Jadalnia

To tutaj organizuje się największe przyjęcia w stylu Pinkie Pie! Wszystkie słodkości i wypieki równie? powstają właśnie tutaj. Można przyjść, zamówić sobie coś słodkiego na osłodę życia. Usiąść i chwilkę i odsapnąć.

Moderatorzy: Mistrz Gry, Kojira, Reetmine, ReflexivoArco, Tali, Sal Ghatorr

Re: Jadalnia

Postprzez DarkFire » 11 mar 2012, o 09:51

- Co fakt to fakt... Dlatego ju? powinienem si? zbiera?. - Skomentowa? pierwsze zdanie brata. - Skoro jeste? pewien swoich umiej?tno?ci to nie mam powodu by w Ciebie w?tpi?. - Powiedzia? z u?miechem na pysku. S?ysz?c o latarni zdziwi? si? troch?. Wiedzia? ?e jest tu latarnia ale nie spodziewa? si? ?e jest ona jeszcze w stanie dobrym do u?ytku. - W tej starej latarni? My?la?em ?e to cholerstwo rozpadnie si? przy mocniejszym dmuchni?ciu.
Za?mia? si? rado?nie gdy nagle us?ysza? g?o?ny krzyk. Rozejrza? si? po pokoju i nagle ujrza? kul? ognia lec?c? w jego stron?. Na?o?y? na siebie szybko tarcz? by nie odnie?? szkód wywo?anych samym uderzeniem gdy? pr?dko?? pocisku mog?aby mu po?ama? ?ebra. Gdy oberwa? wyl?dowa? na ziemi z lekkim grymasem niezadowolenia. Gdy zobaczy? jednak ?e le?y na nim pegaz postanowi? nie denerwowa? si? i obróci? to wszystko w ?art.
- Widzisz Coy. Wszystkie klacze na mnie lec?. - Za?mia? si? weso?o. - I to w dodatku te gor?ce. - Doda? rado?nie. ?mia? si? razem z klacz?. Wsta? i spojrza? si? na ni? przyja?nie - Masz racj? ale mi zdarzy?o si? to pierwszy raz. Dobrze ?e krzykn??a? uwaga. Zd??y?em si? jako? os?oni?. Gdyby nie tarcza pewnie by? mnie po?ama?a. - Wci?? patrz?c si? weso?o w jej stron? postanowi? si? przedstawi? - Darkfire jestem. Dla przyjació? Darky
Obrazek
Obrazek

WS BS S T Per AG Int FEL WP HP
30 26 29 32 25 21 44 33 45 5
DarkFire
Upadły Anioł

Tytuł Użytkonika: Mistrz Ognia
Uroczy Znaczek: Kula ognia
Lubi: Słodycze, Ogień
Nie Lubi: Zimno, Wywyższania
Strach: NIC!
Stan: Wolny
Koneksje Rodzinne: Brat Coy
Rasa: Jednorożec
Charakter: Chaotyczny-Dobry
Multikonto: NIE

Postprzez Kaja Redsky » 11 mar 2012, o 10:43

- Mury ma solidne, wystarczy?o posprz?ta? i da si? ?y?... - s?owa Coy przerwa? krzyk klaczy. Ju? chcia? uratowa? braciszka wysy?aj?c niezidentyfikowany obiekt lataj?cy tam gdzie jego miejsce (czyli gdzie? w przestrze? kosmiczn?), kiedy zobaczy?, ?e ten ju? sam umie o siebie zadba?. Ale ja mam dzielnego brata! - pomy?la? i ucieszy? si? w duchu. Kiedy dosz?o do bliskiego spotkania szóstego stopnia i si?a uderzenia wyrzuci?a pirata w powietrze, ten nie przewróci? si?, lecz w dogodny dla siebie sposób przyj?? bezpieczn? pozycj? horyzontaln?. Le??c tak na ziemi z roz?o?onymi w cztery strony kopytkami i wpatrywa? si? w sufit, zacz?? si? g?o?no ?mia? - Hahha! Faktycznie masz, haha, wi?cej szcz??cia do klaczy, hahaha! - kiedy wreszcie opanowa? ?miech, podniós? si? i podszed? do niespodziewanego go?cia podaj?c jej pomocne kopytko - Nazywam si? Coy, mi?o mi pozna? - uk?oni? si? kurtuazyjnie. Ca?e szcz??cie, ?e nikomu nic si? nie sta?o, a Coy mia? akurat do?? pieni?dzy, by zap?aci? za ca?e zniszczenia, reszt? cukierni i przy okazji kupi? sobie Ponyville.
.. /\
. (゚ 。`> WS-BS-S-Per-T-Ag-Int-Fel-WP-HP
.. l` \ ;'` 31-31-36-38-34-40-32-32-44-14
. (__.)
Jedyny prawdziwy, oficjalny kot na PonyUtopii!
"Reecia: Eh jestem BD."
Kaja Redsky
Pirat

Postprzez Rude Smile » 11 mar 2012, o 11:09

- Có? za skromno??! - Za?mia?a si? na koniec, po czym skorzysta?a z pomocnego kopytka Coy'a, wstaj?c, a gdy wsta? to otrzepa?a si? - na wszelki wypadek, jakby pod?oga w Sugarcube Corner by?a brudna, co i tak nie poprawi?o jej chaotycznego i roztrzepanego wygl?du. Przyjrza?a si? DarkFire'owi. - A wi?c DARKU?, mówisz? - Wyszczerzy?a si? szeroko i spojrza?a na jego brata. - Darku? i Coy, no, no, no. Elita, jak widz?. A? mi wstyd, ?e wygl?dam tak, jak wygl?dam. - Dorzuci?a, otrzepuj?c si? jeszcze troch?, aby wygl?da? przynajmniej jako-tako. A kiedy ju? uzna?a, ?e ten jako-taki stan osi?gn??a, entuzjastycznie wyci?gn??a kopytko w stron? braci. - A ja jestem Rude Smile i... nie wiem jak zwracaliby si? si? do mnie przyjaciele, bo ich raczej nie posiadam. Za szybka jestem, ch?opaki! - Rzuci?a otwarcie i dla potwierdzenia swych s?ów okr??y?a ich dwukrotnie w mgnieniu oka.
[center]Obrazek
Pr?dko?? stania, to droga powiedziana.[/center]
Rude Smile
Nadwrażliwy

Postprzez DarkFire » 11 mar 2012, o 11:26

- Darku?, Darky... Jak wolisz. Mi tam bez ró?nicy - Powiedzia? przyjaznym g?osem w stron? Smile. - ?adna elita. Po prostu uzdolnieni magicznie bracia. Tak na prawd? spotkali?my si? dzisiaj pierwszy raz od... 13 lat... Mi?o wreszcie zobaczy? m?odszego braciszka. A wygl?dem si? nie przejmuj. - Potarga? Coya po grzywie z wrednym u?miechem na pysku. - Widzisz? Teraz macie tak samo potargane grzywy... A moja w sumie zawsze jest w nie?adzie - Za?mia? si? weso?o. Gdy klacz poda?a kopytko braciom i si? przedstawi?a Darkfire odpowiedzia? - A wi?c bardzo mi?o mi Ci? pozna? Smile.
Popis pr?dko?ci klaczy nie wywar? na bordowym jednoro?cu wi?kszego wra?enia. Umiej?tno?? osi?gania du?ych pr?dko?ci cechuje raczej spor? cz??? pegazów chocia? sposób w jaki tu wpad?a wywar? na nim znacznie wi?ksze wra?enie. - Widz? ?e jeste? bardzo utalentowana. Powinna? stara? si? o wst?p do Wonderbolts. No chyba ?e wolisz lata? solo...
Obrazek
Obrazek

DarkFire
Upadły Anioł

Postprzez Kaja Redsky » 11 mar 2012, o 11:39

Pirat z?apa? kopytko klaczy by schyli? pyszczek i z?o?y? na nim delikatny poca?unek. U?miechn?? si? serdecznie, ale lekko zaskoczy?o go zachowanie brata - Có?, twojej grzywy faktycznie nie trzeba czochra? braciszku, chyba od dwóch lat si? ze szczotk? nie odzywacie do siebie, a przynajmniej tak wygl?da twoja g?owa! - za?mia? si? g?o?no, to spotkanie zdecydowanie poprawi?o mu humor, mo?e wci?? mu nie przesz?a mi?o?? do Sal, ale teraz si? zdecydowanie tym nie przejmowa?, w ko?cu znalaz? rodzin?. Wtedy zobaczy?, jak klacz zaczyna lata? dooko?a. Przypomnia?a mu takiego ma?ego, nadpobudliwego psiaka, który si? kr?ci w kó?ko bez celu. To by?o nawet urocze na swój niezwyk?y sposób - Faktycznie szybka jeste?. Jednak twoje l?dowania s? zdecydowanie bardziej imponuj?ce!
.. /\
. (__.)
Kaja Redsky
Pirat

Postprzez Rude Smile » 11 mar 2012, o 11:51

Natychmiast w??czy?a peda? hamulca, z piskiem zatrzymuj?c si? na jednym ze stolików. Nie zd??yli jednak si? tym przej??, bo klaczka ju? przylecia?a w ich stron?, trzepocz?c skrzyd?ami.
-Widzia?am kiedy? WonderBoltów! S? przereklamowani, bo wszystko robi? pod publik?. Ja wol? lata? dla siebie! Ha! - Zakrzykn??a, wykonuj?c ogniste salto w powietrzu, którego p?d wzburzy? jak?e urocze grzywy braci. I, o dziwo, salto zosta?o wykonane perfekcyjnie, bez zagro?enia dla zdrowia i ?ycia obserwatorów. A potem podfrun??a ku DarkFire'owi i bezpardonowo tr?ci?a jego róg kopytkiem. - Ty... czy to to jest prawdziwe? Nie ?artuj! - Rzuci?a z podziwem, uderzaj?c w róg po raz drugi i trzeci. Có?, wychowuj?c si? w Cloudsdale trudno na swej drodze napotyka? jednoro?ce, wi?c ich widok dla Rude Smile by? co najmniej niezwyk?y. W swej euforii rzuci?a spojrzenie równie? na Coy'a, którego zmierzwiona przez brata grzywa zas?ania?a jego róg. - A czy Ty te? to masz!? - Spyta?a z przej?ciem, wyba?uszaj?c oczy i podlatuj?c bli?ej, by przyjrze? si? jego g?owie jak najlepiej.
[center]Obrazek
Rude Smile
Nadwrażliwy

Postprzez DarkFire » 11 mar 2012, o 12:01

- A po co mam u?ywa? szczotki? Moja grzywa wygl?da dobrze gdy sama si? uk?ada... - Wci?? u?miechaj?c si? ?yczliwie i przyja?nie spojrza? si? na brata.
- Kurde ale ta klacz lubi si? popisywa?... Ale trzeba jej przyzna? ca?kiem niez?a jest... Tylko musi popracowa? nad l?dowaniem - Za?mia? si? w duchu przygl?daj?c jej wyczynom
Po chwili poczu? jak Rude tr?ca jego róg kopytkiem. Stukanie wywo?a?o u jednoro?ca dziwn? mieszank? przyjemno?ci z bólem. Zarumieni? si? lekko co trudno by?o dostrzec przez jego ubarwienie.
-Mo?esz... Nie... Dotyka?... - Przerywa?y mu kolejne stukni?cia a? wreszcie sam pozby? si? kopytka które go tr?ca?o. - Rogi s? bardzo czu?e wiesz... - Darky poczu? lekkie podniecenie ale nie da? tego po sobie zna?. - Jak chcesz mu si? przyjrze? bli?ej mo?esz to zrobi? gdy b?dziemy sami... - Za?mia? si? przyja?nie.
Obrazek
Obrazek

DarkFire
Upadły Anioł

Postprzez Kaja Redsky » 11 mar 2012, o 12:24

- Tak, rogi s? baaaardzo wra?liwe... - spojrza? z wrednym u?miechem na brata znajduj?cego si? w k?opotliwym co najmniej po?o?eniu. Nale?a?o mu si? za te czochranie grzywy -Maj? jednak wiele zalet, mo?na za ich pomoc? zrobi? wiele ciekawych rzeczy... - pirat przypomnia? sobie wiele ciekawych rzeczy, jakie robi? z ró?nymi klaczami i równie? lekko si? zarumieni?. Wtedy te? wpad? na pewien z?o?liwy pomys?, nie zna? swojego brata zbyt dobrze, musia? sprawdzi?, jaki ma charakter, postanowi? do tego wykorzysta? biedn? klacz - Na przyk?ad mo?na porusza? ró?nymi rzeczami, przenosi? z miejsca na miejsce, ot zobacz sama! - ró?owa po?wiata otoczy?a róg Coya i kopytko Rude, które zacz??o delikatnie pociera? podobny narz?d u jego brata. Jednoro?ec z pasj? szalonego naukowca obserwowa? jak zareaguj? na to zachowanie.
.. /\
. (__.)
Kaja Redsky
Pirat

Postprzez Rude Smile » 11 mar 2012, o 13:02

Podekscytowana faktem, ?e pozna?a dwa jednoro?ce naraz poniek?d da?a si? im z?apa? w pu?apk?, cho? najwi?kszy w niej udzia? mia? m?odszy z braci. Kiedy zacz?? jej kopytem uderza? w róg DarkFire'a spojrza?a na niego z min? "chyba sobie ?artujesz", ale nie zareagowa?a bardziej. W zamian za to schyli?a si?, by szepn?? starszemu bratu na ucho par? s?ów, które tylko on móg? us?ysze?:
- Jak ju? sko?czy swoj? zabaw? to zamkniemy go w studni! A wtedy zostaniemy saami, jak chcia?e? - I wyszczerzy?a si? entuzjastycznie, posy?aj?c kucowi porozumiewawcze mrugni?cie, cho? szybko na nowo przybra?a oboj?tny wyraz pyska, by pokaza?, ?e sytuacja w jakiej si? znalaz?a ani j? zi?bi, ani grzeje.
[center]Obrazek
Rude Smile
Nadwrażliwy

Postprzez DarkFire » 11 mar 2012, o 13:18

Ogier za?mia? si? s?ysz?c pierwsze s?owa brata i przytakn?? mu prostym ruchem g?owy. Jego zachowanie które nast?pi?o potem jednak nie spodoba?o si? Darkyemu. Gdy ten sprawi? ?e Rude zacz??a masowa? róg Darkyego ju? mia? j? odtr?ci?. Zanim to nast?pi?o us?ysza? jej s?owa. To by?a chwila s?abo?ci jednoro?ca. Ogier walczy? wewn?trz siebie przez moment.
- No dawaj... Bright si? nie dowie...
- Nie... Powali?o? Nie mog? jej zdradzi?...
- Zdradzi?? Nawet nie jeste?cie razem...
- Mo?e i nie... Ale tylko z ni? chc? by?.
- Och daj?e spokój Darky... Wiesz ?e jej chcesz...
- Chce... Ale bardziej pragn? ?y? szcz??liwie z niebieskim anio?em którego niedawno pozna?em.
W tej chwili g?os wewn?trz jego g?owy zamilk? a ogier delikatnie zdj?? kopytka Smile ze swojego rogu szepcz?c jej przy tym.
- Przepraszam Smile... Jestem zaj?ty... To by? tylko ?art... A Coyowi si? teraz dostanie...
Gniewnym krokiem podszed? do Coya i patrz?c si? mu prosto w oczy powiedzia? agresywnym tonem
- Jeszcze raz mi co? takiego odwalisz a nie r?cz? za siebie! Mówi?em Ci do jasnej cholery o Bright czy? nie?! Ju? nigdy nie odwalaj takich akcji jasne?! Mam nadziej?... - Jednoro?ec wyci?gn?? z torby która pojawi?a si? obok niego mieszek z pieni?dzmi i zap?aci? za jedzenie - A teraz sory bardzo ale musz? spada?.
Wyra?nie rozz?oszczony wyszed? z SCC kieruj?c si? do domu.

<zt>
Obrazek
Obrazek

DarkFire
Upadły Anioł

Postprzez Kaja Redsky » 11 mar 2012, o 14:01

Coy z uwag? obserwowa? zachowanie obu kuców. Rude wydawa?a si? ca?kowicie opanowana, spodziewa?by si? po niej wi?cej skromno?ci. Pirat dorasta? chyba w odrobin? innym otoczeniu, gdzie taka "ofiara" zareagowa?aby piskiem i prób? ucieczki, albo zwyczajnie da?a w pysk, ta si? nawet nie zarumieni?a. Có?, to si? chyba nazywa "post?p" czy jako? tak. O wiele ciekawsza by?a jednak reakcja jego brata. W pierwszej chwili wydawa?o mu si?, ?e zapomni o ca?ej Bright, jednak zachowa? si? jak prawdziwy ogier. Có?, albo by? przyzwoitym kucem, albo ta jego klacz by?a naprawd? niez?a, albo wr?cz przeciwnie - by?a przera?aj?ca. Poniewa? jej nie zna?, odrzuci? drug? i trzeci? opcj?. Kiedy Dark zacz?? na niego krzycze?, ucieszy? si?. Chyba powinien si? zasmuci?, ale nie pami?ta?, ?eby kto? na niego krzycza?. Odchyli? tylko zdziwiony ?epek do ty?u - To tylko takie ?arty - powiedzia? jedyne co przysz?o mu do g?owy - Do zobaczenia! Odwied? mnie! - krzykn?? za odchodz?cym ogierem. Odwróci? wzrok i zobaczy? klacz. No tak, chyba zachowa?em si? niegrzecznie, pomy?la?. Spojrza? na ni? skruszonym wzrokiem.
- Wybacz prosz?. To co zrobi?em nie by?o w?a?ciwe. W?a?ciwie nie znam swojego brata, chcia?em zobaczy? jak zareaguje na takie zachowanie. ?pieszy mi si?, ?eby pozna? go jak najszybciej, nie zamierza?em ci? urazi?...
.. /\
. (__.)
Kaja Redsky
Pirat

Postprzez Rude Smile » 11 mar 2012, o 17:02

Z ulg? wyl?dowa?a na pod?odze. Podnios?a kopytko - to samo, które wcze?niej wykorzysta? Coy dla swojej g?upiej zabawy - by potrz?sn?? nim, jakby chcia?a sprawdzi? czy ca?a magia ju? z niego umkn??a. Pierwsze bli?sze spotkanie z jednoro?cami (i to dwoma! *-*) okaza?o si? niezbyt sza?owym. Pokr?ci?a nosem z grymasem na pysku, odprowadzaj?c DarkFire'a spojrzeniem swych p?omiennych oczu.
- I tak sko?czysz kiedy? w studni, Coy. - Wycedzi?a przez zaci?ni?te z?by, mru??c oczy przed jego obliczem. W zasadzie to wiele jej nie zrobi? i niespecjalnie j? to wszystko obesz?o, ale to, jak zachowa? si? wobec brata by?o godnym najlepszej pogardy. Po tylu latach odstawi? taki cyrk? Phew! - Co? mi si? wydaje, ?e teraz nie poznasz go zbyt pr?dko, o ile jeszcze w ogóle Ci si? to uda. - Mrukn??a, tr?c kopytem swój noc, który naraz zacz?? j? sw?dzi?. - Okej, ju? zbyt d?ugo tu zabawi?am. Do ruch?ego nie-zobaczenia, Coy! - Rzuci?a na odchodnym i w mgnieniu oka wystrzeli?a przez to samo okno, przez które wcze?niej wpad?a.

[zt.]
[center]Obrazek
Rude Smile
Nadwrażliwy

Postprzez Kaja Redsky » 11 mar 2012, o 19:30

- Wydaje mi si?, ?e nied?ugo zrozumie, ?e to tylko ?art... Hm... mo?e kupi? mu kwiaty i go pójd? przeprosi?... Mi?ej podró?y, tylko le? ostro?nie! - pomacha? kopytkiem na po?egnanie klaczy. Mia? powa?ne obawy, czy tym razem trafi tam gdzie trzeba, mo?e powinien da? jej kilka lekcji o nawigowaniu? Jednak my?li pirata zaraz zala?y si? fal? smutku. Nawet jego brat go nie tolerowa?. Kiedy? mieli lepsze stosunki? Mo?e si? zmieni?a go utrata pami?ci i pobyt na statku, a bratem Darka jest tak naprawd? zupe?nie inny kuc, który trzyna?cie lat temu zamieszkiwa? to cia?o? Mo?e to jego brat si? zmieni?, pono? te? wiele prze?y?. No i to w ko?cu trzyna?cie lat. A mo?e i wtedy si? nie dogadywali. Pono? zapami?tujemy tylko te najlepsze chwile. Tak d?uga roz??ka mog?a sprawi?, ?e to co pami?ta?, mia?o niewiele wspólnego z przesz?o?ci?. Tylko, ?e Coy nie pami?ta? niczego. Ani rodziców, ani brata. Nie mia? poj?ci, jak to mo?liwe, ?e znalaz? si? na statku. Musia? odkry? prawd?. Có?, magia powinna okaza? si? pomocna. Westchn?? g??boko i wygrzeba? zza siebie skrzyni? ze z?otem, rozgarn?? troch? z?otych monet i wrzuci? w powsta?? przestrze? baniak z mlekiem. Wzi?? trzy b?yszcz?ce kr??ki, wr?czy? je sprzedawcy - To za zamówienie oraz powsta?e w wyniku naszego pobytu szkody. Je?eli mo?na si? spyta?... jest tu gdzie? jaka? biblioteka, z du?? ilo?ci? magicznych zwojów? - zapyta?. W?tpi?, by w takiej mie?cinie si? co? takiego znalaz?o, zaskoczy?a go wi?c odpowied? rozmówcy.
- Có?... Twilight prowadzi jedn?, jest ona w tym wielkim drzewie, ale w?tpi? by o tej po...
- Serdecznie dzi?kuj? - krzykn?? Coy, po czym znikn?? w blasku ró?owego ?wiat?a.

[z/t]
.. /\
. (__.)
Kaja Redsky
Pirat

Postprzez Kojira » 22 mar 2012, o 20:31

Ogier wszed? do ?rodka pomieszczenia i si? rozejrza?. Wiele si? nie zmieni?o od ostatniego pobytu w tym miejscu. Nadal czu? by?o unosz?c? si? s?odk? wo? smako?yków, które by?y tutaj podawane. Na samo wej?cie do tego miejsca ?o??dek skr?ca? si?, domagaj?c swojej porcji ?akoci. Nozdrza przepe?nia? niemal mdl?cy zapach wanilii. Wsz?dzie by?o kolorowo, co nieco poprawia?o humor, b?d? te? mog?o tym bardziej kogo? rozdra?ni?.
Pokr?ci? szybko g?ow?, aby powróci?y do niego my?li i aby nieco si? otrz?sn?? z namys?ów. Spojrza? za siebie. Na wyci?gni?cie kopyta znajdowa?y si? drzwi, którymi wszed?. Przystawi? obok nich kopyto tak, aby si? nie zamkn??y i zacz?? czeka? na klacz. Lekko si? u?miechn??.
"Wszystko posz?o lepiej, ni? si? tego spodziewa?em" - stwierdzi? w my?lach. Faktycznie. By? niemal pewien, ?e sko?czy si? to o wiele gorzej. Nie wiedzia? na szcz??cie, o ile gorzej, ale jednak. Ale przecie?, skoro jest lepiej, to po co si? zamartwia?? Nie ma powodu.
Z u?miechem na twarzy obmiót? wzrokiem jeszcze raz pomieszczenie, szczególn? uwag? zwracaj?c na wyeksponowane dania. Pomy?la? krótko o tym, co dalej b?dzie, ale szybko odsun?? od siebie t? my?l. Nie. Co b?dzie to b?dzie. I ju?.
Kojira
Wieloświadomy

Postprzez Willow Bark » 24 mar 2012, o 15:19

Willow wskoczy?a do cukierni tu? za ogierem. Rozejrza?a si? wokó? z u?miechem po pomieszczeniu przepe?nionym s?odkim zapachem przygotowywanych tutaj smako?yków. Dostrzegaj?c gest Kojiro zachichota?a g?upawo. W?a?ciwie nie dziwi?o j? takie wyj?tkowe traktowanie, nale?a?o jej si? to podwójnie. Tak przynajmniej uwa?a?a. Nie czekaj?c na ogiera ruszy?a w kierunku lady w podskokach. Przyjrza?a si? uwa?nie wype?niaj?cym j? babeczkom, p?czkom, cukierkom, mufinkom, ciastom...
- Koji... co w?a?ciwie chcia?by? zje??? - zapyta?a i odwróci?a si? do niego.
Ostatnio edytowano 24 mar 2012, o 15:33 przez Willow Bark, łącznie edytowano 1 raz
Willow Bark
Niewiniątko

Tytuł Użytkonika: Wariatka
Uroczy Znaczek: Listek i piórko
Lubi: Wszystkich, którzy chcą jej pomóc lub ją w czymś wyręczyć, ptaki, słodycze z Cukrowego Kącika
Nie Lubi: Wrzasku swoich bahorów, powagi, latać
Strach: Małe, zamknięte pomieszczenia
Stan: Ciekły
Koneksje Rodzinne: Dwójka uciekniętych, bezimiennych dzieci.
Rasa: Pegaz
Charakter: Praworządnie zła. Ponoć.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Sugarcube Corner