przez Sal Ghatorr » 30 mar 2012, o 21:17
My?l, my?l, my?l.... Ha! Pomys?! Przecie? chcia?a i?? do dentysty z Silentem. Silenta nie ma, wi?c zamiast i?? sama poczeka na niego, a teraz pójdzie z now? kuzynk? na ciastka. By?o to o tyle wa?ne, ?e na ofert? przej?cia si? po targu Arrow nie zareagowa?a zbyt entuzjastycznie, a i Sal nie mia?a ochoty na zakupy. Gdy przyszed? do nich ogier, najwyra?niej ten o którym mówi?a Arrow, Sal by?a ju? zdecydowana.
-Mi?o mi ci? pozna?. - U?miechn??a si? do niego mi?o, gdy kuzynka przedstawi?a j?. - I w sumie rozmy?li?am si? z dentyst?, mia?am tam i?? z moj? drug? po?ow?, wi?c poczekam po prostu na niego. B?dzie mia? niespodziank?, jest pewien ?e zdecydowa?am si? i?? sama a jego zostawi? w spokoju. - Zachichota?a lekko, wyobra?aj?c sobie min? Silenta. No nic, najwy?ej pójd? razem, ale tylko ona trafi do gabinetu, pirat mo?e j? po prostu zaprowadzi? na miejsce. - Wi?c mam czas do ko?ca dnia. Kiedy tam idziemy? - Zapyta?a. Domy?la?a si?, ?e Arrow pewnie by chcia?a pogada? chwil? z Arientarem, wi?c chyba najlepiej by?oby ich zostawi? samych.
[Dzisiaj 14] SilentGrass: Sal zmusza mnie do ustatkowania się :/
WS - 16
BS -23
S - 26
T - 28
Per - 34
AG - 28
Int - 51 (+10 z sesji)
FEL - 50 (+10 z sesji)
HP - 6
WP - 41