Pracownia technologiczna Bright Dawn

Ponyville nie jest duże, ale zdarza się, że pewne miejsca są wysunięte bardziej... przy okazji są dość oddalone od centrum. Znajdują się tutaj gospodarstwa, jak na przykład farma rodziny Apple, ale także szkoła i zdarza się tutaj mieszka niektórym kucykom.

Moderatorzy: Mistrz Gry, Kojira, Reetmine, Tali, Sal Ghatorr, SilentGrass

Re: Pracownia technologiczna Bright Dawn

Postprzez Red_Shot » 8 lut 2012, o 19:51

Red Shot patrzy? na zaj?cie z irytacj?. Przypomnia? sobie akta jakie otrzyma? od Celestii przed tym jak dosta? tutaj przydzia?. Tali... Podejrzana nieletnia weteranka z Zebrici, przesz?a operacje zmiany rasy... niefajnie.

Zacz?? recytowa? kodeks karny:

- Artyku? Pi??dziesiaty Ósmy, paragraf Pierwszy. Kto, maj?c ?rodki egzystencji lub b?d?c zdolny do pracy, ?ebrze w miejscu publicznym, podlega karze ograniczenia wolno?ci, grzywny do 1 500 z?otych monet albo karze nagany. Paragraf Drugi: Kto ?ebrze w miejscu publicznym w sposób natarczywy lub oszuka?czy podlega karze aresztu albo ograniczenia wolno?ci.

Spojrz?? z irytacj? na Tygryfic?... Nieletnia... To du?o zmienia. Potupa? niecierpliwie przednim kopytkiem, jego mechaniczne skrzyd?o zaiskrzy?o i poruszy?o si? ze zgrzytem.

- Zastanów si? m?oda damo czy tak chcesz zaczyna? doros?e ?ycie... Nie ?ebrz publicznie, przynajmniej nie w obecno?ci policjanta na s?u?bie.

Skrzyd?o znowu zaiskrzy?o. Oj?, niedobrze.
To punish and enslave.
- Barricade
Red_Shot
Ślepa Sprawiedliwość

Tytuł Użytkonika: Veteran
Lubi: Prawo, Przemoc, Wojsko, służbę, Mundur, Klacze
Nie Lubi: Ogierów, noszenia gajerka, godzin spoczunku, cywila, negocjacji, bezprawia
Strach: Że straci też drugie skrzydło.
Stan: Kawaler
Koneksje Rodzinne: ZOMO
Rasa: Pegaz ( lewe skrzydło mechaniczne - Proteza)
Charakter: Praworządny Zły
Multikonto: TAK

Postprzez Bright Dawn » 8 lut 2012, o 20:27

Bright z lekkim zak?opotaniem poda?a swoje kopytko Tali, kontakt fizyczny szpona z kopytkiem nie trwa? d?ugo. Podczas tego, przedstawi?a si? krótko:
-Mi?o mi Ci? pozna?, jestem Bright Dawn, w?a?cicielka tej w?a?nie pracowni technologicznej.
Nie jest rasistk?, ale nie darzy?a Gryfów sporym zaufaniem. Uwa?nie wys?ucha?a jej wypowiedzi, i spogl?daj?c na czek ju? chcia?a odpowiada?, gdy kuc-policjant wtr?ci? si? do rozmowy. Spojrza?a na niego, i sympatycznym g?osem odpowiedzia?a:
-Panie w?adzo, w mojej opinii obecna sytuacja nie mo?e by? kwalifikowana pod ?ebranie, tylko pod negocjacje nad zawarciem kontraktu b?d? innej umowy handlowej tudzie? finansowej której celem jest osi?gni?cie celów przez obie strony negocjacji. A z tego co wiem, negocjacje finansowe w legalnych interesach, czy te? inaczej mówi?c, legalnych dzia?ach gospodarki wolnorynkowej, nie mog? by? karane w ?aden sposób przez pa?stwo. Podsumowuj?c: ?ebranie wyst?puje wtedy, gdy jedna strona ??da ?rodków finansowych b?d? materialnych od drugiej osoby nie daj?c ?adnych gwarancji zwrotu. Tutaj, maj?c za argumenty ten czek, zgod? na realizacj? projektu przez Burmistrza Miasta oraz dofinansowanie projektu ze ?rodków pa?stwowych mo?na jednoznacznie stwierdzi?, ?e nie wyst?puje ?adne naruszenie prawa. -Po wyczerpuj?cej argumentacji skierowanej do funkcjonariusza policji, przyjrza?a si? konkretnie czekowi i wypisanej na nim ogólnej kwocie. Po chwili, odpowiedzia?a spokojnym g?osem, nadal wpatruj?c si? w czek:
-Spora suma, ale tak jak zosta?o wymienione, wi?kszo?? zosta?a pokryta ze ?rodków miasta. Maj?c na uwadze swoje interesy, jestem w stanie zaoferowa? maksymalnie 10 tysi?cy Jednostek Equestrii, przy zachowaniu zaoferowanej przez Ciebie 10% stawki udzia?u w zyskach plus mo?liwo?ci umieszczenia reklam. To z pewno?ci? by rozruszy?o moj? pracowni?. Zgadzasz si? na tak? kwot?? -Sko?czy?a, podnosz?c g?ow? znad lady i spogl?daj?c w kierunku Tali.

KOLEJKA:
BD -> DF -> DD -> Tali -> RS
Ostatnio edytowano 8 lut 2012, o 20:45 przez Bright Dawn, łącznie edytowano 1 raz
viewtopic.php?f=3&t=24&start=105#p46348

nowoczesna samopowtarzalna kusza - 5 obr. + przebicie
krótki wysuwany mieczyk - 3 obr.

38-33-25-24-33-43-37-32-34-6
WS-BS-S-T-Per-AG-Int-FEL-WP-HP
Bright Dawn
Racjonalista

Tytuł Użytkonika: Pani Naukowiec
Uroczy Znaczek: Chmurka z prześwitującymi promieniami Słońca
Lubi: Spokój, porządek, kreatywność, odpowiedzialność, system władzy Equestrii, assuming direct control, naukę, technikę i technologię
Nie Lubi: Wszelkich używek, chaosu, egoizmu, krótkowzroczności, irracjonalizmu
Strach: Przed utratą kontroli nad sytuacją
Stan: Panna
Koneksje Rodzinne: Grinch - brat, główna rodzina w Cloudsdale. Przedstawicieli rodziny można spotkać w Canterlocie, na terenie Germaneigh, w Trotterdamie i innych miejscowościach środkowej Equestrii.
Rasa: Pegaz
Charakter: praworządny neutralny
Multikonto: NIE

Postprzez DarkFire » 8 lut 2012, o 20:39

- A jak?e. Wr?cz ?wietny wybór - Powiedzia? z u?miechem na pysku. - Takich klaczy jak Bright ma?o na ?wiecie wi?c powiniene? si? jej trzyma? jak najd?u?ej. Wida? ?e jest bardzo inteligentna a i urod? ma spor?. A i widzia?em ?e lubi si? hmm... "bawi?"? Widzia?em jak Ci pomacha?a ogonem. - Za?mia? si? weso?o i kontynuowa? - Ale nie martw si?. Nie przygl?da?em si? miejscom którym nie powinienem. - U?miechn?? si? weso?o - Nomi mi w zupe?no?ci wystarczy. Ciekawe czy moja s?odka klacz dalej ?pi czy mo?e ju? wsta?a... Mam nadziej? ?e wróc? zanim si? obudzi. - Widzia? lekkie zdziwienie na pysku Diamonda ze wzgl?du na godzin?. - Tak wiem ?e to troch? dziwne ale zas?u?y?a sobie na odpoczynek. Wypada?oby jej kupi? kwiaty na dzie? dobry... Ju? widze ten jej szcz??liwy pyszczek. - Darky rozmarzy? si? na chwil? ale wróci? do rzeczywisto?ci - Uwielbiam patrze? jak si? cieszy.
Sko?czy? mówi? i spojrza? si? na Diamonda.
Obrazek
Obrazek

WS BS S T Per AG Int FEL WP HP
30 26 29 32 25 21 44 33 45 5
DarkFire
Upadły Anioł

Tytuł Użytkonika: Mistrz Ognia
Uroczy Znaczek: Kula ognia
Lubi: Słodycze, Ogień
Nie Lubi: Zimno, Wywyższania
Strach: NIC!
Stan: Wolny
Koneksje Rodzinne: Brat Coy
Rasa: Jednorożec
Charakter: Chaotyczny-Dobry

Postprzez DiamondDust » 8 lut 2012, o 21:40

Dust za?mia? si?, kiedy Dark wspomnia? o "zabawach" Bright. Spojrza? si? do ty?u, na drzwi prowadz?ce do drugiej cz??ci budynku, po czym, upewniaj?c si? przedtem, ?e klacz jest zaj?ta czym innych, odpowiedzia? bordowemu:
-O tak... Bardzo lubi to robi?. To tylko sprawia, ?e jeszcze bardziej lubi? z ni? by?. Inteligentna... ?adna... Mi?a... M?dra... Idea?, po prostu idea?. Chwila... kwiaty, powiadasz? To mo?e by? dobry pomys?. Musz? kupi? jaki? upominek Bright. Mo?e bombonierka... Co o tym my?lisz..? Nie jest to zbyt... No nie wiem, oklepany pomys?? - tu zatrzyma? si? na chwil?, rozmy?laj?c nad tym pomys?em. Przez jego my?li przebi?a si? jednak inna - Co do Nomiki... Rozmawia?em z ni? wcze?niej. ?wietn? parti? sobie wybra?e?, nie powiem... A teraz jeszcze zar?czyny...
Diamond amant&Reflexive kobieciarz
Best Friends Forever
WS - BS - S - T - Per - Int - Ag - FEL - WP
33 - 42 - 22 - 16 - 32 - 45 - 30 - 33 - 42

+5 do BS za sesję

Obrazek
DiamondDust
Wieczny Optymista

Tytuł Użytkonika: Kuc Osobliwy
Uroczy Znaczek: Brak
Nie Lubi: Budzić się, alkoholu, wujka
Stan: Kawaler (Znowu)
Koneksje Rodzinne: Nie odkryte
Charakter: Praworządny neutralny

Postprzez Red_Shot » 8 lut 2012, o 22:15

Shot tylko sta? i cierpliwie czeka?. Có?, wida? mia? znowu do czyniania z odsetkiem przest?pczo?ci utajonej. Nikt nie zg?osi poszkodowania, nikt nie b?dzie wysy?a? grupy interwencyjnej. Nienawidzi? jak tak si? dzia?o... Ale co poradzi?.

- Gdy ju? panie sko?cz?, mam problem ze swoja protez?, mechanizm mi si? chyba zatar? i iskrzy. Poprosi?bym wtedy o przegl?d i reperacje.

usiad? spokojnie na siedzisku w poczekalni i wcia? mierzy? zza lustrzanek wzrokiem Tali. Jej Teczka by?a gruba jak na kogo? tak m?odego.
To punish and enslave.
- Barricade
Red_Shot
Ślepa Sprawiedliwość

Nie Lubi: Ogierów, noszenia gajerka, godzin spoczunku, cywila, negocjacji, bezprawia

Postprzez Bright Dawn » 8 lut 2012, o 22:36

-Hm, szybko posz?o... Jak wida?, na moj? argumentacj? i inteligencj? nie ma mocnych, nawet stró?e prawa si? wycofuj?... -Pomy?la?a troch? egoistycznie Bright, po chwili jednak szybko otrz?saj?c si? z samozadowolenia, i wracaj?c my?lami i ?wiadomo?ci? do bie??cych spraw.
-Có?, nie ma zysków bez ryzyka, naczelna zasada kapitalizmu... Mimo wszystko zalecam rozwag?, emocjonalno?? nie prowadzi do powi?kszania kapita?u. -Powiedzia?a Bright widz?c emocjonalno?? Tali, po czym u?ywaj?c specjalnej nak?adki na kopytko, podpisa?a d?ugopisem wszystkie miejsca swoim czytelnym podpisem.
-Czek powiadasz... Ju? chwilka... -Doda?a z zamy?lonym g?osem, odk?adaj?c d?ugopis na chwil? na bok, po czym zacz??a szpera? pod lad? w poszukiwaniu ju? gotowych szablonów, na których trzeba by?o tylko wypisa? kwot?, numer banku i si? podpisa?.
-Czeki czeki czeki... Gdzie ja to mam... -Mówi?a sama do siebie podczas intensywnego przeszukiwania stref pod lad?, i gdy w ko?cu natrafi?a na zestaw szablonów, wyj??a je, wyrwa?a jeden zdecydowanym ruchem, i ponownie zak?adaj?c nak?adk? na kopytko, u?y?a d?ugopisu aby wype?ni? wszystkie miejsca koniecznymi informacjami. Po minucie, wszystko by?o gotowe, i podsun??a ju? wype?niony czek Tali, mówi?c:
-Prosz?. Czek gotowy do realizacji. Co jaki? czas b?d? ?ledzi?a post?py prac, aby mie? pewno?? co do s?uszno?ci inwestycji. -Po tych s?owach, skierowa?a wzrok w stron? policjanta siedz?cego na foteliku, i odpar?a mu:
-Mog? si? tym zaj??. Zale?nie od powagi awarii cena us?ugi mo?e si? ró?ni?, tak wi?c niestety nie jestem w stanie poda? Panu teraz konkretnych kosztów z tym zwi?zanych. Za maksymalnie kilka dni problem powinien zosta? rozwi?zany, prosz? mi na ten czas odda? owe skrzyd?a do dyspozycji.

Bright Dawn
Racjonalista

Lubi: Spokój, porządek, kreatywność, odpowiedzialność, system władzy Equestrii, assuming direct control, naukę, technikę i technologię
Koneksje Rodzinne: Grinch - brat, główna rodzina w Cloudsdale. Przedstawicieli rodziny można spotkać w Canterlocie, na terenie Germaneigh, w Trotterdamie i innych miejscowościach środkowej Equestrii.

Postprzez DarkFire » 8 lut 2012, o 22:49

Ogier nie by? w stanie powstrzyma? u?miechu gdy Dust opowiada? jaka to boska jest Bright. Nie móg? si? z nim nie zgodzi? do momentu gdy wypowiedzia? s?owo "Idea?"
- Jego mo?e tak... Ale ja mam w?asny... - Pomy?la? ogier
- No to widz? ?e wasz zwi?zek nie tylko jest pe?en uczu? ale te? "g??bszych" zabaw - U?miechn?? si? przyja?nie do znajomego. - A co do pomys?u. Nie wa?ne co jej kupisz. Liczy si? gest. Je?eli Ci? kocha ka?dy drobny prezent powinien j? cieszy? - S?ysz?c jego s?owa o Nomi pu?ci? mu oko mówi?c - Wiem. Dla mnie to ona jest idea?em. Razem tworzymy par? jak? zawsze chcia?em stworzy?. Ona zajmuje si? domem a w przysz?o?ci zapewne te? ?rebakami a ja zarabiam. Dlatego nawet je?eli Bright by?aby wolna w?tpi? bym si? z ni? dogada?. Wol? tradycyjne zwi?zki.
Obrazek
Obrazek

DarkFire
Upadły Anioł

Postprzez DiamondDust » 8 lut 2012, o 23:42

Dust u?miechn?? si?, gdy Dark skomentowa? fakt "g??bszych zabaw" w zwi?zku. Zaraz jednak co? go trafi?o. Przecie? Nomi wygl?da?a tylko na jakie? szesna?cie lub siedemna?cie lat, a Dark by? zdecydowanie starszy od Diamonda... Czy oni te? "zajmowali si? sob?"? Odrzuci? jednak te my?li. Chodz?c po mie?cie do?? cz?sto by?o wida? takie pary. W?a?ciwie, by?o takie wida? na prawie ka?dym kroku - a kiedy ostatnio przechadza? si? niedaleko baru Utopia, s?ysza?, ?e podobno nawet stary pirat Silent Grass znalaz? sobie jak?? m?ódk? do towarzystwa... W tych czasach wszystko by?o mo?liwe. Zwróci? si? tylko do jednoro?ca:
-Dobrze... Wi?c prosz? Ci? o jedno - kiedy wyjdziesz z Bright do banku, troszk? to przeci?gnij, dobrze? Musz? mie? czas na kupienie prezentu...
Best Friends Forever

+5 do BS za sesję

Obrazek
DiamondDust
Wieczny Optymista

Postprzez Red_Shot » 9 lut 2012, o 13:23

Odpowiedzia? Tali mierz?c j? równie kosym spojrzeniem. Nie podoba?a mu si? ta smarkula. Jedna z tych co uwa?aj?, ?e mog? sta? ponad prawem kiedy tylko chc?.

Grzecznie odpi?? protez? swojego prawego skrzyd?a (tak wiem, avatar jest nieakuratny ale on tylko prawego skrzyd?a nie ma) i niech?tnie si? z nim rozsta?.

- Ile to mo?e potrwa?, Maestro? Chce wiedzie? kiedy po nie wróci?. Z jednym skrzyd?em jestem raczej ?rednio sprawny jako patrolowiec. A tak w ogóle, zapomnia?em si? przedstawi?. Jestem Komisarz Red Shot z nowo utworzonej jednostki policyjnej Ponyville.

Uk?oni? si? nisko zdejmuj?c wcze?niej lustrzanki. Bright mog?a zauwa?y? w?ciekle czerwone t?czówki pegaza.
To punish and enslave.
- Barricade
Red_Shot
Ślepa Sprawiedliwość

Postprzez Bright Dawn » 9 lut 2012, o 17:02

-Wszystko si? oka?e. Do zobaczenia. -Odpar?a wychodz?cej ni to Grificy, ni to Tygrysowi, czy czemu? tam innemu. Jej zachowanie psychospo?eczne wydawa?o si? prawid?owe mimo najprawdopodobniej dziwnie zmutowanego cia?a.
-Mniejsza, wyjdzie w praniu... -Pomy?la?a, przestaj?c si? przejmowa? dziwnym cia?em Tali. W ko?cu wygl?d odkrywa drugorz?dn? rol?. Jak w umy?le jest wszystko okej, to i ogólnie jest wszystko okej. Naczelna zasada racjonalizmu.

Gdy ta opu?ci?a pracowni? przez par? drzwi z pancernego szk?a, do lady za któr? sta?a Bright podszed? ponownie ów policjant. Klacz, wys?uchawszy jego s?ów, równie? si? przedstawi?a:
-Dzie? dobry panie w?adzo. Jak ju? pewnie Pan zd??y? si? domy?li? b?d? us?ysze?, jestem Bright Dawn. To je?eli chodzi o kwestie obecnie formalne. Mi?o mi pozna?. -Po tym, ujrza?a ów czerwone t?czówki Reda. Nie zrobi?o to na niej ?adnego wra?enia. U kucyków t?czówki mog? nabiera? najró?niejsze barwy, nawet takie ekstremalnie wyraziste. Nie przej?wszy si? tym, kontynuowa?a:
-To zale?y od z?o?ono?ci problemu. -Zlustrowa?a dok?adnie protez? skrzyd?a, które policjant po?o?y? na ladzie, po czym doko?czy?a wypowied?:
...Ale z tego co widz?, konstrukcja protezy nie wygl?da na skomplikowan?. Za dwa dni mo?e si? pan po ni? zg?osi?. Mog?abym to zrobi? w jeden dzie?, ale chc? sobie zostawi? dzie? zapasu na zdarzenia losowe plus rozpocz?cie realizacji pozosta?ych projektów. -Powiedziawszy to, u?miechn??a si? sympatycznie w kierunku klienta i odpowiedzia?a mi?ym klaczym g?osem:
-Czy mog? co? jeszcze dla Pana zrobi??

DF I DD NIE PISZ? TUTAJ DO ODWO?ANIA.

Bright Dawn
Racjonalista

Postprzez Red_Shot » 9 lut 2012, o 17:38

Red Shot za?o?y? z powrotem okulary i poprawi? grzyw?.

- Dzi?kuj? serdecznie za pomoc. To b?dzie wszystko. My?l? ?e 500 z?otych dukatów zaliczki to na pocz?tek do??, prawda?

Po?o?y? przed ni? na ladzie sakiewk? z namalowana liczba 500 i symbolem dukata, opatrzon? bankow? banderolk?. Có?. Dla niego to by?y tylko fundusze od pa?stwa jako reperacje wojenne przez uszczerbek jakiego dozna? w Staliongradzie. Skrzyd?a mu to nie wróci?o ale przynajmniej wci?? móg? lata?.

- Mieszkam przy komisariacie, mi?a pani. Posiedzia?bym d?u?ej, ale s?u?ba wzywa. Gdyby si? okaza?o ?e potrzebne s? dodatkowe fundusze, prosz? po mnie tam wys?a?, na pewno bez zw?oki si? zg?osz?. Ma pani moje skrzyd?o. Na razie musz? wraca? na patrol.

Mówi?c to odwróci? si? w drzwiach i u?miechn?? szczerze, jak prawdziwy kuc, któremu mo?na zaufa?.

- I z góry dzi?kuj?. Gdyby by?y jakie? k?opoty, prosz? natychmiast wzywa?.

I wyszed?.

[Z/T]
To punish and enslave.
- Barricade
Red_Shot
Ślepa Sprawiedliwość

Postprzez Bright Dawn » 9 lut 2012, o 18:19

Bright spokojnie i bezemocjonalnie przyj??a podzi?kowania policjanta, spogl?dajac na niego sympatycznie:
-Nie ma za co. To w ko?cu moja praca, z czystego powo?ania.
Gdy ten wyj?? sakiewk? ze ?rodkami pieni??nymi na zaliczk?, przez chwil? spojrza?a na ni? z lekkim zdziwieniem. Ale nie wybrzydza?a, tylko jak (w tej chwili) prawdziwa kapitalistka, przyj??a zasad? ''jak daj?, to trzeba bra?''.
-W zupe?no?ci wystarczy. Mo?e by? pan pewien o tym, ?e za dwa dni b?dzie Pan móg? ?miga? niczym Wonderbolts. Je?eli b?d? potrzebowa?a konsultacji, z pewno?ci? si? zg?osz?. -Odpowiedzia?a mu, i gdy ten odchodzi?, pomacha?a mu przyja?nie na po?egnanie kopytkiem. Gdy drzwi si? zamkn??y, wzi??a sakiewk? i schowa?a j? do szafki pod lad?. Nast?pnie, unosz?c si? niewysoko w powietrze, wzi??a w przednie kopytka protez? Reda kieruj?c si? przez drzwi w stron? w?a?ciwej pracowni. Widz?c dwójk? gaw?dz?cych ogierów, powiedzia?a szybko w locie, machaj?c skrzyde?kami:
-Wybaczcie ?e kaza?am wam czeka? tak d?ugo. Podpisa?am kontrakt na dofinansowanie jednego projektu i przyj??am zamówienie na napraw? tego oto skrzyd?a. -Po czym przelecia?a nad nimi, odk?adaj?c skrzyd?o na stoliku mieszcz?cym si? na drugim ko?cu pracowni. Zrobiwszy to, odwróci?a si? i ca?kiem szybkim lotem wróci?a do Diamonda i Darka, l?duj?c przy kanapie. Schyli?a si? i jednym zdecydowanym ruchem na?o?y?a na siebie peleryn? zimow?, po czym patrz?c prosto na Darka, powiedzia?a przyjaznym g?osem:
-No, teraz mo?emy rusza?. Jak teraz kto? tu wejdzie to powiem aby zaczeka? b?d? przyszed? w innym terminie. -Po czym, wychodz?c przez drzwi do cz??ci komercyjnej, powiedzia?a do Diamonda, patrz?c na niego czu?ym wzrokiem:
-Nie t?sknij za mocno, wróc? do Ciebie najszybciej jak to mo?liwe. -Po tych s?owach, ruszy?a w kierunku g?ównych drzwi wej?ciowych, gdzie czeka?a na Darka.

A, tak. Odwo?anie.
Ostatnio edytowano 9 lut 2012, o 18:29 przez Bright Dawn, łącznie edytowano 1 raz

Bright Dawn
Racjonalista

Postprzez DarkFire » 9 lut 2012, o 18:26

- Spoko ch?opie. Postaram si? by? mia? jak najwi?cej czasu. - powiedzia? z u?miechem puszczaj?c oko do Diamonda. W chwil? po jego ??owach do pokoju wesz?a Bright. Ubra?a si? i kaza?a Darkyemu i?? za sob?. Bordowy jednoro?ec kiwn?? g?ow? i ruszy? za Bright.
- Nareszcie. - powiedzia? niby zniecierpliwionym g?osem przez który przebija?a si? ewidentnie fa?szywa irytacja. - Narka Diamond. Postaram si? by Bright wróci?a jak najszybciej. - Mówi?c to jeszcze raz pu?ci? mu oko tak by klacz nie zauwa?y?a
Obrazek
Obrazek

DarkFire
Upadły Anioł

Postprzez DiamondDust » 9 lut 2012, o 19:48

Dust jeszcze raz zasalutowa? do Bright, tym razem ju? nie utrzymuj?c "wojskowej" postawy. U?miechn?? si? szeroko i odj?? kopytko od swojego czo?a, ?egnaj?c Darka i Bright:
-Wi?c cze??, wracajcie szybko! - mówi?c to mrugn?? szybko do Darka, przedtem upewniaj?c si?, ?e Bright spojrza?a si? w drug? stron?. Tymczasem w my?lach ju? uk?ada? sobie plan, któr?dy pójdzie, ?eby dosta? prezent dla ukochanej...
Best Friends Forever

+5 do BS za sesję

Obrazek
DiamondDust
Wieczny Optymista

Postprzez Bright Dawn » 9 lut 2012, o 20:05

Gdy Darky po chwili rozmowy z Diamondem do??czy? do Bright czekaj?cej przy drzwiach, ta spojrza?a na niego z u?miechem, po czym powiedzia?a g?o?nym g?osem do Diamonda stoj?cego na drugim ko?cu cz??ci komercyjnej, nie krzycz?c jednak:
-Nie zapomnij zamkn?? drzwi na klucz jak b?dziesz gdzie? wychodzi?!
Po czym pu?ci?a mu ca?usa i delikatnie otworzy?a drzwi, gdzie niespodziewanie zaatakowa? j? podmuch zimnego powietrza.
-Brrrrr... Có? za nieczu?e przywitanie... -Powiedzia?a po dostaniu chwilowych dreszczy od zimna.
Spogl?daj?c przez chwil? z mi?ym u?miechem na Darka, zacz??a si? kierowa? drog? w stron? banku, le??cego w centrum miasta.

[z/t]

Bright Dawn
Racjonalista

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Obrzeża