kn??a cicho, a po jej rogu przelecia?a ró?owa mgie?ka. Zapowiada?a si? dobra zabawa, tote? ochoczo podrepta?a do ciemnej piwnicy za ogierem. Nie by?a taka imponuj?ca jak w latarni, ale tajemne wej?cie zrobi?o wra?enie. B?d? musia?a sobie sprawi? podobne, pomy?la?a klacz. Wtedy dopiero ujrza?a przemy?lny stó?. Oczy jej si? za?wieci?y z rado?ci, jak dziecku, które w?a?nie dosta?o now? zabawk?.
- Ojej, ojej! Jak to dzia?a? Mog?? - nie czekaj?c na odpowied? wskoczy?a na miejsce i próbowa?a si? jako? usadowi?, nie mog?c ju? doczeka? si? zabawy.
.. /\
. (__.)
Kaja Redsky
Pirat

Postprzez Feather » 7 kwi 2012, o 20:30

- Na to przecie? licz?, moja droga! - powiedzia?
Podszed? do panelu sterowania i otworzy? kajdany. Obni?y? stó? do pozycji le??cej i podlecia? po klacz, któr? uniós? do góry i po?o?y? na blacie zmechanizowanego mebla. Delikatnie u?o?y? jej kopytka w kajdanach.
- Spodoba ci si?, daje s?owo - powiedzia? do klaczy - a jak nie, to mo?esz si? zrewan?owa?.
Podlecia? do panelu i zatrzasn?? metalowe klamry, pokryte od wewn?trz futerkiem. Potem podlecia? jeszcze i za?o?y? obro?? na róg klaczy, po czym zmieni? pozycj? sto?u na pó?le??c?.
- To co? Gotowa na ?askotki? - spyta?
Pegaz przysun?? stoliczek z "zabawkami" tak, by jego kole?anka mog?a widzie?, co na nim le?y.
Feather
Perwersyjny

Córka- Feather Sway
Narzeczona- Spearmint
Synowie- Sunny i Shadow.

Postprzez Kaja Redsky » 7 kwi 2012, o 21:02

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! - pisn??a klacz, z podniecenia, kiedy Feather zacz?? obs?ugiwa? stó?. Z pewno?ci? takie cude?ko nie by?o tanie, jego stworzenie wymaga?o wiele talentu i pracy. Poczu?a dreszcz rozchodz?cy si? po ciele, kiedy zosta?a zakuta w ci??kie, metalowe klamry. Poruszy?a na prób? kopytkami, ale to tylko upewni?o j?, ?e nie mo?e si? ruszy?, nie ma ?adnej ucieczki, jest zdana na ?ask? ogiera, który ma nieznane jakie zamiary, równie dobrze móg?by j? teraz zgwa?ci?, a ona nie mog?aby nic na to poradzi?. To uczucie niemocy jednak tylko nakr?ca?o i podnieca?o niezaspokojon? wci?? klacz, która z lekk? obaw? spojrza?a na zabawki.
- Rób ze mn? co chcesz, brutalu... - u?miechn??a si? zalotnie i pu?ci?a do bia?ego pegaza ca?usa w powietrzu.
.. /\
. (__.)
Kaja Redsky
Pirat

Postprzez Feather » 7 kwi 2012, o 21:13

- Rozkaz - powiedzia? 
Pegaz na moment odwróci? wzrok od jednoro?ki, a skierowa? na stoliczek. Po chwili przemy?le? wybra? miote?k?, któr? z?apa? do pyszczka. U?miechaj?c si? i z rz?dz? zabawy w ochach zacz?? mizia? klacz. Zacz?? od kopytek, potem pi?? si? w gór?, a? do brzuszka. Na brzuszek jpo?wi?ci? nieco wi?cej czasu, sprawnie manewruj?c po nim miote?k?, która "czy?ci?a" p?pek klaczy i jego okolice. W ko?cu, gdy uzna?, ?e ta zabawka, do sprawiania przyjemno?ci jest nieco nudna, od?o?y? j?.
- To jeszcze nie koniec malutka - powiedzia?, zataczaj?c kó?ko kopytkiem po jej wewn?trznej stronie uda.
Feather
Perwersyjny

Córka- Feather Sway
Narzeczona- Spearmint
Synowie- Sunny i Shadow.

Postprzez Kaja Redsky » 7 kwi 2012, o 21:54

Mizianie nóg sprawia?o mnóstwo rado?ci klaczy, która lubi?a takie delikatne pieszczoty, jednak nie wywo?ywa?y one mocnych ?askotek, nawet b?d?c w kopytkach tak do?wiadczonego oprawcy. Dopiero dotarcie do brzuszka spowodowa?o, ?e Kaja zacz??a si? rechota?, a w ko?cu ?mia? wniebog?osy. Wyra?nie nie panowa?a nad swoim cia?em, które zacz??o si? wierci?, lecz z powodu okowów nie mog?c uciec. Gdy ?askotki dosz?y do jej p?pka, jednoro?ka omal nie dosta?a spazmów, rzucaj?c si? na wszystkie strony. Wreszcie ogier przesta?, a ona ci??ko dysz?c, jakby dopiero przebieg?a si? do Zebrici spojrza?a sie na ogiera, który by? wyra?nie zainteresowany jej udami. J?kn??a cichutko i obliza?a pyszczek.

- No, musz? przyzna?, ?e potrafisz doprowadzi? klacz do momentu, w którym b?dzie wy?a z rozkoszy... Co teraz mi zrobisz? - za?opota?a rz?sami.
.. /\
. (__.)
Kaja Redsky
Pirat

Postprzez ReflexivoArco » 7 kwi 2012, o 22:51

?uczniczka wesz?a pod prysznic. Dzisiaj zdecydowanie za du?o si? dzia?o. Gor?ce strugi wody omiata?y jej cia?o, szorstka g?bka drapa?a skór?, a ona my?la?a nad ostatnimi wydarzeniami. Westchn??a, ale szybko tego po?a?owa?a, i? jej usta nape?ni?y si? wod? z myd?em. Wyplu?a j? ze wstr?tem, po czym sp?uka?a cia?o i wysz?a spod prysznica. Wytar?a si? do sucha, ubra?a w p?aszcz, zarzuci?a na rami? ?uk, a Bezdenna Sakw? przerzuci?a przez grzbiet, po czym na kartce naskroba?a kilka s?ów podzi?kowa?. Po?o?y?a j? na lustrze, po czym niepostrze?enie wysz?a przez okno. Jedno si? w niej nie zmieni?o.
Musia?a si? napi?.

/zt/
Rarco kobieciarz&Diamond amant-BFF
Obrazek
Obrazek
WS-34 S-31 Ag-40 T-24 Int-37 BS-67 Per-32 Fel-30 WP-39
Obrazek
ReflexivoArco
Wędrowiec

Tytuł Użytkonika: Łucznik-alkoholik
Uroczy Znaczek: Jabłko przeszyte strzałą
Lubi: Łucznictwo, dobry alkohol, zły alkohol w dobrej ilości.
Nie Lubi: Fałszywych przyjaciół, wywyższania się.
Strach: Bezbronność, zawiedzenie przyjaciół
Stan: Jestem skłonny uznać, że w związku z Tali <3
Koneksje Rodzinne: ...Porzucony za młodu został przygarnięty przez Zwiadowcę Blaze'a...
Rasa: Kuc ziemny

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Obrzeża